Η «βασίλισσα» στον… θρόνο της! (photos)

Η «βασίλισσα» στον… θρόνο της! (photos)

Με το… δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Football League η Βέροια,  καθώς επικράτησε του Βύζαντα Μεγάρων με 1-0, χάρη σε γκολ του Κάντι στο 40΄.

Η Βέροια είναι αδιαμφισβήτητα ένα από φαβορί για την άνοδο στη Super League, κάτι που έδειξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Βύζαντα, όπου με γκολ του πολύ καλού Κάντι στο 40΄, πήρε το «τρίποντο» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης είχε αρκετές απουσίες, ωστόσο παρέταξε αρκετά επιθετικά την ομάδα του, κάτι που τελικά του βγήκε. Φαρινόλα και Κάντι ήταν από τους καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στη αμυντική γραμμή του Βύζαντα, με τον δεύτερο να χρίζεται και σκόρερ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηλίας Φυντάνης παρέταξε την ομάδα του χωρίς το μεγάλο της αστέρι, τον Εμάνουελ Ολιζαντέμπε - υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις περίπου σε ένα μήνα- με σκοπό να συνεχίσει το αήττητο των 14 αγώνων που κρατάει από την περσινή σεζόν στη Football League 2, όμως παρουσιάστηκε χαμηλότερη των περιστάσεων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το πρώτο λεπτό δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5΄ έχασαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο ο Φαρινόλα δεν κατάφερε από θέση τετ α τετ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχελή.

Η «βασίλισσα του Βορρά» είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ανήμποροι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα και στο 20΄, έχασε τη πιο σπουδαία ευκαιρία του παιχνιδιού, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λανγκλέ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και ο Βεργώνης επιχείρησε το σουτ, ωστόσο, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, (30΄) ο Κάντι απείλησε με σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο Μιχελής είπε για ακόμη μια φορά «όχι» και κράτησε το μηδέν στην για την ομάδα του μέχρι το 40΄, καθώς μετά από ενέργεια του Φαρινόλα, η οποία προκάλεσε αναταραχή στην άμυνα του Βύζαντα, ο Κάντι πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και για τον ίδιο με τη φανέλα της Βέροιας.

Οι παίκτες του Καλαϊτζίδη είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους πριν την ανάπαυλα, όμως ο Μιχελής έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φαρινόλα στο 44΄.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η Βέροια είχε τον έλεγχο, ωστόσο, σταδιακά έριχνε τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Φυντάνη να ισορροπήσουν το παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να φανούν απειλητικοί και να «δραπετεύσουν» με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη πόλη της Ημαθίας.

Βέροια: Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (90' Σιλιγαρδάκης), Μπαργκάν (76' λ.τ Λαναρής), Λανγκλέ, Φαρινόλα (73' Τάντιτς), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης.

Βύζας Μεγάρων: Μιχελής, Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης (63' Ρεβύθης), Στρατάκης, Λίτσης (84' Σκαφτούρος), Σανόκο, Μωυσιάδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved