Το hot  top 10 του αθλητισμού (photos+videos)

Το hot top 10 του αθλητισμού (photos+videos)

Το Onsports σας παρουσιάζει τα δέκα καλύτερα κορμιά του αθλητισμού χωρίς πολλά λόγια.

Άλλωστε μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση το κλισέ ταιριάζει… γάντι. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο για τους άντρες, αλλά και για τις… όμορφες γυναίκες.

Το Onsports σας βάζει στο κλίμα των σπορ από μία διαφορετική οπτική γωνία και σας παρουσιάζει τα δέκα καλύτερα κορμιά που κάνουν καριέρα στον αθλητισμό.

10. Έριν Άντριους (Δημοσιογράφος)

Όποιος και αν μισεί την Έριν Άντριους σίγουρα δεν πρόκειται να την πειράξει. Το κορίτσι είναι σέξι και το γνωρίζει! Η καριέρα της είναι άρτια συνδεδεμένη με τον αθλητισμό, καθώς δουλεύει σαν δημοσιογράφος και είναι αναγκασμένη να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Erin_Andrews_sex

9. Μάλια Τζόουνς (Σερφ)

Μπορεί να μην είναι στα πιο διαδεδομένα αθλήματα στην Ελλάδα, ωστόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το σερφ έχει μεγάλη επιτυχία. Η Μάλια Τζόουνς τα πρωινά είναι σέρφερ και τα βράδια μοντέλο. Κάτι που σίγουρα μπορεί να υποστηρίξει με το υπέροχο σώμα της.

Malia_Jones

8. Τόρι Γουίλσον (Wrestling)

Για το δικό σας καλό, μην τολμήσετε να κάνετε τα… γραφικά σχόλια που ακούν αρκετές όμορφες κοπέλες. Αν το κάνετε θα πέσουν… μάπες και σίγουρα δεν θα το θέλατε. Η Τόρι Γουίλσον μέχρι το 2008 ήταν από τις πιο γνωστές wrestlers. Ο λόγος από κάτω…

Torrie_Wilson_Sexy_Bikini_Wallpaper

7. Στέλα Βιντάλ (Lingerie Football)

Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο εσωρούχων είναι το όνειρο κάθε άντρα. Τα… σκληρά κορίτσια μπαίνουν στην «μάχη» μόνο με τα εσώρουχα και αν υπάρχει έστω και ένα κορίτσι που έχει γίνει γνωστό, μέσω του συγκεκριμένου αθλήματος, αυτή είναι η Στέλα Βιντάλ.

Stella_Vidal

6. Μπία και Μπράνκα (Συγχρονισμένη κολύμβηση)

Πολλοί άντρες ονειρεύονται μία ξανθιά γυναίκα με ωραίο σώμα. Όταν αυτή η απόλαυση είναι διπλή, τότε τσιμπιέται για να αποδείξει ότι δεν βρίσκεται σε όνειρο. Και όμως το δίδυμο των Μπία και Μπράνκα που είναι στην κυριολεξία δίδυμες εντυπωσιάζουν και ταράζουν τα… ήρεμα νερά της πισίνας, καθώς ασχολούνται με την συγχρονισμένη κολύμβηση.

bia-and-branca-feres-3

5. Βικτόρια Βανούτσι (Τένις)

Αν κάποιος φαν του τένις δεν γνωρίζει την Βικτόρια Βανούτσι δεν θα πρέπει να απογοητευτεί, καθώς δεν πρόλαβε να κάνει την καριέρα που ήθελε. Ένας τραυματισμός της, της στέρησε την καλή καριέρα που θα είχε, ωστόσο την έβαλε στον δρόμο των μοντέλων, όπου φάνηκε σίγουρα πιο χρήσιμη.

Victoria-Vanucci-Revista-H

4. Βογισλάβα Λούκιτς (Τένις)

Μιλώντας για τις πιο σέξι αθλήτριες, πώς θα μπορούσε να λείπει η Βογισλάνα Λούκιτς; Πρόκειται για μία τενίστρια που ποτέ της δεν πήρε την δημοσιότητα που έπρεπε και αυτό προκαλεί απορίες.

Vojislava-Lukic

3. Στέισι Κέιμπλερ (Wrestling)

Στέισι, Στέισι, Στέισι! Αυτό φωνάζουν οι φίλοι του WWE που βλέπουν την Στέισι Κέιμπλερ στην… αρένα να παλεύει ιδρωμένη και έτοιμη για όλα! Πρόκειται για μία από τις πιο σέξι αθλήτριες και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας μας.

stacy-keibler-44

2. Άννα Σεμένοβιτς (Καλλιτεχνικό πατινάζ)

Αρκετές είναι οι… καλλιτέχνιδες που κάνουν καριέρα, λόγω της ομορφιάς τους. Η Άννα Σεμένοβιτς όμως στο καλλιτεχνικό πατινάζ εκτός από κορμί έχει και … φωνή. Φήμες την θέλουν να αποχωρεί πρόωρα από το άθλημα, καθώς δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος της φανέλας, με το πλούσιο μπούστο της!

AnnaSemenovich

1. Τζίνα Καράνο (Wrestling)

Τι να λέμε τώρα; Όποιος δεν την ξέρει ας μάθει λίγο μπαλίτσα! Η Τζίνα Καράνο διαθέτει το απόλυτο σώμα για γυναίκα. Αψεγάδιαστο κορμί με αποκορύφωση τον πολύ ωραία διαμορφωμένο πισινό της, αφήνει άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό.

Gina-Carano-Ass-Christmas

Το hot top 10 του αθλητισμού (photos+videos)



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved