Πρίντεζης: «Να ξεπεράσουμε την ήττα από την Μπιλμπάο»

Πρίντεζης: «Να ξεπεράσουμε την ήττα από την Μπιλμπάο»

Στην μπουτίκ του Ολυμπιακού βρέθηκαν σήμερα (26/10, 18.00) οι Κάιλ Χάινς, Γιώργος Πρίντεζης και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, μοιράζοντας αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας του Πειραιά που έδωσαν το παρών.

Κάτι παραπάνω από 20 άτομα βρέθηκαν στο χώρο, έχοντας την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, αλλά και να πάρουν αυτόγραφα. Οι Πειραιώτες πήραν θέση… ταμεία, πίσω από το γκισέ της μπουτίκ, και συνομίλησαν με έναν έναν τους παίκτες. Πρώτος το λόγο πήρε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ανέφερε…

Για την μπουτίκ του Ολυμπιακού: «Είναι πολύ σημαντική κίνηση. Ξέρουμε όλοι τι είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, είναι πολύ σημαντικός για εμάς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Ο καθένας μπορεί να έρθει εδώ για να πάρει κάτι για το παιδί του ή για τον ίδιο, μια φανέλα, προϊόντα για το σχολείο, για το γήπεδο, ενισχύοντας έτσι την ομάδα».

Για το εάν τον ενδιαφέρει τι πωλήσεις θα κάνει η φανέλα του: «Όχι, αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα. Τα υπόλοιπα είναι θέμα μάρκετινγκ».

Για την ήττα από την Μπιλμπάο: «Η ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας σίγουρα μας στεναχώρησε. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, πόσο μάλλον όταν παίζεις στην Ευρωλίγκα. Τη φετινή χρονιά όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και θα είναι ανταγωνιστικές. Για αυτό κι εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν πρέπει να απογοητευτούν τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα από την ήττα στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: «Το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε, στην Τουρκία, ήταν φιλικό προετοιμασίας και δεν θα έχει καμία σχέση με το αυριανό (27/10), που είναι ένα ματς Ευρωλίγκας. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε ένα καλό ξεκίνημα, για αυτό και χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Ανυπόμονος να παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο «ερυθρόλευκο» κοινό εμφανίστηκε ο Κάιλ Χάινς: «Ανυπομονώ να παίξω για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας. Το αυριανό (27/10) με τη Φενέρ θα είναι δύσκολο ματς, αλλά θέλουμε τη νίκη. Επιθυμούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να πανηγυρίσει μαζί μας. Όλοι μου μιλάνε με πολύ καλά λόγια όταν με συναντούν στο δρόμο κι εγώ θέλω να τους το ανταποδώσω με τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο». Είπε ακόμα…

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Θεωρώ πως μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Ο χρόνος σίγουρα λειτουργεί υπέρ μας».

Για το «κλειδί» της νίκης επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: «Αν παίξουμε την άμυνα που μας ζητάει ο προπονητής μας θα τα καταφέρουμε. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Θα πρέπει να προσπαθούμε όλοι μαζί για τα ριμπάουντ και να παίζουμε με ενέργεια. Μόνο έτσι θα κατακτήσουμε τη νίκη».

Τελευταίος μίλησε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Γνωρίζω τον κόσμο μας και την τρέλα που έχει για τον Ολυμπιακό. Είναι φανατικοί με την ομάδα. Η Φενέρ είναι δύσκολη ομάδα κι έχει γεμάτο ρόστερ, ωστόσο εμείς περιμένουμε πώς και πώς να μπούμε στο γήπεδο για να αγωνιστούμε. Θέλουμε, φυσικά, να κερδίσουμε».

Σε ερώτηση για το εάν του αρέσουν τελικά το άσπρο και το κόκκινο χρώμα, απάντησε: «Μου αρέσουν, ναι. Είναι πολύ όμορφα χρώματα!».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved