Σκύψε... ευλογημένε και γυάλιζε!

Σκύψε... ευλογημένε και γυάλιζε!

Τζεσικόπουλα που ξενυχτάτε,

Overdose θα πάθετε με την πάρτη μου. Είπαμε να blog-άρω και σε λίγο, θα φρακάρει το σύστημα αλλά όταν έχω οίστρο δεν την παλεύω καθόλου και θέλω να σας τα πω όλα!

Μεσάνυχτα και κάτι ψάχνω τον «μικρό» να μου γυαλίσει τα δεκαπεντάποντα για να βγω να νυχτοπερπατήσω. Έχω φορέσει και κάτι λιτό, αγγίζει δεν αγγίζει το «σημείο mou» και δηλαδή την τελειότητα! Ξέρετε ένα φινιρισματάκι το χρειάζονται, βέβαια επειδή είναι και ολοκαίνουργια του έχω έτοιμη και μια πατάτα να μου την... περάσει από κάτω! Φοβερό κόλπο αυτό για να μην γλιστρούν οι καλές σας στα πάρτι και γίνεστε ρόμπα!

Αυτή η ΑΕΚ... είναι ατελείωτη πηγή έμπνευσης. Αδυνατώ ακόμα να κατανοήσω τον τρόπο καθαρισμού των ποδοσφαιρικών παπουτσιών. ΑΔΥΝΑΤΩ. Λουστρίνι δεν είναι, καστόρι δεν είναι, δέρμα δεν είναι, τι τα έβαλες -ωρέ- Κωστένογλου να καθαρίσουν τα μωρά; Ασε που έχω και ερωτήματα που πλέον θέλουν άμεσες απαντήσεις... ποιος καθαρίζει τα αθλητικά του Μέσι; Κάθε πόοοοοτε; Με ποιο τρόπο; Επίσης, γιατί το μήνυμα στο μπλουζάκι του Μπαλοτέλι έγραφε "why always me"; Γατάκια πάλι γκάφα φάγατε... σε ποιον συμπαίκτη του αναφερόταν; Ποιά είναι η αλήθεια και πόσα παπούτσια έχει καθαρίσει ο άτακτούλης;!!!

Βέβαια από όλον αυτόν τον ντόρο, το μόνο καλό είναι ότι με την οικονομική κρίση που διανύουμε η Ένωση βρίσκει τρόπους στην αντιμετώπιση της ανεργίας. Μετά τη λήξη της τιμωρίας, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να προσλάβει τον «Λούστρο ΤΗΣ» και φυσικά το παράδειγμά της πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες της Σούπα-Λιγκ. Τουτέστιν, 12 θέσεις εργασίες! Γιωργάκι, τ’ακούς;

Θεωρώ πάντως μεγάλη αδικία που ο Άγιος... Κωστένογλου (έχει κανονίσει εξομολόγηση να ξέρετε) τους έβαλε να καθαρίσουν κάτι (δηλ. παπούτσι) που δεν θα φαίνεται ποτέ πόσο καθαρό ήταν πριν ή πόσο καθαρό μπορεί να γίνει μετά. Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώώώώώω... προτείνω στην επόμενη γκέλα να πλένουν οι μικροί τα μποξεράκια των μεγάλων!Κι αν έχουν και καμιά τρούπα, μπάλωμα immediately! Χαμός θα γίνει!

Αν και ήθελα να βάλω τραγούδι, ο ελληνικός κινηματογράφος, ο Βασίλης Καϊλας και η ΑΕΚ δεν με αφήνουν:

ΥΓ1. Να σας πω την αμαρτία μου, ένα φίλο μου που τον φώναζα «Π...στράκι» από το πρωί τον τάραξα στο «Λουστράκι»! Not bad at all…

ΥΓ2. Ο ΓΑΠ μας περνάει για βλήματα;! Αφού μας έχει αλλάξει τα φώτα από αγγλικά σε ελληνικά και τούμπαλιν το ρήμα «χρεοκοπώ», τώρα μας μιλάει για «πιστωτικό»! Είπαμε έχουμε πλούσια γλώσσσα αλλά τα μπινελίκια ίσως να είναι πλουσιότερα αφού πιστωτικό=χρεοκοπία and vise versa bb! Τσσσσσς...

ΥΓ3. Στον Παναθηναϊκό-πανδαιμόνιο, δηλαδή στο ΔΣ της ΠΑΕ διάβασα κάπου ότι έλεγαν για τον Τσάκα πως «ξεφτιλίζει τον Παναθηναϊκό και την όλη ιστορία». Έλα.. δεν το πιστεύω! Δηλαδή το μισό και πάνω Δ.Σ που ξεφτιλίζει την έννοια του Δ.Σ δεν το κοιτάει κανείς; Λομβάρδου είπαμε; Δομάζος είπαμε; Κωνσταντίνου είπαμε; Ας μην αναφερθεί δε... η παναθηναϊκή τους (όχι προσφορά)... συνεισφορά!

Αυτάαααα... πάω να πάρω αέρα γιατί φούντωσα! Αχ! Ήρθε και ο «μικρός»: «Άντε, σκύψε ευλογημένε και... γυάλιζε»!

Για όσους δεν μας έχουν βρει ακόμα στο Facebook (κακώς) γιατί κάνουν... άλλα πράγματα (ντροπή σας), σας δίνω μια τελευταία ευκαιρία! Πατήστε LIKE τώρα όμως σας λέω... ΕΔΩ.

Φυσικά δεν είμαι κακιά, απλά με σχεδίασαν έτσι!

Ματς-μούτς & ξανά μουτς,

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved