Ο «golden coach» του ΟΦΗ και του Κολωνακίου! (photos)

Ο «golden coach» του ΟΦΗ και του Κολωνακίου! (photos)

O Νίκος Αναστόπουλος ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας, λατρεύει την ιταλική κουζίνα και παραδοσιακά «σκοράρει» στον «ιερό βράχο» του Κολωνακίου! Το Onsports, ξετυλίγει την προσωπικότητα, τις συνήθειες και τις περιπέτειες του «μουστάκια», μακριά από τους πάγκους των γηπέδων.

«Η μόδα συχνάζει στον ουρανό, στους δρόμους. Η μόδα σχετίζεται με τις ιδέες, τον τρόπο που ζούμε, ότι πρόκειται να συμβεί». Τάδε  έφη, Coco Chanel. Η λέξη μόδα στην κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτυπωθεί μέσα από ένα ονοματεπώνυμο! Νίκος Αναστόπουλος! Μόδα και Αναστόπουλος, είναι πολλά χρόνια τώρα έννοιες συνυφασμένες.

Ο «μουστάκιας» ξεχωρίζει για το ακριβό και παράλληλα κομψό ντύσιμό του, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που να θεωρείται ίσως ο πιο φινετσάτος προπονητής των ελληνικών γηπέδων. Ο «Αllenatore Nicolo» γνωρίζει τι και πως να φορέσει, ξεχωρίζοντας για το καλό του γούστο, το οποίο είναι επιπέδου… Champions League! Χλιδάτο και ακριβό!

Παρεμπιπτόντως, πριν από μερικά χρόνια είχε απορρίψει πρόταση του Χρήστου Κανελλάκη να αναλάβει τον Ιωνικό, με την αλήστου μνήμης ατάκα, «τα χρήματα που μου προσφέρεις, δεν φτάνουν ούτε για τα σακάκια μου!».

Προτιμά τα σκούρα και μονόχρωμα κοστούμια, προσέχοντας κάθε σημείο στο ντύσιμό του, διότι ως γνωστόν, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Από το δέσιμο της γραβάτας, μέχρι τα καλογυαλισμένα παπούτσια του, που θαρρείς πως θα ζήλευαν ακόμη και οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι στις ειδικές δυνάμεις στρατού!

Εχει την ικανότητα να αυτοσχεδιάζει ακόμη και όταν φορά κοστούμι με γραβάτα, ενώ λίγες φορές προτιμάει το κάζουαλ ντύσιμο την ώρα του καθήκοντος από τον πάγκο.

Οι στυλιστικές επιλογές του θα μπορούσαν να δώσουν «τροφή» για ολόκληρα αφιερώματα σε περιοδικά μόδας. Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος, πολύ εύστοχα είχε γράψει κάποτε, « ο Αναστόπουλος αγόραζε ρούχα από την Ιταλία, σε μια εποχή που όταν Ελληνας παίκτης πήγαινε στην συγκεκριμένη χώρα, το πολύ που θα έφερνε πίσω ήταν λαθραία τσιγάρα Marlboro».

Ο ίδιος πάντως είναι ιδιαίτερα μετριόφρων αναφορικά με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του, δηλώνοντας σε παλιότερη συνέντευξη του, «με το στιλ γεννιέσαι. Δεν μπορείς να το φτιάξεις. Αν θες να το παίξεις καλοντυμένος, δεν γίνεται».

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί στους πάγκους των γηπέδων με στενά μεσάτα κοστούμια Zegna και ενίοτε Αrmani και παπούτσια Salvatore Ferragamo ή Baroni. Όταν μάλιστα ο υδράργυρος παίρνει την κατιούσα, λανσάρει και ένα τυλιγμένο κασκόλ στον λαιμό. Όχι πάντως για να… αντιγράψει τον Ιταλό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, σύμφωνα με τα κουτσομπολιά και τις… κακές γλώσσες.

Από ρολόγια έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε δύο μάρκες (Cartier ή Rolex) ενώ η συνολική αξία των ρούχων και αξεσουάρ πάνω του ξεπερνάει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών τα 30.000 ευρώ, εάν αναλογιστεί κανείς πως μόνο το ρολόι, κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ!

Ο μύθος στο Κολωνάκι

Εκτός από το κυριλέ ντύσιμό του, ο Νίκος Αναστόπουλος ξεχώρισε εκτός γηπέδων, για την αγαπημένη συνήθεια του να απολαμβάνει (κυρίως κάθε Δευτέρα) τον καφέ του στην ιερή κολώνα» του «Da Capo» στο Κολωνάκι, ενώ τα τελευταία χρόνια «παίζει μπάλα» και στο «Alfiere Caffe» που στεγάζεται στην οδό Σέκερη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρυρες καταναλώνει πάνω από 10 καφέδες espresso την ημέρα  (μαζί με ανθρακούχο νερό και παρέα όλο το σώμα του αθλητικού Τύπου) και κάπως έτσι έχει χτίσει το δικό του μύθο στο κοσμοπολίτικο Κολωνάκι, χωρίς να λείπουν οι στιγμές έντασης.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 έπεσε θύμα επίθεσης μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Κολωνακίου, από δύο άντρες που έτρωγαν όλο το φαγητό τους όταν ήταν μικροί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα σωματώδη άτομα άρχισαν να τον χτυπούν ενώ έφτασαν στο σημείο να εκσφενδονίσουν εναντίον του μέχρι και καρέκλες!

Ένα μήνα αργότερα πάντως, ο «μουστάκιας» επέστρεψε στο «τόπο του εγκλήματος» υποψιασμένος πως μπορεί να δεχτεί νέα επίθεση. Σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια και την αστυνομία, συνέλαβαν πριν ανοίξει ρουθούνι έναν καλογυμνασμένο κύριο και μια γυναίκα οι οποίοι τον πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις.

Ο Αναστόπουλος τους υπέδειξε στις αστυνομικές αρχές ως δράστες της προηγούμενης επίθεσης και μάλιστα για την γυναίκα, υποστήριξε πως ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή η μεταξύ τους σχέση έλαβε τέλος.

Η γυναίκα και ο καλογυμνασμένος άνδρας που την συνόδευε αρνήθηκαν στην κατάθεσή τους οποιαδήποτε ανάμειξη με την προηγούμενη επίθεση, ισχυρίστηκαν πως τυχαία βρέθηκαν στο σημείο για να πιουν καφέ και αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Οπαδός» της Ιταλικής κουζίνας

Στις γαστρονομικές επιλογές, είναι «οπαδός» της Ιταλικής κουζίνας και ασφαλώς δεν είναι τυχαία η συνήθειά του να κάνει το τραπέζι σε φίλους του και στους ποδοσφαιριστές του, σε εστιατόρια με καθαρόαιμες παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις.

Για τα μικρογεύματα του κατά τη διάρκεια της ημέρας, δείχνει προτίμηση στα σάντουιτς μπριός. Στο Κολωνάκι συνηθίζει να γευματίζει στο «Central Funky Restaurant» (που οι παλιοί το θυμούνται ως «14») ενώ τα δύο τελευταία χρόνια έχει «διαρκείας» στο κουτούκι «Μπακαλόγατος» στον Αλιμο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved