Το Onsports στην Τούμπα!

Το Onsports στην Τούμπα!

Το Onsports βρίσκεται στην Τούμπα και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν πριν την σέντρα του σπουδαίου ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για την 21η αγωνιστική της Superleague

* Οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλές μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της Τούμπας, με την θερμοκρασία να είναι 13 βαθμοί Κελσίου.

* Mε μια μικρή καθυστέρηση περίπου ενός 20λέπτου έφτασαν οι αποστολές των δύο ομάδων κι αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί προς στιγμήν κομφούζιο γύρω από την Τούμπα, καθώς εκκενώθηκε όλος ο χώρος γύρω από τις θύρες 1, 2 και 3 προκειμένου να περάσει το πούλμαν του Παναθηναϊκού.

* Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήρθε κανονικά στην Τούμπα με την αποστολή του Παναθηναϊκού, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν θα συμπεριληφθεί στην 18άδα του αγώνα και η παρουσία του οφείλεται περισσότερο σε ψυχολογικούς λόγους.

* Και ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν παρών με την αποστολή του ΠΑΟΚ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρησιμοποιηθεί κανονικά. Mάλιστα αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν κατέβηκε από το πούλμαν της ομάδας. Ο Χιλιανός άσος έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις  4:30 μ.μ. το απόγευμα και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» στις  5:30 μ.μ.

* Η Τούμπα αναμένεται να γεμίσει, αφού είναι πολύ καλό το κλίμα, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Υπάρχουν ακόμα μερικά τελευταία εισιτήρια για όποιον επιχειρήσει να πάει στο γήπεδο, αφού η οικονομική κρίση που έχει πλήξει τα περισσότερα γήπεδα, δεν άφησε… παραπονεμένο ούτε το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

* Hχοι ελικοπτέρων ακούγονται από τα μεγάφωνα της Τούμπας. Σαφής αναφορά σε όσα συνέβησαν λίγες ημέρες πριν κατά τον προημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Επίσης ακουγόταν το τραγούδι «μ’ αεροπλάνα και βαπόρια»

* Οριστικά εκτός 18άδας θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, αφού το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έβγαλε «στοπ» στον Γάλλο άσο, που δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην Τούμπα. O Σισέ δεν είναι ούτε καν στην 18άδα του Παναθηναϊκού.

* Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ:  Χαλκιάς, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ιβιτς, Σνάουτσνερ, Τσουκαλάς, Ετό.

* O Mάκης Χάβος θα βάλει τον Ετό σε θέση δεξιού χαφ και τον Βιεϊρίνια αριστερά. Στον πάγκο θα καθίσουν οι: Κρέσιτς, Ελ Ζαρ, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Αθανασιάδης, Σαβίνι, Αρίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Νίνης, Γκοβού, Λέτο, Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος, Κατσουράνης.

* Ο Σισέ εκτός αποστολής, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα χρησιμοποιήσει τον Γκοβού στην κορυφή της επίθεσης. Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Καπίνος, Ιωαννίδης, Πλεσί, Δημούτσος, Καραγκούνης και Πετρόπουλος.

* Εγινε κατάθεση στεφάνου από τον Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Σερρών στη μνήμη του Μάκη Ιφόγλου που ήταν παλιός πρόεδρος του συνδέσμου και απεβίωσε σε ηλικία 41 χρόνων από ανακοπή καρδιάς.

* Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν για ζέσταμα και όλο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομα του Πάμπλο Κοντρέρας! Ο Χιλιανός τους ευχαριστεί σηκώνοντας το χέρι του. Δεν λείπουν και τα συνθήματα κατά του... Ολυμπιακού!

* Οσο πλησιάζει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, γεμίζει η Τούμπα και οι εξέδρες αναμένεται να είναι κατάμεστες με το σφύριγμα της έναρξης.

* Διακοπή ρεύματος υπάρχει σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Τούμπας και ακόμα σε Καλαμαριά και Μαρτίου με Ολγας και μόνο στο γήπεδο το ρεύμα λειτουργεί κανονικά.

* Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ζέσταμα και έχουν αποχωρήσει στα αποδυτήρια περιμένοντας την έναρξη του αγώνα.

* Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και η ατμόσφαιρα έγινε ενθουσιώδης. Η νύχτα έγινε μέρα με τα καπνογόνα που έπεσαν. Το παιχνίδι αναμένεται να ξεκινήσει με μίνι καθυστέρηση καθώς θα πρέπει να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

* Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης περίμενε στη φυσούνα και χαιρέτησε έναν έναν τους παλιούς του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

* Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανέβηκε στις σουϊτες και κάθισε δίπλα στον Δημήτρη Γόντικα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι  μασώντας πράσινες τσίχλες!

* Το παιχνίδι αρχίζει! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού εδώ:



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved