Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Παρουσιάστηκε μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ, αλλά και αυτής της εταιρίας που «ντύνει» τον Παναθηναϊκό, η νέα φανέλα της ομάδας. Χορηγός ο ΟΠΑΠ. Η λευκή λεπτή ρίγα στο κύριο μέρος της φανέλας η διαφορά με πέρσι.

Με έναν πρωτότυπο τρόπο έγινε η ανεπίσημη «πρώτη» της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού. Μέσα από την ιστοσελίδα της «πράσινης» ΠΑΕ και την ιστοσελίδα της Adidas προβλήθηκε το promo video για τη νέα φανέλα της ομάδας για την σεζόν 2011-2012 ενώ παρουσιάστηκαν και φωτογραφίες τόσο από τη φανέλα όσο και ποδοσφαιριστών φορώντας τη.

Το διαφορετικό σε σχέση με πέρσι, είναι μικρές λεπτομέρειες στα μανίκια και τον γιακά σε λευκό χρώμα, αλλά και η λεπτή άσπρη ρίγα που υπάρχει στο κύριο μέρος της φανέλας. Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος ο Παναθηναϊκός θα έχει χορηγό την ΟΠΑΠ Α.Ε. στην φανέλα του, όχι όμως κάποιο παιχνίδι του οργανισμού όπως συμβαίνει σε άλλες ομάδες, και μάλιστα το λογότυπο της εταιρίας. Η επίσημη πρεμιέρα της θα γίνει την Κυριακή (16/10) στα «Πηγάδια» όπου ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί φορώντας τη νέα του φανέλα απέναντι στην Ξάνθη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη παρουσίαση στους εκπροσώπους του Τύπου τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε στο Onsports το αφιέρωμα για την πορεία της φανέλας του Παναθηναϊκού μέσα στο χρόνο...

Design εμπνευσμένο από την ιστορία της ομάδας

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ και της εταιρείας, για μία ακόμη χρονιά η adidas καινοτομεί παρουσιάζοντας τη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού, συνδυάζοντας την επιτομή της αθλητικής τεχνολογίας της adidas με ένα μοναδικό vintage design, εμπνευσμένο από τη δοξασμένη ιστορία του συλλόγου.

Η vintage εμφάνιση, που αναδεικνύεται από τις λιτές γραμμές και το εμβληματικό μεγάλου μεγέθους τριφύλλι, αντλεί την έμπνευσή της από τις εμφανίσεις της ομάδας στη δεκαετία του ‘80. Τότε που παίκτες με μεγάλη ιστορία όπως οι Δημήτρης Σαραβάκος, Χουάν Ραμόν Ρότσα και Βέλιμιρ Ζάετς άφησαν το στίγμα τους στη συνείδηση των φιλάθλων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της φανέλας είναι ότι δεν διαθέτει γιακά όπως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ στο πίσω μέρος της διακρίνεται σε ανάγλυφο τύπωμα το “PAO F.C.”, πάνω από το όνομα του κάθε ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό Πρωτάθλημα η τεχνολογία TECHFIT™, μία καινοτομία της adidas που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά διεθνώς, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής.

Τα χρώματα των νέων εμφανίσεων είναι το κλασικό πράσινο με λευκό για την 1η εμφάνιση, το λευκό με πράσινο για τη 2η και το μαύρο με άσπρο για την 3η.

Οι τεχνολογίες αιχμής της adidas στις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού

Το Techfit Powerweb είναι ένα πρωτοποριακά τεχνολογικό ύφασμα, το οποίο προσφέρει στους αθλητές όλα τα πλεονεκτήματα μίας ελαστικής φανέλας. Ενισχύει την ισορροπία και τη σωστή στάση του σώματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τις συσπάσεις των μυών διατηρώντας περισσότερη ενέργεια στο σώμα, ενώ παράλληλα βοηθάει τους αθλητές να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση της δύναμης τους, καθώς και εκρηκτικές επιταχύνσεις στη διάρκεια του αγώνα.

Φέτος οι παίκτες του ΠΑΟ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της TECHFIT™ και της κλασικής μη ελαστικής εμφάνισης, που εφαρμόζει την τεχνολογία Formotion™, ώστε κάθε αθλητής να χρησιμοποιεί την εμφάνιση που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό του αγωνιστικό στυλ.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Formotion™ προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων, διαθέτοντας χαρακτηριστικά όπως ο τρισδιάστατος σχεδιασμός που χαρίζει φυσική κίνηση σε απόλυτη αρμονία με το σώμα του αθλητή, οι διαφορετικοί συνδυασμοί υφασμάτων που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και οι ειδικές ραφές που μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης.

Τόσο η TECHFIT™ όσο και η Formotion™ φανέλα αξιοποιούν την τεχνολογία Climacool® της adidas, η οποία μέσω ειδικών υφασμάτων τοποθετημένων σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στον αθλητή να παραμένει στεγνός και άνετος, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσης του.

Σημεία πώλησης

Η νέα αγωνιστική φανέλα είναι διαθέσιμη σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης της Greenteam Official Panathinaikos FC Merchandise. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν τις ρέπλικες των επίσημων εμφανίσεων στην ιστοσελίδα www.greenteam.gr, σε όλα τα επίσημα καταστήματα του Παναθηναϊκού/Greenteam Official Panathinaikos FC Merchandise και στα καταστήματα της adidas.

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού



ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved