Δεν Μπορούσ(ι)α να μην το παίξω... διπλό!

Δεν Μπορούσ(ι)α να μην το παίξω... διπλό!

Τις καλημέρες μου, αλάνια!

Ένεκα του διήμερου απεργιακού «πυρετού» θα αλλάξω λίγο το ύφος αφού στόχος μου είναι να σας φτιάξω όλους έτοιμους πριν «πνίξετε» το Σύνταγμα και τα... περίχωρα!

Να ξέρετε ότι...ο γερμανικός «εχθρός» (ένας από τους πολλούς) που φοράει «κίτρινα» βρίσκεται στην Αθήνα και το βράδυ της Τετάρτης, θα σκάσει μύτη στο Καραϊσκάκη. Ο σάλος είναι τόσο μεγάλος που βρέθηκε μέχρι και λύση για να καλυφθεί από τη ΝΕΤ η μετάδοση του αγώνα. Από την ανακοίνωση που εξέδωσε ΠΟΣΠΕΡΤ (καλά τι λέω;) έγινε κατανοητή η φτώχεια των Ελλήνων και ότι δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα! Χωρίς μετάδοση η κατάθλιψη όλων θα ήταν δεδομένη, οπότε ας πούμε κι ένα ευχαριστώ... χρονιάρες μέρες!

Α! Να μην ξεχάσω... να σας πω, μωρουλίνια, ότι αν δείτε κρόουλ από κάτω «Κάτω η Μέρκελ», «Ζήτω ο Τσάκας», θα έχει γίνει σίγουρα λάθος, αφού κανονικά θα πρέπει να βλέπετε τα αιτήματα των απεργών. Σεβαστά και δεν ακούω κουβέντα.

Και για να μην μου είστε ανιστόρητοι, να ξεκινήσω τα προκαταρκτικά για σήμερα λέγοντας ότι το Ντόρτμουντ είναι πόλη της πολυαγαπημένης Γερμανίας. Βρίσκεται στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη της χώρας! Κρατήστε το αριθμητικό –μάγκες- το «7» μπορεί να είναι και σημαδιακό!

Το περίεργο ή μάλλον το ανώμαλο είναι ότι η ομάδα, η Μπορούσια βεβαίως βεβαίως φοράει «κίτρινα» (όχι σαν της Ένωσης πιο... trendy) αλλά το Ντόρντμουντ λέγεται αλλιώς και «πράσινη μητρόπολη» της Βεστφαλίας. Ε, και; Θα μου πείτε! Συμφωνώ. Άλλωστε παντού υπάρχει ένα μύθος (=Τσάκας) και είναι πράσινος!

Όσο κι αν θέλω να παίξω υπέρ του Ολυμπιακού, κάτι οι ελλείψεις, κάτι ο Βαλβέρδε και κάτι το ότι έπιασε κρύο με αποσυντονίζουν ενώ από την άλλη ένα... στέμμα μόνο φτάνει αεροπλάνο να με κάνει και να μου θυμίσει την... βασιλική καταγωγή μου! Η φωτό και μόνο (κάτω) με «φωνάζει» να εμπιστευτώ την Μπορούσια. Εξάλλου κι αν καταστραφώ στοιχηματικά, θα μου μείνει η ικανοποίηση ότι την... έπαιξα.

Ανατρεπτική όπως πάντα –εγώ και ο Τράγκας- θα σας ξυπνήσω με Βασίλη Παπακωνσταντίνου:

ΥΓ1. Την καλύτερη μεταγραφή να ξέρετε γατάκια την εκανε ο ΑΓΟΡ! We wish u a Merry Christmas & A Happy New Year…

ΥΓ2. Εγώ τώρα να γίνω κακιά που είδα τις φωτό του Γκούντγιονσεν ξάπλα «καλωδιομένος» λες και γυρίζαμε το ριάλιτι της Μεταμόρφωσης ή λες και η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε πλαστική! JESUS!

ΥΓ3. Για σήμερα το μενού έχει το διάσημο μοντέλο, Άντζελα Μαρτσέλο... αγαπάει το ποδόσφαιρο αλλά δεν την χαλάνε και τα... υγρά σπορ (βλ. σέρφ)!

Αυτάαααα για σήμερα και να είστε έτοιμοι για όλα! Όσο για μένα... ας το ξαναπούμε ότι δεν είμαι κακιά απλά με σχεδίασαν έτσι!

Πολλά φιλιά (για εσάς καθόλου απεργιακά),

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved