Νίκη του ΠΑΟΚ, κέρδος οι νέοι (photos)

Νίκη του ΠΑΟΚ, κέρδος οι νέοι (photos)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα 1-0 σε φιλικό παιχνίδι στη Νέα Μεσημβρία, με τον Μπόλονι να μένει ικανοποιημένος από τους νεαρούς και να χρησιμοποιεί βασικούς τους Λεονάρντο, Σπαντάτσιο.

Με γκολ – πέναλτι του Αποστολόπουλου στο 85’  οι αναπληρωματικοί του ΠΑΟΚ επικράτησαν του Αγροτικού Αστέρα το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» έδωσε 60 λεπτά συμμετοχής στους Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, ενώ είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους πολλούς νεαρούς, που άφησαν θετικές εντυπώσεις.

Ο Λάζλο Μπόλονι ξεκίνησε με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Αποστολόπουλο, αριστερό τον Λεονάρντο, στόπερ τους Κατσικά, Μπαλάφα, δύο χαφ τους Παναγιωτούδη, Πέλκα, αριστερό εξτρέμ τον Πόποβιτς, δεξί τον Γεωργιάδη, επιτελικό τον Σπαντάτσιο και μοναδικό προωθημένο τον Γιάννου. Διαιτητής ήταν ο συνεργάτης του Ρουμάνου, Χοακίμ Πρέτο.

Παρόντες και οπαδοί του Αγροτικού Αστέρα, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα σε βάρος του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου. Η αναμέτρηση ήταν διάρκειας δύο 30λεπτων και ενός 40λεπτου, με τον Γεωργιάδη να αναγκάζει στο 30’ τον Γιακουμή σε εντυπωσιακή απόκρουση και τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 44’ ο Σπαντάτσιο με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο και στο 50’ έπειτα από μπαλιά του Βραζιλιάνου (ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίωρο) ο Γιάννου νικήθηκε από τον Λαμπάκη.

Ο Μπόλονι ήθελε να δει τους νεαρούς περισσότερο χρόνο αγωνιζόμενους και ζήτησε το τρίτο μέρος να έχει διάρκεια 40 λεπτών. Έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει πλάκα με τον Πρέτο, που είχε ρόλο διαιτητή, λέγοντας σε κάποια στιγμή: «referee… red card». Το 1-0 τελικά ήρθε στο 85’ για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας συνεργάστηκε με τον Παπαδόπουλο και αυτός ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα. Ο Αποστολόπουλος σκόραρε από την άσπρη βούλα. Ο Μπόλονι, μάλιστα, με αρκετή δόση χιούμορ προέτρεψε τους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα να… επιτεθούν στον βοηθό του που εκτελούσε χρέη διαιτητή.

Στο 93’ ο Πέλκας έπειτα από συνεργασία με τον Παπαδόπουλο σούταρε άουτ, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε ένταση μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και ανθρώπων του Αγροτικού Αστέρα. Ο Μπόλονι, μάλιστα, ρώτησε αν το συμβάν είχε σχέση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και όταν πήρε απάντηση ότι είχε σχέση με τον αντίπαλο ησύχασε…

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λαμπάκης, Κατσικάς, Λεονάρντο, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Γεωργιάδης (41’ Πέλκας), Πόποβιτς, Σπαντάσιο, Γιάννου. Έπαιξαν και οι: Κωνσταντινίδης, Ιντζίδης, Κίτσιου, Ταουσιάνης, Παπαδόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής (30’ Λαμπάκης), Καραμουκίδης (44’ Βαφέας), Ασπρίδης, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Πετρίσεβιτς, Σαρακατσάνης, Σίνης, Προβατίδης, Καπνίδης.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved