Coreo: Η τέχνη της εξέδρας (photos+videos)

Coreo: Η τέχνη της εξέδρας (photos+videos)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έκλεψαν την παράσταση με το εντυπωσιακό coreo που σχεδίασαν στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League. Το Onsports σας παρουσιάζει τα ωραιότερα σχέδια που έχουν φτιαχτεί ανά τον κόσμο από τους… καλλιτέχνες της κερκίδας.

Αρχή φυσικά από τον «ναό» του «Καμπ Νου», όπου οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, σχηματίζουν ένα πανέμορφο θέαμα με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα».

Πραγματικά πανέμορφο είναι και το coreo των Ultras της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν άψογα την ιδέα τους, καθώς φαίνεται στο σήμα της «βασίλισσας», ενώ όλο το γήπεδο είναι ομοιόμορφο στα λευκά.

Στην Γερμανία, οι φίλοι της Μπάγερν μιμήθηκαν εκείνους της Ρεάλ, και σχημάτισαν το σήμα των Βαυαρών αλλά με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Ντόρτμουντ την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γερμανίας και οι φίλοι των Βεστφαλών για να το γιορτάσουν, δημιούργησαν μια πανέμορφη χορογραφία…

Την περσινή σεζόν η Κολωνία δεν τα πήγε και πολύ καλά στην Μπουντεσλίγκα, ωστόσο οι οπαδοί της δημιούργησαν ένα εκπληκτικό coreo στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ.

Οι φίλοι της Μαρσέιγ φημίζονται σε όλο τον κόσμο και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία στο «Βελοντρόμ» με τα coreo τους να μαγνητίζουν τα βλέμματα…

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα δημιουργούν στο «Σαν Σίρο» οι οπαδοί της Μίλαν, με σήμα… κατατεθέν τους έναν μεγάλο διάβολο, ενώ τα coreo χρώματος κόκκινου και μαύρου δημιουργούν δέος!

Εκπληκτικής έμπνευσης το coreo των οπαδών της Ίντερ, οι οποίοι το 2010 δημιούργησαν μια χορογραφία με έναν δρόμο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, δείχνοντας τον δρόμο προς της… Μαδρίτης, όπου γινόταν ο τελικός του Champions League!

Οι φίλοι της Ουράβα από την Ιαπωνία, είναι οι πιο ευφάνταστοι καθώς τα coreo τους είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά…

Το επόμενο coreo προέρχεται από την Κορέα, σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα αγγίζει την τελειότητα…

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έκλεψαν την παράσταση με το εντυπωσιακό coreo που σχεδίασαν στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Champions League. Το Onsports σας παρουσιάζει τα ωραιότερα σχέδια που έχουν φτιαχτεί από τους… καλλιτέχνες της κερκίδας.

Φορερό coreo απο τους φίλους του Άγιαξ, που θέλησαν να πουν αντίο στον Τζόνι Χάιτινγκα με τον ομορφότερο τρόπο...

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved