Ο ψυχωμένος Αστέρας... τύφλωσε τον «Δικέφαλο»! (photos+videos)

Ο ψυχωμένος Αστέρας... τύφλωσε τον «Δικέφαλο»! (photos+videos)

Την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ψυχωμένος Αστέρας Τρίπολης (χάρις σε τέρμα του Περόνε) κόντρα στον ΠΑΟΚ που ερχόταν με… φόρα από το Δουβλίνο όμως έμεινε μακριά από τη νίκη για πέμπτη διαδοχική αγωνιστική.

Αγνοώντας τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα, οι Αρκάδες, με υπηρεσιακό προπονητή τον γυμναστή της ομάδας Βεργέτη βάδισαν από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα στον… μονόδρομο που είχε οριοθετηθεί από το τρίποντο, την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ έβαζε για μία ακόμα φορά στη… ναφθαλίνη το ευρωπαϊκό του κοστούμι έχοντας στα ελαφρυντικά του το γεμάτο απουσιολόγιο του Λάζλο Μπόλονι.

Δεν είχε καν ιδρώσει η πρώτη φανέλα μάλιστα όταν οι γηπεδούχοι έκαναν σαφείς τις… άγριες  διαθέσεις τους με εκφραστή τον Τσαμπούρη, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του οποίου υποχρέωσε σε τεστ αντανακλαστικών τον Χαλκιά! Ο τελευταίος αν και… κρύος δεν έμεινε μετεξεταστέος διώχνοντας με τα… νύχια σε κόρνερ!

Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ωστόσο όπου ο Αστέρας είχε το πάνω χέρι, το άστρο του άρχισε σιγά σιγά να ξεθωριάζει και ο «Δικέφαλος» που ξέρει άλλωστε από υψηλές πτήσεις έχοντας πλέον και το δικό του αεροπλάνο… επιτάχυνε, απειλώντας όμως μόνο με μακρινά σουτ.

Και ενώ ο πάντα ψυχωμένος Αστέρας είχε ξεχάσει πως είναι να βγαίνεις στην επίθεση, όχι μόνο γλύτωσε τα χειρότερα με τη συμπλήρωση μισής ώρας όταν Σαλπιγγίδης και Φωτάκης δεν κατάφεραν να φυσήξουν την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Λεονάρντο από τα αριστερά, αλλά επιβραβεύτηκε για το πάθος του την πλέον κατάλληλη στιγμή!

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Περόνε δεν πολυσκέφτηκε τις θερμίδες από την μία ακόμα γλυκιά σέντρα του Τσαμπούρη και κάνοντας του… κεφαλιού του - αφού έγινε ένα με το χορτάρι - έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χαλκιά που μέχρι εκείνη την ώρα παρέμενε θεατής.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπόλονι θέλησε με ηλεκτροσόκ (δύο αλλαγές που εμπεριείχαν αρκετό ρίσκο, Παπάζογλου αντί Σαλπιγγίδη - ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του κουνώντας το κεφάλι - και Γιάννου αντί Γεωργιάδη) να επαναφέρει τον ασθενή ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα έδειξε αμέσως σημάδια ζωής με τον Παπάζογλου να υποχρεώνει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (κεφαλιά) τον Χακόμπο στην δική του πρώτη… πτήση στον αγώνα!

Τι και αν ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πίεσε ασφυκτικά για το υπόλοιπο της αναμέτρησης (παίζοντας καθοριστικό ρόλο σε αυτό η είσοδος του Σπαντάσιο), ώστε να κλέψει τον τελευταίο ρόλο της παράστασης, ο Περόνε ήταν αυτός που... έκλεψε τις εντυπώσεις ολοκληρώνοντας την δική του με το γκολ της χρονιάς που επιχείρησε να βάλει από τη σέντρα βλέποντας εκτός θέσης τον Χαλκιά. Από τη στιγμή δε που ο Χακόμπο βρήκε σύμμαχό του το δοκάρι στην κεφαλιά του Λεονάρντο δύο λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ο Αστέρας δεν θα μπορούσε παρά να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τον ΠΑΟΚ να μείνει με τις αναμνήσεις από το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική.

Δείτε το γκολ του αγώνα

{akamai}rtmp://cp77187.edgefcs.net/ondemand/nova/2011-2012/GOAL_ASTERAS_PAOK_061111.flv{/akamai}

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Ο ψυχωμένος Αστέρας... τύφλωσε τον «Δικέφαλο»! (photos+videos)

Unsupported video


Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved