Καλά, μα τι σώβρακο ήταν αυτό;!

Καλά, μα τι σώβρακο ήταν αυτό;!

Καλημερούδια Τζεσικόπουλα!

Να την πω μια... καλή δύναμη σε απεργούς και μη αφού έτσι και αλλιώς το ζόρι που θα τραβήξει ο καθένας είναι κοινό και μάλιστα μεγάλο όλη την εβοδμάδα. Μην κάνετε σκουπίδια, μην κυκλοφορείτε με τα τουτού σας και γενικά μην αναπνέετε... ουφ!

Μια Τζέσικα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει την εβδομάδα χωρίς να μοιραστεί μαζί σας το απόλυτο... χάι λάιτ του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Αυτό που ο Γάλλος, Φρανσουά Μοντεστό (φωτό) δεν... άντεξε το αγόρι και μπήκε στον πειρασμό να δει τι σώβρακο φορούσε ο αντίπαλος, Κάλα! Μα -καλά- ρε παιδί μου και αυτός ο Ισπανός, τόσο ξενέρωτος; Πού πας ρε Καραμήτρο με λευκό; Βάλε εκεί ένα με Δικέφαλο αετό, βάλε ένα μαύρο ή ένα γκρι; Δώσε κάτι στο... λαό σου! Τσ..τσ..τσ..

Αλλά τώρα να αφήσουμε τα βρακιά και να σας εξομολογηθώ Onsportsoulinia MOU ότι έχω τύψεις... και δεν κοιμάμαι με τον τραυματισμό του Γκούντγιονσεν. Αυτό το σενάριο ομολογώ ότι ούτε και το πρόστυχο μυαλό μου δεν το είχε συλλάβει. Εντάξει να μην σκοράρει, το είχανε καταλάβει και οι πέτρες, αλλά όχι και να μην παίζει ρε παιδιάααα! Ά-τυ-χος...

Αντίθετα με τον 17χρονο νεαρό που πήγε να φτιάξει το λαπτοπ μιας 40άρας στις Σέρρες και κατέληξε σε όργιο με τη συνομήλικη νοικοκυρά φίλη της! Αμφότερες ΚΥΡΙΕΣ υπεράνω πάσης υποψίας τον... έφτιαξαν με βιάγκρα και τον έστειλαν λιπόθυμο στο Κέντρο Υγείας! Αχχχχ... Το καλύτερο όμως δεν σας το πα... ο πατέρας του νεαρού θέλει να καταθέσει μήνυση, ΟΧΙ βέβαια για …αποπλάνηση ανηλίκου, μιας και ο μαθητής είναι τελειόφοιτος λυκείου και συμμετείχε στο πάρτι(!) μετά χαράς, αλλά επειδή οι ζωηρές κυρίες του... ανέβασαν το «ηθικό» με Viagra!

Τώρα που με έπιασαν τα ερωτικά, να σας προτείνω να πίειτε κάτι μέσα στην ημέρα για να πάτε και κόντρα στον καιρό που θα αργήσει να... «ισιώσει» ξανά! Ας πιούμε ένα Sex on the Beach:

-30 ml Βότκα Smirnoff Blue

-50 ml χυμό cranberry

-50 ml χυμό πορτοκαλιού

-20 ml Melocotón (Peach schnapps)

Τοποθετήστε στο σέικερ όλα τα παραπάνω υλικά μαζί με πάγο. Στη συνέχεια ανακατέψτε καλά για 10 περίπου δευτερόλεπτα. Τέλος ρίξτε το μείγμα σε ψηλό ποτήρι και σερβίρετε αμέσως.

Λίγο πριν την έναρξη του Πρωινού του ANT1 θα σας το πω δεν μπορώ... είναι δυνατόν να βλέπουμε τρέιλερ με μουσική επένδυση: «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά»; Είναι δυνατόν να βλέπουμε τη γάμπα της Μπαρμπαρήγου; Μαγείρισσα είναι η γυναίκα όχι ο Κεντέρης; Jesus... πώς δεν έβαλαν και το «άστα τα μαλλάκια σου» για χαλί;! Όπως και να έχει, η παρέα αυτή θα είναι σαφώς καλύτερη από το δίδυμο του MEGA που έκαναν την προσωπική τους φάση (=ζευγάρι)... επάγγελμα.

Οπότε για πρωινό άσμα επιλέγω Nino, ο οποίος θα στεναχωρήσει το φαν κλαμπ του αφού σύντομα θα παντρεύτει τη Χρυσή Βαρδινογιάννη (!). Άτιμη κοινωνία... Καλημέρα:

ΥΓ1. Έβρισαν τον Τσάκα στα Πηγάδια; Μπα, που να πέσουν μέσα όποιοι το ΤΟΛΜΗΣΑΝ! Αντί να χειροκροτούν που μετά τον Father, ο ΠΑΟ θα βρει εκπρόσωπο με αντίστοιχο τσαμπουκά στη Σούπα-Λιγκ, ο οποίος θα διαχειρίζεται και αυτός λεφτά αλλουνού! Αχάριστοι! Πω...πω... ομοιότητες, ανατρίχιασα!

ΥΓ2. Αυτό που αεροπορική εταιρία σκέφτεται να βάλει κερματοδέκτες on...air για όποιους θέλουν να πηγαίνουν τουαλέτα; Ούτε να... χέσει κάποιος ελεύθερα δεν μπορεί πλέον!

ΥΓ3. Χμμμ... αυτό το Fantasy League, πολύ το γουστάρω! Να προτείνω στη συνέχεια να το εμπλουτίσουμε διότι τα λεφτά θέλουν και... παρέα για να ξοδευτούν και σήμερα σας έχω τη φίλη μου Κέρι Γκάρβιν ηθοποιός-μοντέλο και σέξι οπαδός! Απολαύστε την...Άντε σας αφήνω γιατί έχω να φτιάξω νύχια, μαλλιά ενόψει της άφιξης του Πρίγκηπα! Δεν πιστεύω να ξεχάσατε.... ότι δεν είμαι κακιά απλά με σχεδίασαν έτσι;;;!

Φιλούρες τρελές και καλή εβδομάδα!

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved