Βαλβέρδε: «Θέλουμε τη νίκη» (photos)

Βαλβέρδε: «Θέλουμε τη νίκη» (photos)

«Θα παίξουμε ως Ολυμπιακός». Τάδε έφη ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (31/10) ενόψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση με τους Γερμανούς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League τονίζοντας πως η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της θα έχει το πλεονέκτημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αρχικά μίλησε για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη, βάσει των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή: «Δε θυμάμαι τι είχα πει πριν από τόσο καιρό. Θα παίξουμε ως Ολυμπιακός. Η ομάδα που θα επιβάλλει το ρυθμό της θα έχει πλεονέκτημα. Η Μπορούσια είναι ομάδα που πιέζει ψηλά και όποιος έχει το ρυθμό στο ματς, έχει προβάδισμα. Ήταν δύσκολο το πρώτο ματς, το ίδιο λέω και τώρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη αύριο».

Παράλληλα, ο «τσινγκούρι» μίλησε και για το «αγκάθι» των στημένων φάσεων για τους «ερυθρόλευκους»: «Είναι αλήθεια ότι μετά το ματς με ΌΦΗ δεν είχαμε χρόνο για σκέψη. Αύριο θα πρέπει να εμφανιστούμε διαφορετικοί, ασχέτως αν το ματς με τον ΟΦΗ θα έπρεπε να το έχουμε κερδίσει».
Όσον αφορά στην προετοιμασία των παικτών του για το αυριανό παιχνίδι, καθώς η Ντόρτμουντ μπαίνει επιθετικά στους αγώνες της, ανέφερε: «Θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε στο ρυθμό και να κάνουμε και κάτι ανώτερο να επιτεθούμε και να πιάσουμε το δικό μας ρυθμό. Δε μας αρκεί η προσαρμογή στο ρυθμό της, αλλά να επιβάλλουμε το τέμπο μας και να πετύχουμε ένα γκολ».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχεται εύκολα το γκολ, δήλωσε: «Θα ανησυχούσα πολύ περισσότερο αν μας έκαναν πολλές ευκαιρίες για γκολ οι αντίπαλοι μας. Η Ντόρτμουντ μας έκανε μόλις δύο στο Καραϊσκάκη. Θα ανησυχούσα για το αν έκαναν πολλές ευκαιρίες μπροστά στο τέρμα μας».

Ερωτηθείς αν υπολογίζει στους Φέισα και Τοροσίδη, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών, υποστήριξε: «Δεν έχω κατασταλάξει για την 11αδα. Η αλήθεια είναι ότι έχω μια εικόνα για αύριο. Περιμένω να δω για το αν είναι κουρασμένοι ορισμένοι παίκτες από το τελευταίο αγώνα. Οι Φέισα και Τοροσίδης είναι εδώ γιατί μπορούν να παίξουν».

Για το αν υπάρχει σκέψη να ξεκινήσει τον Μέγιερι αντί του Κοστάντσο, δήλωσε: «Για μένα ο Κοστάντσο είναι ένας παίκτης όπως όλοι οι υπόλοιποι. Αν χρειαστεί να αλλάξω κάποιον θα το κάνω, όπως έκανα με τους εξτρέμ. Αύριο όμως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουν αυτοί που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Τέλος, για το αν θα είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία, απάντησε: «Αν παίξουμε πολύ άσχημα, η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Αν παίξουμε καλά, τότε δε θα είναι καλό αποτέλεσμα. Εμάς στόχος μας είναι να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη αύριο!».

Παπαδόπουλος: «Μην αφήσουμε την Ντόρτμουντ»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (31/10) ενόψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ. Ο Έλληνας άσος, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρέπει να επιτρέψουν στην Μπορούσια να επιβάλλει τον ρυθμό της, ενώ ανέφερε πως θα ήταν καλό για τους Πειραιώτες να σκοράρουν κόντρα στους Γερμανούς.

Αρχικά, ο δυναμικός αμυντικός, ρωτήθηκε αν είναι τελικός το παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά δεν το βλέπω σαν τελικό. Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και να πάρει αύριο τη νίκη».

Όσον αφορά στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ και αν αυτό ενεργήσει θετικά για τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Αυτό το ματς πέρασε, ήταν αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα, το αυριανό ματς είναι διαφορετικό. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει την ποιότητα για να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι».

Αναφορικά με την Ντόρτμουντ, σχολίασε: «Η Ντόρτμουντ θα μπει πολύ δυνατά, όπως σε όλα τα ματς της. Εμείς θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να μην την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της. Αν καταφέρουμε να κάνουμε και γκολ, θα είναι ότι καλύτερο για μας».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχεται εύκολα το γκολ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, υποστήριξε: «Δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό, χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα δεχόταν γκολ, αλλά έπαιρνε τα αποτελέσματα. Αύριο πιστεύω να μην δεχτούμε γκολ. Η ομάδα θα βελτιώνεται σιγά-σιγά και θα έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε».

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού που θα βρεθεί στο γήπεδο: «Θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε σε αυτό το παιχνίδι αυτό που θέλουμε εμείς και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, έτσι ώστε όλοι μαζί στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι. Σίγουρα περνάμε δύσκολα και θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Champions League. Το έχω ξαναπεί πριν ότι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved