Το «βρωμόχερο» της... Μέρκελ!

Το «βρωμόχερο» της... Μέρκελ!

Έξαλλη είμαι Τζεσικόπουλα!

Με το δίκιο τους χτυπιούνται οι φίλοι μου στα Καμίνια και όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι φίλοι MOU (αλλά είναι ΠΟΛΛΟΙ) για την ήττα από τους παλιογερμαναράδες!Ουστ...

ΟΧΙ... είναι Εθνική υπόθεση, και ΝΑΙ έπρεπε να πατηθεί η Nτόρντμουντ, όπως το έλεγε ο υπαστυνόμος Θεοχάρης σαν... ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΑΑΑ! Μην τσιμπάτε οι Βόρειοι.

Κι εκεί που ξεκινάει καλά ο Βαλβέρδε, δηλαδή χωρίς τον γκολκίπερ-άγαλμα, εκεί που πίνω μπύρες και θέλω να ξεσπάσω ενάντια στην Μέρκελ, στον Γιωργάκη και σε όποιον -τεσπά- μας έχει κάνει να καταπίνουμε αντί... φυσικούς χυμούς (πορτοκάλι), χάπια... Κάπου εκεί έχει περάσει η ώρα και έχει τελειώσει ένα ματς που ο Ολυμπιακός όχι απλά το είχε, το είχε τόσο... που το έχασε! JESUS...

Αγαπουλίνια, το καταλάβατε ότι η προεδράρα έβαλε χέρι στον Ερνεστούλη για τον... Κονστάντσο;! Σίγουραααα… και αφήστε τον Κοστάντσο να λέει ότι δεν ήταν σε MOOD τέρματος. Αμ! Ούτε εμείς ήμασταν σε mood εμφράγματος. Βέβαια ένα κοκομπλόκο το έπαθε ο τερματοφύλαξ δε λέω. Σε περίπτωση δε, που χρειαστεί να ξαναρχίσει βασικός, όλο το Καραϊσκάκη αντί για συνθήματα θα κάνει το σταυρό του και θα λέει «Σώσον κύριε τον Ολυμπιακόν Σου»!

Και για να τελειώνουμε, αυτός ο τελειωμένος ο ρέφερι ο Ρώσος... έπρεπε να είναι με την Ελλάδα, τόσα 12άρια έχουν πάρει στη Eurovision, όταν από του Γερμανούς μένουν στον... άσο. Αλλά και δίκαιος να ήταν, ο τρίτος ξάδερφος του μπατζανάκι της Μέρκελ, δεν μπορεί να μην είδε τη χερούκλα του Χιούμελς που απλώθηκε λες και έβαζε τα ασπρόρουχα στο σχοινί της ταράτσας. Μπουγάδα (βλέπε: foto gallery για όλα τα γούστα έχω) άπλωσε μπροστά στο Ρώσο αλλά αυτός Γιωργάκης (=ΥΠΝΟΣ)! Τυχαίο; ΝΑ ένα χέρι μετά συγχωρήσεως, γερμανικό χέρι... Ανγκελ-ικό μόνο για την Ντόρντμουντ!

Και όλα τα παραπάνω μαζί με μπόλικη γκαντεμιά στέλνουν τον Ολυμπιακό... από τη Μέρκελ στο Σαρκοζί.Αχ! Αυτή η χώρα, αυτό το έθνος, δεν ησυχάζει ποτέ! Η αποστολή είναι δύσκολη αλλά να ξέρετε ότι για όλους -πλην του ΓΑΠ- τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Για σήμερα έχουμε αλλαγή ρεπερτορίου: Lloyd Banks - Hands Up ft. 50 Cent

ΥΓ1. ΑΠΟΕΛ-άρα… και τα μυαλά στα… ριάλια-ριάλια-ριάλια!

ΥΓ2. Μείνετε συντονισμένοι, κολλημένοι θα έλεγα επάνω μου έρχεται ΤΟ ΧΟ-ΡΕΥ-ΤΙ-ΚΟ που θα «φορεθεί» πολύ!

ΥΓ3. Αν δεν έχετε κάνει LIKE ακόμα πάνω μας, πατήστε ΕΔΩ… ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!

Πολλά καυτά φιλιά για καλό ξημέρωμα…

JESSICA

Jessica@onsports.dpg.gr



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved