WRC Καταλονίας: Λέμπ πρώτος με ερωτηματικό

WRC Καταλονίας: Λέμπ πρώτος με ερωτηματικό

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ κέρδισε και το 2ο σκέλος του ράλι Καταλoνίας, με τους Γιάρι Μάτι Λάτβαλα (2ο) και Μίκο Χίρβονεν (3ο) να αμφισβητούν την κυριαρχία του.

Η δεύτερη ημέρα του αγώνα ήταν υπόθεση του Σεμπαστιάν Λεμπ (Red Bull Total Citroen DS3 WRC). Ο Γάλλος βρέθηκε στο στοιχείο του (ασφάλτινες διαδρομές)και έφτιαξε διαφορά μισού λεπτού (26,7”) από τον δεύτερο Γιάρι Μάτι Λάτβαλα (Abu Dhabi Ford Fiesta RS).

Ο Φιλανδός της Ford ήταν ο ταχύτερος όλων ακόμη και από τον Λεμπ (σε κάποιες διαδρομές). Αντίθετα ο άλλος εργοστασιακός οδηγός της Ford που διεκδικεί το πρωτάθλημα, ο Μίκο Χίρβονεν, συνεχίζει να μην βρίσκει ρυθμό και να μην προσαρμόζεται στις συνθήκες. Ο Μίκο βρίσκεται μεν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, 1,5 λεπτό πίσω από τον συναθλητή του,αλλά αυτό το κατάφερε περισσότερο χάρη στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι άλλοι οδηγοί παρά στην ταχύτητά του. Μάλιστα έδειχνε συγχυσμένος γιατί εκείνος νόμιζε ότι όλα πάνε καλά αλλά οι χρόνοι έδειχναν άλλα. Τώρα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να βεβαιωθεί ότι θα κρατήσει πίσω του τους υπόλοιπους και να ελπίζει πως ο Λάτβαλα θα του δώσει τη 2η θέση, όπως έγινε στους προηγούμενους αγώνες. Έτσι θα παλέψει με τον Λεμπ για τον τίτλο στην τελευταία διοργάνωση στην Αγγλία.

Μοναχικό αγώνα κάνει από την 4η θέση ο Ντάνι Σόρντο (Mini John Cooper Works) ο Ισπανός δεν κατάφερε να κάνει ανάλογη εμφάνιση με του ράλι Γαλλίας και ολοκλήρωσε το σκέλος 37,4” πίσω από τον Χίρβονεν.

Άτυχος ήταν για μία ακόμη φορά ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Προσπάθησε να ξεκινήσει δυναμικά την ημέρα αλλά στην πρώτη πρωινή ειδική είχε ένα κλατάρισμα και χάνοντας 1 λεπτό και 40 δευτερόλεπτα έχασε ταυτόχρονα και οποιαδήποτε ελπίδα να… δει το πόντιουμ.

Το Ράλι Ισπανίας ολοκληρώνεται την Κυριακή (23/10) με 6 ειδικές διαδρομές και 102,6 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Εκτός από αυτά όμως θα υπάρχει και η Power Stage, οι έξτρα βαθμοί της οποίας είναι πολύτιμοι για όλους τους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 2ου ΣΚΕΛΟΥΣ

1ος Σεμπαστιάν Λεμπ (Red Bull Total Citroen DS3 WRC) 3.06:01,3”

2ος Γιάρι Μάτι Λάτβαλα (Abu Dhabi Ford Fiesta RS). + 26,7”

3ος Μίκο Χίρβονεν (Abu Dhabi Ford Fiesta RS) + 1:51,8”

4ος Ντάνι Σόρντο (Mini Cooper John Cooper Works) +2:29,2”

5ος Σεμπαστιάν Οζιέ (Red Bull Total Citroen DS3 WRC) + 3:41,4”

6ος Κρις Μικ (Mini Cooper John Cooper Works) + 4:11,9”.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας : http://www.facebook.com/onsports

WRC Καταλονίας: Λέμπ πρώτος με ερωτηματικό



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved