Οι «κολλητοί» και η παλιά τους «ερωμένη» (photos)

Οι «κολλητοί» και η παλιά τους «ερωμένη» (photos)

Αδερφικοί φίλοι ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος και ο Γιώργος Ντόσκας, μαζί πήγαν στον Ολυμπιακό, μαζί έφυγαν και μαζί θα τεθούν αντίπαλοι απέναντι στην ομάδα του Πειραιά.

Μετά από οκτώ χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος και ο Γιώργος Ντόσκας αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας, να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Χίο. Αύριο (2/11) θα τεθούν αντιμέτωποι με την παλιά τους ομάδα και το Onsports θέλησε να μάθει πώς νιώθουν.. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η μέχρι τώρα πορεία της Χίου στο πρωτάθλημα, η ρεβάνς με την Καζάν και η πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό…

Μετά από οκτώ χρόνια θητείας σας στον Ολυμπιακό, αποφασίσατε να αλλάξετε σταθμό στην καριέρα σας. Αύριο για πρώτη φορά θα παίξετε αντιμέτωποι με την παλιά σας ομάδα. Ποια είναι τα συναισθήματα, που κυριαρχούν;

Αργύρης Θεοδωρόπουλος: Όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο και να μείνω στον Ολυμπιακό. Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν, θα σου έλεγα ότι σκεφτόμουν να μείνω στον Ολυμπιακό και να τελειώσω εκεί την καριέρα μου, αλλά οι ισορροπίες άλλαξαν. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα που είμαι τώρα και την επιλογή που έκανα. Στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξω το καλύτερο για την ομάδα μου, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί.

Γιώργος Ντόσκας: Είναι περίεργα τα συναισθήματα αφού είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τον Ολυμπιακό ως αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, θέλω να κερδίσω με την Χίο γιατί είναι πλέον η ομάδα μου και θα προσπαθήσω να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα.

Θέλω να μου σχολιάσετε την μέχρι τώρα πορεία της Χίου στο πρωτάθλημα.

Α.Θ: Είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις μία ομάδα από την αρχή και αυτό το διαπίστωσα τώρα, μετά την προϋπηρεσία μου στον Ολυμπιακό, όπου είχαμε τον ίδιο προπονητή και τις ίδιες βάσεις για πολλά χρόνια. Όταν χτίζεις μία ομάδα από την αρχή, όπως τώρα, είναι δύσκολο όσο καλούς παίκτες και να έχεις πάρει, να φέρεις άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζεται χρόνο, οι ομάδες κρίνονται μέσα από τον χρόνο. Τα άτυχα αποτελέσματα, δικαιολογούνται βάσει λογικής, αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες που μας στοίχισαν, του δύσκολου προγράμματος σε Ελλάδα και Ευρώπη που δεν είχε κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Γ.Ν.: Δεν ήταν όπως περιμέναμε. Κάναμε μία ισοπαλία με την Βουλιαγμένη, αν και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά μας στοίχισε ένα παιδικό λάθος. Με τον Πανιώνιο δεν ήμασταν καλοί αλλά δεν έχουμε απώλεια βαθμών. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, δεν τα έχουμε πάει άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς τις δύο απουσίες και τα δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είχαμε την κούραση από μεγάλα ταξίδια και όλα αυτά μας έπεσαν στο ξεκίνημα. Πιστεύω πως στη συνέχεια θα φαινόμαστε συνεχώς και καλύτεροι, θα υπάρξει βελτίωση και θα είμαστε συνεχώς και πιο δυνατοί.

Πιστεύεις ότι μπορείτε να ανατρέψετε το εις βάρος σας αποτέλεσμα στην Ευρώπη, με τη ρωσική Καζάν; Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο είχε λήξει 11-8.

Α.Θ.: Ναι, είναι στις δυνατότητές μας να το κάνουμε.

Γ.Ν.: Είναι στο χέρι μας. Νομίζω ότι η καλή Χίος δεν φοβάται κανέναν και μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι, να λειτουργήσουμε σωστά σαν ομάδα και αν το κάνουμε αυτό θα είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν.

Ο προπονητής σας στην Χίο, Βαγγέλης Ρούπακας σας είχε αποκαλέσει σιαμαία. Είστε ο ένας το άλλο μισό, πολιστικά, του άλλου;

Α.Θ.: Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από μικροί, είναι αδερφικός μου φίλος και ο σημαντικός λόγος που πήγα στην Χίο. Ο προπονητής μας γνωρίζει τι μπορούμε να κάνουμε και γι' αυτό έχει αυτήν την άποψη. Είναι ένας πολύ καλός φίλος.

Γ.Ν.: Με τον Αργύρη έχουμε ξεκινήσει μαζί στον Ολυμπιακό, είχαμε κοινή πορεία στο πόλο και ως φίλοι. Τον έχω σαν αδερφό μου. Δεν ξέρω αν είμαστε σιαμαία, αλλά είναι ένας πολύ καλός μου φίλος που τον απέκτησα μέσα από κοινή πορεία στο πόλο και νομίζω ότι δεν θα τον χάσω ποτέ κιόλας.

Στη Σλοβακία ήρθε η πρόκριση για το Ευρωπαϊκό. Αυτή η Εθνική μέχρι πού πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει;

Α.Θ.: Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει. Σημασία έχει πως αυτή τη στιγμή, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, πρέπει να βρισκόμαστε σε όλες τις  διοργανώσεις και να παλεύουμε για το καλύτερο. Πρέπει να δώσουμε το «παρών» σε όλες τις διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το Ευρωπαϊκό, μεγάλος στόχος είναι το προ- Ολυμπιακό τουρνουά και στη συνέχεια η πρόκριση στους Ολυμπιακούς που θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Γ.Ν.: Νομίζω πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση ξεχωριστά. Η τωρινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Ζάγκρεμπ και το δείχνουμε στην πισίνα, όπως και τα αποτελέσματα. Βελτιωνόμαστε συνεχώς, κάνουμε βήματα προς τα πάνω. Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει, σε κάθε τουρνουά πρέπει να εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Ο προπονητής μας βοηθά και αυτή η ομάδα, έχει ποιότητα, ταλέντο, όρεξη, πάθος και τη διάθεση να πετύχει ό,τι και η προηγούμενη στο Μόντρεαλ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved