Κοντά στους μαθητές ο Παναιτωλικός (photos)

Κοντά στους μαθητές ο Παναιτωλικός (photos)

Παιδιά από το ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας φιλοξενήθηκαν την Παρασκευή (21/10) στο Emileon Sports Center από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού βρέθηκαν κοντά στους μαθητές, μοίρασαν αυτόγραφα, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, δίνοντάς τους μεγάλη χαρά. Στη συνέχεια, οι «κυανοκίτρινοι» επισκέφτηκαν το 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου, το Γυμνάσιο Αγ. Κωνσταντίνου, το Γυμνάσιο Καινούργιου και το Γυμνάσιο – Λύκειο Παραβόλας. Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε το παρακάτων δελτίο Τύπου: 

«Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών με τίτλο ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ η Π.Α.Ε Παναιτωλικός και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνουν μια σειρά από δράσεις που σκοπό έχουν την πρόληψη της βίας και του ρατσισμού στους αγωνιστικούς χώρους.


1.Η πρώτη δράση αφορά παρεμβάσεις σε σχολεία με ομιλίες που θα απευθύνονται στους μαθητές και τις μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων του Αγρινίου και των περιχώρων. Οι ομιλίες έχουν διάρκεια μία διδακτική ώρα και περιεχόμενό τους είναι η ανάπτυξη της χαράς του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού των αντιπάλων στους αγωνιστικούς χώρους. Στόχος τους είναι να μεταφέρουν το μήνυμα ότι ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο, είναι μία γιορτή στην οποία δεν έχει θέση η οποιαδήποτε μορφή βίας και ρατσισμού.

Τις ομιλίες πραγματοποιεί ειδικά προετοιμασμένη ομάδα την οποία στελεχώνουν εκπρόσωποι από τη Διοίκηση, την Τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, καθώς και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Παύλος Καλογεράς και ο πρώην Υπεύθυνος Αγωγής, της εν λόγω Διεύθυνσης Ρένος Χριστοδουλίδης. Για την παραπάνω δράση έχει δοθεί σχετική έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Αρ. Πρωτ.: 67967/Γ7/29-06-2011/ΥΠΠΔΜΘ/Τμήμα Β΄ Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Αγωγής).

2.Οι μαθητές της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γράψουν κείμενα και μηνύματα για πρόληψη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Τα κείμενα – μηνύματα θα σταλούν μέσω των Σχολείων τους στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι 15 Νοεμβρίου 2011 και θα χρησιμοποιηθούν στην έκδοση εντύπου από την Π.Α.Ε Παναιτωλικός.

3.Εξόρμηση – ενημέρωση για πρόληψη της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, με τη συμμετοχή ομάδων από μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων της πόλης που θα «οργώσουν» το Αγρίνιο μοιράζοντας το έντυπο που θα εκδοθεί.

4.Διοργάνωση ημερίδας για το θέμα της πρόληψη της βίας και του ρατσισμού στους αγωνιστικούς χώρους με τη συμμετοχή ανθρώπων του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

5.Διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή ομάδων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Αγρινίου και της ομάδας της Π.Α.Ε Παναιτωλικός, παρουσία όλων των μαθητών στις κερκίδες του γηπέδου».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved