Τα κορίτσια στη σέντρα (photos)

Τα κορίτσια στη σέντρα (photos)

Δέκα ομάδες ρίχνονται στη… μάχη του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που αρχίζει την Κυριακή (30/10) για την Α’ κατηγορία Γυναικών.

Αίγινα, Άρης, Βόλος, Καρδίτσα, Καβάλα, Καλλιθέα, Κρήσσες Ρεθύμνου, Νέοι Εργοτέλη, Οδυσσέας Γλυφάδας και ΠΑΟΚ μπαίνουν στο φετινό «μαραθώνιο» με διαφορετικούς στόχους. Κάποιες ομάδες στοχεύουν στο να αναδειχτούν πρωταθλήτριες για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, κάποιες για να κάνουν μια καλύτερη πορεία από την περσινή και κάποιες άλλες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Β’ κατηγορία.

ΑΙΓΙΝΑ…

Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία αλλά και αρκετά προβλήματα, καθώς το καλοκαίρι που μας πέρασε όλα ήταν αμφίβολα για την βιωσιμότητά της με τις… κακές γλώσσες να την θέλουν εκτός πρωταθλήματος. Ωστόσο, η ομάδα στάθηκε στα πόδια της, παρά το γεγονός ότι δεν προέβη σε κάποια μεταγραφική κίνηση, κρατώντας το ρόστερ της ως είχε, ελπίζοντας για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα με τον Παναγιώτη Σακόραφο να συνεχίζει κανονικά στον πάγκο.

ΆΡΗΣ...

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, τη σεζόν που μας πέρασε τερμάτισε στη πέμπτη θέση και έχοντας διανύσει ένα δημιουργικό καλοκαίρι, με τις καθιερωμένες προπονήσεις προετοιμασίας και αρκετά φιλικά, θα έχει ως στόχο να «χτυπήσει» μια καλή θέση στο πρωτάθλημα και να έχει καλύτερη πορεία από την χρονιά που μας πέρασε.

ΒΟΛΟΣ…

Κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα βρέθηκε πέρσι η ομάδα του Βόλου. Φέτος θα προσπαθήσει να τα καταφέρει, καθώς έχει ενισχυθεί μεταγραφικά γι΄αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ…

Τα κορίτσια της Καρδίτσας κατάφεραν να τερματίσουν στην έκτη θέση του γυναικείου πρωταθλήματος τη σεζόν που μας πέρασε. Φέτος, έχοντας κάνει μερικές μεταγραφές, ενίσχυσαν το δυναμικό τους και πλέον για εκείνες είναι μια χρονιά, με τον πήχη ακόμα πιο ψηλά αφού θέλουν να τερματίσουν σε ακόμα καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

ΚΑΒΑΛΑ...

Μια ομάδα που έδειξε το καλό της πρόσωπο κατακτώντας την άνοδο. Σκοπός της είναι η καλή πορεία στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος, καθώς και η καθιέρωσή της σ' αυτήν. Χωρίς πολλές μεταγραφές, βασιζόμενη κυρίως στο περυσινό της ρόστερ, θα «παλέψει» για το καλύτερο, προκειμένου να βγει για μια ακόμη χρονιά ασπροπρόσωπη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ...

Πάλεψε και τελικά τα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Την φετινή χρονιά θα προσπαθήσει να φανεί δυνατή, προκειμένου να κατακτήσει μια καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα καθώς το ρόστερ της έχει ενισχυθεί.

ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ…

Η «νεοφώτιστη» ομάδα της Α’ Εθνικής. Οι κοπέλες του Ρεθύμνου, οι οποίες κατέκτησαν την κορυφή της Β’ κατηγορίας θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις «έμπειρες» ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, κάτι που θα τους δώσει κίνητρο προκειμένου να «σταθούν» στην Α’ Εθνική. Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενίσχυσαν την ομάδα  και πλέον οι Κρητικές θα εμφανιστούν στο πρωτάθλημα δυνατές, ελπίζοντας στην επίτευξη του στόχου τους.

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ...

Οι κοπέλες του Ηρακλείου στη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος είχαν διανύσει μια πετυχημένη πορεία, καταφέρνοντας να σταθούν άξια στην κατηγορία. Η αποχώρηση του –επί σειρά ετών - Στέλιου Βελεγράκη από τον πάγκο του Εργοτέλη, έφερε στον πάγκο τον Ζαφείρη Λατσούδη με την καθοδήγηση του οποίου τα κορίτσια θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν μια ακόμη χρονιά τις καλές εμφανίσεις.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ…

Η ομάδα η οποία έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία με πολλές καλές εμφανίσεις και ένα ρόστερ το οποίο θεωρείται αξιόλογο. Οι μεταγραφές του καλοκαιριού, ενίσχυσαν την ομάδα  ίνοντάς της το κίνητρο να ανεβεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΟΚ…

Η πλέον έμπειρη ομάδα του γυναικείου πρωταθλήματος, με αρκετά πρωταθλήματα στο ενεργητικό της. Για τη δυναμικότητά της τα λόγια είναι περιττά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να «χτυπήσουν» για μια ακόμη χρονιά το πρωτάθλημα, θέλοντας να εμπλουτίσουν έτσι ακόμα περισσότερο την ήδη πλούσια τροπαιοθήκη τους. Αρκετές παίκτριες του ΠΑΟΚ έχουν παραστάσεις από το εξωτερικό, καθώς  έχουν λάβει μέρος σε ευρωπαϊκά  παιχνίδια με το όνειρό τους να παραμένει ένα και μοναδικό: Να κατακτήσουν για μια ακόμα φορά την κορυφή με πορεία αντάξια της περυσινής.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved