«Μπαμ» με το… καλημέρα η Αναγέννηση! (photos)

«Μπαμ» με το… καλημέρα η Αναγέννηση! (photos)

Η έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής έγινε στη Φυλή, καθώς η Αναγέννηση Γιαννιτσών «απέδρασε» με 1-0 κόντρα στον Θρασύβουλο.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου εμφανίστηκε πιο έτοιμη από τους «πράσινους» και εκμεταλλεύτηκε το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο είχε υπέρ της τον δυνατό αέρα που… πρωταγωνίστησε για ακόμα μία φορά στο γήπεδο της Φυλής. Ο Γιόνδης άνοιξε το σκορ στο 36' με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μπέκα, ενώ ο σκόρερ είχε μία ακόμα ευκαιρία να σκοράρει στο 55’ αλλά τον... σταμάτησε το δοκάρι. Έτσι, η Αναγέννηση Γιαννιτσών ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Football League.

Από την άλλη, το «συγκρότημα» του Λύσσανδρου Γεωργαμλή προσπάθησε να αντιδράσει, κυρίως στα τελευταία λεπτά, όταν στο 92’ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία, μια και το φάουλ του Κακαρά σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Βοσνιάδη. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

«Μοιρασμένο» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι στην Φυλή για τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» θέλησαν να αιφνιδιάσουν στο 11’ με τον Κανελλόπουλο που «απείλησε» την εστία της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ωστόσο, ο Βοσνιάδης είχε την «απάντηση» και μπλόκαρε.

Η… απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε έξι λεπτά αργότερα με στημένη φάση. Ο Αλμπάνης εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και τον… παράγοντα του αέρα, ο οποίος ήταν υπέρ του «συγκροτήματος» των Γιαννιτσών στο πρώτο μέρος, όμως, ο Ανδριόλας ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Στην συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τα πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή να αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην ανάπτυξη των δύο ομάδων. Για τον λόγο αυτό προσπάθησαν να απειλήσουν από στημένες φάσεις.

Μάλιστα, σε μία εξ’ αυτών, η Αναγέννηση ευτύχησε να προηγηθεί. Στο 36’ ο Μπέκα εκτέλεσε από μακρινή απόσταση το φάουλ, η μπάλα, με τη βοήθεια του αέρα, πήρε περίεργη τροχιά, ο Γιόνδης βρήκε ελάχιστα την μπάλα, η οποία άλλαξε πορεία, ξεγέλασε τον Ανδριόλα και κατέλησε στο βάθος της εστίας του Θρασύβουλου.

Μετά το… περιπετειώδες γκολ των φιλοξενούμενων, οι παίκτες του Λύσσανδρου Γεωργαμλή θέλησαν να… αντιδράσουν και να φέρουν το ματς στα ίσια, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ωστόσο, λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, ο Καρλόπουλος δεν κατάφερε να απειλήσει, καθώς αν και βρέθηκε σε θέση βολής, καθυστέρησε και οι αμυντικοί των «κυανόλευκων» απομάκρυναν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, προκειμένου να φτάσουν στην ισοπαλία και να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όμως, οι παίκτες του Λύσσανδρού Γεωργαμλή στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν το παιχνίδι στην εστία της Αναγέννησης άφησαν πολλά κενά στην άμυνα, κάτι που θέλησε να το εκμεταλλευτεί το «συγκρότημα» του Σπύρου Μπαξεβάνου, το οποίο έχασε εξαιρετική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Γιόνδη.

Συγκεκριμένα, στο 55’ ο επιθετικός της Αναγέννησης έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι, καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδριόλα και κατέληξε άουτ.

Μάλιστα, επτά λεπτά αργότερα και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν μία… ανάσα από το γκολ, όταν ο Μπέκα εκτέλεσε το φάουλ, ο προωθημένος Τέλλος έκανε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, δίπλα από την εστία του Ανδριόλα.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους προς την εστία της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Στο 74’ ο Καρλόπουλος από μακρινή απόσταση εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Βοσνιάδη, όμως ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων απομάκρυνε με τις γροθιές.

Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Θρασύβουλος απείλησε την εστία των φιλοξενούμενων, όταν ο Μπάτσι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το πλασέ, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ, δίπλα από το δοκάρι του Βοσνιάδη.

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν στο 91’ ο Κακαράς εκτέλεσε απ’ ευθείας το φάουλ, από καλή θέση, όμως η μπάλα σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Βοσνιάδη και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.

Θυμηθείτε πως σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση, το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved