Τον «άναψε» η «13»!

Τον «άναψε» η «13»!

Καλησπερούδια Αγανακτισμένα Τζεσικόπουλα!

Μόλις που γύρισα από το ΟΑΚΑ –έφυγα και λίγο νωρίτερα γιατί δεν μπορώ την τρελή κίνηση- και σήμερα που είμαι στις καλές MOU ένεκα Σαββατοκύριακου θα αποθεώσω!

Έχω να πω ότι είμαι πολύ περήφανη για τη «13» διότι δεν είναι μια απλή θύρα, αλλά είναι μια πολιτικοποιημένη θύρα (όχι χρωματισμένη ΠΡΟΣΟΧΗ!) και εγώ να σας πω τις... θύρες με άποψη τις γουστάρω!

Εύγε λοιπόν στα αγνά-αγαπησιάρικα τέκνα και... τεκνά που σήκωσαν πανό και επιτέλους το πανό τους είχε ένα point!Μωρέ μπράβο... «Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων. Θα σας πνίξει η οργή των αγανακτισμένων». Ούτε η Λιάνα –λατρεύω- δεν το είχε σκεφτεί τέτοιο μήνυμα!

Αυτό βέβαια που δεν είχε περάσει από το μυαλό των οπαδών –εντάξει δεν μπορούν να τα κάνουν πλέον κι όλα!- είναι ότι θα μπορούσε να βρεθεί ένας ρέφερι... που αντί για τη μπάλα θα κοιτάζε την εξέδρα. Ο κυρ Μήτσιος –αν μου τον είπαν καλά στο γήπεδο- διότι ούτε που θέλω να τον μάθω αφού και από «κάδρο» τίποτα (ξενερουά...), μπορεί να είχε ξεχάσει το κινητό του στα αποδυτήρια (σίγουρα θα βρήκε κλήση του ΓΑΠ για συγχαρητήρια) αλλά δεν ξέχασε τι... είχε ψηφίσει στις εκλογές! Δηλαδή τον «λεφτά υπάρχουν»!

Έξαλλος ο «ρεφ» φούντωσε-άναψε και διέκοψε το παιχνίδι –JESUS- και στήλωσε τις ποδάρες του στο χόρτο. «Να κατέβει για να συνεχίσουμε» είπε και αναρωτιόταν όλος ο κόσμος και ο ντουνιάς τι να συμβαίνει! Έχουν πέσει κάτι ανοιχτά πενταδάχτυλα από τους τηλεθεατές, άλλο πράγμα.

Μ’αυτά και μ’αυτά, ο Γόντικας είχε ιδρώσει στη σκέψη να μιλήσει στη «13», ο Φερέιρα είχε ιδρώσει για να μην κρυώσουν οι «πράσινοι», η «13» είχε ιδρώσει από το χοροπήδημα στολίζοντας τον ΓΑΠ και μετά από κανένα δεκάλεπτο και ο κυρ Μήτσιος ίδρωσε διότι... εκτέθηκε και σε τέτοιους καιρούς η καλύτερη «έκθεση» είναι αυτή που γράφουν τα παιδάκια του Δημοτικού!

Στα αγωνιστικά του.. Παναθηναϊκού, μωρουλίνια μου, όλα καλά και μόνο με τη σκέψη του πρίγκιπα η ομάδα πετάει! Πετάει και ο Λέτο που είναι σε μεγάλη φόρμα και είναι και μεγάλη ΜΟΥΡΗ και γι’αυτό του αφιερώνω:

ΥΓ1. Πάλι καλά που στα VIP ήταν μόνο ο Τσάκας και δεν ήταν ο Αλ Σαούντ διότι τότε θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στη... μετάφραση.

ΥΓ2. Για τον Ολυμπιακό δεν θα κάνω ούτε λόγο αν αληθεύει ότι κούρεψε το χρέος επειδή κέρδισε την Ντόρτμουντ! Απαπαπαπαπαπα... Ξέρω δεν με παίρνει και με έχει βάλει και τιμωρία ο πρόεδρος της καρδιάς μου! Κύριε Βαγγέλη... θα επανορθώσω.

ΥΓ3. Αληθεύει; Βρήκαμε την ΟΜΑΔΑ Α και την ΟΜΑΔΑ Β της Σούπα Λιγκ;Πάλι καλά δεν ανοίξαμε την κουρτίνα με το ΖΟΝΓΚ! Τι ανακούφιση...

ΥΓ4. Διάβασα καλά ή το είδα στον ύπνο μου; Ρώσος μεγιστάνας ενδιαφέρεται για να αγοράσει μετοχές από το πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ; Θα θαμπώθηκε από την εμφάνιση της στη Μόσχα!!!

ΥΓ5. Φώτο γκάλερι αφιερωμένη στον «σφυρίχτρα» σήμερις γιατί κάποιος πρέπει να του πει ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ! Κυκλοφορεί μαζικά στα mails και η Jes που είναι «ΟΝ» τα βάζει... ΟΛΑ μέσα!

Αυτάάάάά... Σαββατιάτικο! Αφού με διαβάσετε βγείτε και για κανένα ποτάκι, μην ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΤΕ και να μην ξεχνάτε ότι δεν είμαι κακιά απλά με σχεδιάσαν έτσι!

Φιλούρες πολλές,

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved