Δεν νίκησε, αλλά άφησε υποσχέσεις

Δεν νίκησε, αλλά άφησε υποσχέσεις

«Ηρακλής στα εύκολα, Ηρακλάρα στα δύσκολα», έγραφε η μπλούζα που φορούσαν στο ζέσταμα οι παίκτες του «Γηραιού» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Νέα Καλλικράτεια και φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν κατά το… ήμισυ.

Αφησαν δηλαδή υποσχέσεις για το μέλλον, έβγαλαν πάθος και ένταση, «σκόνταψαν», ωστόσο στο παρθενικό παιχνίδι τους στην Δ’ Εθνική και ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την ομάδα της Χαλκιδικής.

Το τελικό αποτέλεσμα βέβαια τους αδικεί και οφείλεται περισσότερο στο άγχος που τους διακατείχε παρά στην απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο. Το άγχος ήταν αυτό που τους στοίχισε στο δεύτερο ημίχρονο όταν και έχασαν κλασικές ευκαιρίες να φτάσουν στο γκολ.

Ισως να οφείλεται και στο γεγονός ότι τους ακολούθησαν περίπου 4.000 οπαδοί τους,  προκειμένου να τους στηρίξουν στη νέα αυτή προσπάθεια, χωρίς βέβαια να λείψουν και οι εντάσεις και τα επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα.

Τα επεισόδια ήταν και ο λόγος που το παιχνίδι ξεκίνησε με 23 λεπτά καθυστέρηση, ενώ το παιχνίδι διεκόπη και στη διάρκειά του όταν στο 16ο λεπτό οπαδοί μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ.  Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Σαράφογλου μετά από ατομική προσπάθεια επιχείρησε σουτ που όμως βγήκε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Καλλικράτειας να φτάσει κοντά στο γκολ όταν την κεφαλιά του Σταφώρη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωφός.

Στο 24΄ ο Ηρακλής κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο Σαράφογλου και ο Ζυρίνογλου έδιωξε σε κόρνερ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα σε μια αντεπίθεση των «κυανόλευκων» το σουτ του Μαυρίδη πέρασε ξυστά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς δεν έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο οι διαιτητές.

Τρία λεπτά μετά την έναρξή του ο Κρυστάλλης χάνει σημαντική ευκαιρία να σκοράρει , καθώς δεν κάνει καλό κοντρόλ μετά από ωραία πάσα του Τσιλιανίδη.

Το παιχνίδι διακόπτεται ξανά στο 55ο λεπτό για να ξαναρχίσει πάλι μετά από διαβουλεύσεις.

Με την επανεκκίνησή του ο «Γηραιός» χάνει την πιο κλασική ευκαιρία του. Ηταν το 59ο λεπτό όταν σε φάουλ του Μαυρίδη ο Ηρακλής έπιασε την κεφαλιά που όμως πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61΄ νέο σουτ του Κρυστάλλη αποκρούει με υπερένταση ο Ζυρίνογλου.

Ο Ηρακλής πιέζει αλλά δεν μπορεί να φτάσει στο γκολ. Και ο… κύκλος των χαμένων ευκαιριών ολοκληρώνεται στο 86΄ όταν μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Τσιλιανίδη, ο Σαράφογλου παίρνει τη μπάλα αλλά το σουτ που πραγματοποιεί φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

ΚAΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Ζυρίνογλου, Τσίγκας, Ζαχαριάδης (69΄ Χρυσογωνίδης), Καράγαλης (79΄Τσαμασλίδης), Κατσόγλου, Κάρτας, Αποστόλου, Μιχαηλίδης, Σταφώρης, Γεροθανάσης, Κατσαμακίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κωφός, Φοιτάς, Τριανταφυλλίδης, Ηρακλής, Πόπτσης, Μαυρίδης, Κρυστάλλης (76΄Μικρός), Καρανδρέας, Τσιλιανίδης (90+΄Κασίδης), Σαράφογλου, Γαλάνης (84΄ Πετανίδης).



Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved