Θέλω έναν Μπαλοτέλι, holy shit!

Θέλω έναν Μπαλοτέλι, holy shit!

Τζεσικόπουλα είστε εδώ;

Πρέπει να ανέβουμε λίγο ψυχολογικά μιας και το Σ.Κ έρχεται και δεν μπορώ άλλη πεσιμιστική διάθεση… απαππαπαπαπαπαπαπα!

Ανοίγω TV και βλέπω Γιωργάκη και τον λυπάμαι, πλέον! Πέφτει γαμώτη η διάθεσή μου και αυτό ειδικά Π.Σ.Κ δεν πρέπει να συμβαίνει. Πάντως, για όσα ρεμάλια δεν το έχουν πάρει το μήνυμα… τα θηλυκά του Πρωθυπουργού (λέμε τώρα καμιά βλακεία να περάσει η ώρα) του έχουν κάψει τη γούνα του γόη των κανό! Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Θέλω από την περασμένη εβδομάδα να σας μιλήσω για τον Μπαλοτέλι… αλλά με αφορμή την τελευταία του «δυνατή» έξοδο και… είσοδο θα έλεγα, δεν μπορώ εγώ μια Τζέσικα να μην πάρω θέση. Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Μάριο είναι άτακτο παιδί εντός κι εκτός και αυτό μας αρέσει… τόσο που θα έλεγα ότι ο Τσάκας θα τον ήθελε στον Παναθηναϊκό του μέλλοντος. Εγώ πάντως, ΤΟΝ θέλω!Θα το πάω πολύ… βαθιά το θέμα, αγαπουλίνια μου και θα αποκαλύψω τα πάντα όλα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο «αθληταράς» μας μπήκε να κοιτάξει τα περιοδικά της εβδομάδας και αντ’ αυτού κοίταξε αυτό που ντροπαλοί το ξεφυλλίζουν μόνο στον… ύπνο τους! Ένα πορνοπεριοδικάκι για να.. περάσει η ώρα (φωτό-απόδειξη στην foto gallery). Από εκεί και πέρα το τρελό αγόρι… άναψε και μόνο με τη σκέψη, όπως πρέπει να έχουν ανάψει και πολλές θαυμάστριές του τώρα!

Αποτέλεσμα του ξεφυλλίσματος ήταν το… «ασυγχώρητο» (;) παραστράτημα –που λέει και το άσμα- με την πορνοστάρ Χόλυ Χέντερσον που όπως και να το κάνουμε από τις foto δεν είναι και τόσο Holy! Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μπαρ και μετά από λίγες μέρες κατέληξαν να ξανάααααα…πίνουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Αφού τελείωσαν έκαναν τσιγαράκι και οι δύο, αφού ποδοσφαιριστής που να μην καπνίζει είναι σαν δονητή χωρίς μπαταρία.

Εκεί τον «έπιασε» ο φωτογραφικός φακός και κάπου εκεί πρέπει να έπιασε και ίλιγγος την επίσημη αγαπημένη του (παντού υπάρχει μία), Ραφαέλα Φίκο, όπου το ρεπορτάζ λέει πως έμεινε με τον… φίκο!

Το κομμάτι που ταιριάζει στην περίσταση δεν είναι άλλο από το «Φθηνό Ξενοδοχείο» της Δε-δε-δέσποινας (χρόνια τώρα μας έχει κλέψει το απόλυτο αρσενικό. Ax!Ντέμη!):

ΥΓ1. Το ότι ο Μπαλοτέλι ξενο…προτιμάει τις ξανθιές αλλά προτιμάει επίσημες μελαχρινές (θυμάστε και την δική μας Μπέτυ;) πρέπει να κρατηθεί στα πρακτικά;? And what about... κοκκινομάλλες Μάριο;

ΥΓ2. Γάλλος παρμένος και κακομούτσουνος με 7 γράμματα; ΣΑΡΚΟΖΙ!

ΥΓ3. Στείλαμε κι εμείς τη Μαστορέλη στο υπερ-δείπνο με τους «πράσινους» στην Ακρόπολη να τους τονώσουμε λίγο πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και ενόψει Πρίγκηπα και η φωτό ξεπούλησε και στα άλλα σάιτ!xaxaxa! Πώς να το κάνουμε… είμαστε ΟΜΟΡΦΟ-ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ!

ΥΓ4. MoU o ΠΑΟ, ΣοU o Πανιώνιος, αυτή η ΑΕΚ… τι κάνει;! Τόσο «ΚοU»λά ρε γαμώτο;  Αυτάάάάά… μωρουλίνια!

Σας φιλώ… holy-πιπίνια!

JESSICA

Jessica@onsports.dpg.gr



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved