Ούτε για... προπόνηση ο Παναθηναϊκός!

Ούτε για... προπόνηση ο Παναθηναϊκός!

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχτηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ίκαρο Καλλιθέας, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 93-58 και να σκέφτονται ήδη τον επόμενο αγώνα της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι νικητές είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Ντέιβιντ Λόγκαν (15 πόντους), Δημήτρη Διαμαντίδη (11 πόντους), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (11 πόντους), Στίβεν Σμιθ (10 πόντους) και Κώστα Τσαρτσαρή (10 πόντους), οι οποίοι ηγήθηκαν επιθετικά, ενώ  από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Άρον Μπέινς με 16 πόντους.

Το «τριφύλλι» βρήκε από την αρχή ρυθμό και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα με το… καλημέρα. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκαν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό στο παρκέ με τον Ίκαρο να μην μπορεί να κοντράρει στο ελάχιστο τους γηπεδούχους. Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρωθεί με 23-12 για τον Παναθηναϊκό και τον Ίκαρο να κυνηγάει από νωρίς.

Στη συνέχεια, βέβαια, η διαφορά μεγάλωσε κι άλλο, καθώς οι παίκτες της ομάδας του Παναθηναϊκού δεν κατέβασαν ταχύτητα και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δείχνοντας ποιος είναι ο… άρχοντας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Ίκαρος συνέχισε να είναι άστοχος και κακός στον επιθετικό τομέα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και να κλείσουν το ημίχρονο με 42-24, μία διαφορά που ουσιαστικά τους έδωσε τη νίκη από πολύ νωρίς.

Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο επιθετικά, ο Παναθηναϊκός κράτησε τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα χωρίς να επιτρέψει στον Ίκαρο να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να βρίσκονται μπροστά με 20 πόντους διαφορά, κάτι που άλλαξε όμως στο τέλος της 3ης περιόδου, καθώς ο Ίκαρος έφτασε μέχρι το -14, με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 65-51, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το τρίτο δεκάλεπτο.

Η τελευταία περίοδος είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο νικητής του αγώνα ήταν ήδη γνωστός και δεν ήταν άλλος από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να βγάλουν στο παρκέ τα συστήματα των προπονήσεών τους με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να συνεχίσει να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του. Το τελικό 93-58 διατήρησε τους «πράσινους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, οι οποίοι πέτυχαν το «τρία στα τρία» και πλέον έχουν στο μυαλό τους τον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον θεσμό της Ευρωλίγκας.

Διαιτητές: Γκούμας - Τσώνος - Νικολούλης

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 42-24, 65-51, 93-58.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 2, Μπατίστ 8, Λόγκαν 15 (1), Σάτο 4, Καλάθης 4, Τσαρτσαρής 10 (2), Διαμαντίδης 11 (2), Βουγιούκας 4, Καλάθης 6, Σμιθ 10 (1), Καϊμακόγλου 8, Γιασικεβίτσιους 11 (1).

ΙΚΑΡΟΣ (Λυκογιάννης): Σένσλεϊ 8, Κινγκ 10, Κουμπούρας, Καράμπουλας 3, Πολυτάρχου, Λαρεντζάκης 5 (1), Παπαργυρόπουλος 4, Οικονομόπουλος, Αγαδάκος 4, Μπέινς 16, Τζόνσον 2, Λιούμπισιτς 6.

Για να δείτε την εξέλιξη του αγώνα, πατήστε ΕΔΩ.



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved