Πρίγκηψ... κάντε μου λιγάκι «ΜοU»!

Πρίγκηψ... κάντε μου λιγάκι «ΜοU»!

Καλημερούδια Τζεσικόπουλα!

Πουρνό-πουρνό blog-άρει η υπογράφουσα σήμερα διότι και το πρωινό... «ξύπνημα» καλό κάνει και ανοίγει και το μάτι!

Βρiσκομαστε στην τελική ευθεία της πριγκιπικής συμφωνίας και χτες αγόρασα μια μπουχάρα από τη Δέσποινα τη φίλη μου άλλο πράμα και φυσικά ΟΧΙ μπορδοροδοκόκκινη αφού o Αλ Σαούντ τα βλέπει ήδη όλα πράσινα!Τόσες μέρες διάβαζα γι’αυτό το περιβόητο και σεξουαλικότατο «Mμμ..» αλλά γνήσια πρώην ξανθιά και νυν κοκκινομάλλα ούτε που μπήκα στον κόπο να το εξετάσω ενδελεχώς!

Οι μισοί από εσάς σίγουρα ανήκετε στην κατηγορία που συμφωνείτε μαζί μου, οι άλλοι θα ξέρετε σίγουρα τι είναι (ως κολλημένοι γαρ με την μπάλα) και είναι και κάποιες... φίλες ΜΟΥ που θα σκέφτηκαν ότι ο Πρίγκηψ θα βγει στο Πρωινό MOU με λινκ! Σημασία έχει ότι αυτό ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ και ο Πρίγκηψ ετοιμάζεται... για μεγάλη εμφάνιση!

Παρατηρώ εντόνως τελευταία απανωτά «copy-ΜΟΥ» στο διαδίκτυο εκτός αν έχω απανωτά ντεζαβού και τότε πρέπει να μου «φέρεται τον ψυχίατρο να δούμε τι θα γίνει», που λέει και το σύνθημα λατρεμένης θύρας. Διαβάζω ένα θέμα από τους ακαριαίους onsport-syntaktes και την επόμενη «ΤΣΟΥΠ» το «On mou» (λόγου χάρη) γίνεται «On... αλλουνού» κι εγώ όλα μπορώ να τα αντέξω μωρουλίνια μου αλλά το «clopy-paste» επουδενί!Αυτό σίγουρα μου την δίνει, όσο και όταν ο Γέμελος (από πάνω ΜΟΥ) μιλάει για «γατάκια» και για τον Αδαμίδη! ΤΡΕ-ΛΑΙ-ΝΟ-ΜΑΙ!

Το άλλο το «κουλό» το διαβάσατε... ή είστε κολλημένοι ολημερίς με το «themanager»; Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πήγε στο Κατάρ (γνωστό για τον φιλοχριστιανισμό του!!!) για να βρει επενδυτές (!!!) για τα εκκλησιαστικά ακίνητα. Θα τρελαθούμε εντελώς, Μεγαλόχαρη;! Πού τους έχουμε βρει όλους αυτούς τους κολασμένους; Σε λίγο θα δούμε τον Ιερώνυμο να διαπραγματεύεται την ΑΜΚ στην ΠΑΕ ΠΑΟ και τον Τσάκα... Αρχιεπίσκοπο!

Φυσικά και είμαι σίγουρη... ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΗ όμως ότι ο Τσάκας έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Αρχιεπίσκοπο και έτσι μετά την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ο Αλ Σαούντ θα κάνει το.. χρέος του για άλλη μια φορά! Και του νου σας ρεμάλια, μην του πάτε κόντρα του Τσάκα και του Σαουδάραβα γιατί αρκετά μέτωπα έχουμε ανοιχτά ως χώρα, δεν θέλουμε κι άλλα! Απαππαπαπαα...

Ένεκα του τίτλου... κομμάτι εξαιρετικά αφιερωμένο και ολίγον τι... παλαιό, αλλά από τα επιτυχημένα «clopies»:

ΥΓ1. Το μάθατε το άλλο; Ο Θοδωρής (ο Παπαλουκάς βεβαίως βεβαίως) βρέθηκε σε καλή μέρα (γράψαμε) αλλά πάλι εγώ θα γίνω κακιά και θα... ολοκληρώσω: «...χαμογέλαγε, χειροκρόταγε και ενθάρρυνε την ομάδα ενώ πέτυχε και 8 πόντους»! Τςςς...

ΥΓ2. Μετά από πολύ καιρό (τα ρετούς εννοώ), το Νασο-μπλογκ στο gossip-tv μας έφτιαξε πάλι! H μοντέλα-τραγουδίστρια-συμπαρουσιάστρια-dj –wanna be star βρήκε το ΑΠΟΛΥΤΟ στέκι. Θα απευθυνθώ στον ΟΜΙΛΟ: «Μετά τη δουλειά, εργάτες της δημοσιογραφίας, όλοι στον Μπάμπη της Κηφισιάς... νυν Sugar από βδομάδα»! Αυτό θα πει.. ανοδική πορεία!

ΥΓ3. Ένεκα του «κουρέματος» του χρέους, θέλω να σας «ζεστάνω» με δεύτερος μέρος από τις ρωσίδες φίλες μου, τις «Ice Girls»!Enjoy…

Δεν πιστεύω να ξεχάσατε ότι δεν είμαι κακιά και ότι απλά με σχεδίασαν, έτσι;;;;

Φιλούρες... πολλές!

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved