F1 Ινδία: Ελεύθερες Δοκιμές

F1 Ινδία: Ελεύθερες Δοκιμές

Την πρώτη γεύση από τη διεθνή πίστα Μπουντ στο Νέο Δελχί πήραν σήμερα οι οδηγοί της Formula 1.

Λίουις Χάμιλτον (McLaren – Mercedes και Φελίπε Μάσα (Ferrari) ήταν οι ταχύτεροι στην  πρώτη και δεύτερη περίοδο των ελευθέρων δοκιμαστικών για το 17ο γκραν πρι της χρονιάς του 2011.

Στο στρατόπεδο των πρώτων της βαθμολογίας (Red Bull – Renault )σε μία ημέρα χωρίς τεχνικά προβλήματα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατετάγη δεύτερος και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών, με τον Μάρκ Βέμπερ να σημειώνει ανταγωνιστικές επιδόσεις.

Ας δούμε τι δήλωσαν:

Σεμπάστιαν Φέτελ. Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (23 γύροι, 2η  θέση με καλύτερο χρόνο: 1.27.416).Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (34 γύροι, 2η  θέση με καλύτερο χρόνο: 1.25.794)

«Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα πίστα που είναι πρόκληση για εμάς τους οδηγούς. Στην αρχή υπήρχε πολλή σκόνη στο οδόστρωμα αλλά μετά καθάρισε. Η διαδρομή δείχνει απολαυστική, ειδικά οι στροφές με μεγάλη ακτίνα που δίνουν διάφορες επιλογές στους οδηγούς. Θα έχουμε ωραίο αγώνα την Κυριακή. Εκτός γραμμής υπάρχει πολλή σκόνη, πράγμα που αποτελεί παγίδα, άρα πρέπει να εξασφαλίζουμε πως βρισκόμαστε στην αγωνιστική γραμμή. Νομίζω πως θα έχουμε προσπεράσματα, χάρη στις μεγάλες ευθείες και τις φαρδιές εισόδους στις στροφές. Η προσομοίωση μεγάλων αποστάσεων πήγε καλά σήμερα, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αύριο».

Μάρκ Βέμπερ.Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (27 γύροι, 3η θέση με καλύτερο χρόνο: 1.27.48) Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών (30 γύροι, 5η θέση με καλύτερο χρόνο: 1.26.500)

«Είναι μία πολύ ωραία πίστα, με καλές στροφές, ειδικά οι τρεις γρήγορες αριστερές που περνάς με 5η  σχέση στο κιβώτιο. Η στροφή 3 είναι πολύ ξεχωριστή, πολύ αργή αλλά ανηφορική, με την απότομη κλίση να αποτελεί πρόκληση! Η στροφή 4 είναι επίσης δύσκολη ενώ μου αρέσουν τα δύο γρήγορα σικέιν . Είναι απολαυστικά στην οδήγηση. Παρότι η πίστα είναι φαρδιά, είναι ακάθαρτη εκτός αγωνιστικής γραμμής άρα ως επί το πλείστον ακολουθούμε αυτή. Η πρωινή περίοδος κύλησε καλά αλλά όχι και η απογευματινή, ελπίζουμε να λύσουμε τα προβλήματα αύριο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας: http://www.facebook.com/onsports

 



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved