Το Onsports με τις Ελπίδες!

Το Onsports με τις Ελπίδες!

Το Onsports βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων και συνομίλησε, τόσο με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Γεωργιάδη, όσο και τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Κώστα Μανωλά και Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (8/2) το απόγευμα -χωρίς προβλήματα πέραν του γνωστού πλέον με τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος έχει τεθεί, ήδη, νοκ άουτ- στο Δημοτικό γήπεδο του Βύρωνα, η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Ελλάδας ενόψει του αυριανού (9/2, 19:00) διεθνούς φιλικού με αντίπαλο την Γερμανία, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης, μίλησε για το ταλέντο των παικτών του -έκανε λόγο για εξαιρετική «φουρνιά»- δεν παρέλειψε ωστόσο, να καυτηριάσει και το ότι οι περισσότεροι δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους…

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα του ρόστερ. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί παίκτες και θα έλεγα ότι πρόκειται για μία εξαιρετική «φουρνιά» ποδοσφαιριστών. Το κακό είναι ότι οι περισσότεροι δεν έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Γεγονός αρνητικό και για την Εθνική, αλλά και για τους ίδιους.

Το ματς με την Γερμανία είναι πολύ δύσκολο γιατί οι Γερμανοί διαθέτουν έτοιμους παίκτες, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα, στην Bundesliga. Το ότι οι δικοί μας δε παίζουν ίσως να είναι και θέμα των ίδιων των παικτών, καθώς πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο, ώστε να βρουν χρόνο συμμετοχής αντί των ξένων…», τόνισε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Από την δική του πλευρά, ο Κώστας Μανωλάς μίλησε με κολακευτικά λόγια τόσο για την δουλειά που γίνεται στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όσο και για τον προπονητή του στην ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και τον Τραϊανό Δέλλα…

«Είναι τιμή για μένα ν’ αγωνίζομαι στην Εθνική Ελπίδων. Γίνεται πολύ καλή δουλειά κι ευτυχώς παίρνω χρόνο και στην ομάδα μου, την ΑΕΚ, αφού ο προπονητής μου μ’ εμπιστεύεται. Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός ο κ. Χιμένεθ.

Τιμή μου που έχω δίπλα μου τον Δέλλα, για μένα είναι ο σημαντικότερος παίκτης που έχω παίξει. Έχει τεράστια καριέρα και με βοηθάει πολύ με την μεγάλη εμπειρία του. Στόχος μου είναι να παίξω στην Εθνική ανδρών», δήλωσε ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ.

Όσον αφορά στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο αμυντικός της Σάλκε μίλησε για τις διαφορές ανάμεσα στο ποδόσφαιρο στην Γερμανία και την Ελλάδα:

«Το ποδόσφαιρο είναι εντελώς διαφορετικό σ’ αυτές τις δύο χώρες... Στην Γερμανία όσοι δείχνουν στην προπόνηση ότι μπορούν να παίξουν, παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην βασική 11άδα, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Ο Ραούλ είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος. Στηρίζει τους μικρούς της ομάδας και μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι.

Με τιμάει πάντα μία κλήση στην Εθνική ομάδα. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, τέλος, επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο το ότι παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης:

«Χαίρομαι πού που ανήκω σ’ αυτήν την ομάδα. Γίνεται εξαιρετική δουλειά και είμαστε μαζί οι περισσότεροι παίκτες από μικρότερες Εθνικές. Είναι πολύ ευχάριστο που ο προπονητής μου στον Αστέρα μ’ εμπιστεύεται και βοηθάω την ομάδα μου. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και ακόμα καλύτερα…»

 

H αποστολή της Εθνικής Ελπίδων:

Κώστας Λάμπρου, Θανάσης Κατσούλης, Κώστας Μανωλάς, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Κατσικάς, Γιάννης Σκόνδρας, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Νίκος Τσουμάνης, Θανάσης Καραγκούνης, Κώστας Φορτούνης Τάσος Λαγός, Άρης Σοϊλέδης, Δημήτρης Ανάκογλου, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Παύλος Μητρόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Χρήστος Χρυσοφάκης, Απόστολος Γιάννου, Θωμάς Τσίτας



ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved