Μοντέστο: «Περήφανος που είμαι αρχηγός» (photos+video)

Μοντέστο: «Περήφανος που είμαι αρχηγός» (photos+video)

Ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν, σύμφωνα με τον Φρανσουά Μοντέστο.

Ο Γάλλος αμυντικός, έδωσε το «παρών» - μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς και τον Γιάννη Φετφατζίδη - σε εκδήλωση της «Vodafone», χορηγού της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε κεντρικό κατάστημα στον Πειραιά και έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι του Σαββάτου (15/10) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το Onsports έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, όπου οι δύο άσοι υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κατάστημα.

«Είναι πολύ σημαντικό πως ένας χορηγός σαν την «Vodafone» είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Είναι γνωστή εταιρεία, είναι πολλά χρόνια δίπλα στον Ολυμπιακό και είναι σημαντική για εμάς», ήταν τα πρώτα σχόλια του Κορσικανού άσου.

Για το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ και τις διαφορές που θα έχει με το περσινό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 6-0, ανέφερε: «Κάθε χρόνο τα ντέρμπι είναι διαφορετικά. Έχουν αλλάξει προπονητή και αυτό ίσως τους δίνει περισσότερο κίνητρο. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτοί ίσως σκέφτονται το 6-0 και να θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους».

Ερωτηθείς αν η διακοπή του πρωταθλήματος έκανε καλό στον Ολυμπιακό, καθώς προέρχεται και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών, ανέφερε: «Δουλέψαμε καλά εμείς που μείναμε πίσω. Αυτοί που επιλέχθηκαν έδωσαν επίσημα παιχνίδια. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν και είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση».

Για το γεγονός πως αποτελεί ένα «πολυεργαλείο» στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε και αν είναι έτοιμος να βοηθήσει σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί, τόνισε: «Δεκατέσσερα χρόνια είμαι επαγγελματίας και δεκατέσσερα χρόνια παίζω σε διαφορετικές θέσεις. Είμαι συνηθισμένος σε αυτό και είμαι έτοιμος να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να βοηθήσω όπου μου ζητηθεί».

Αναφορικά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τι σημαίνει για τον ίδιο, ο Φρανσουά Μοντέστο, υποστήριξε: «Είμαι ένας από τους πέντε αρχηγούς. Δεν είμαι ο μοναδικός και είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός σε μία μεγάλη ομάδα. Αυτό έχει μεγαλύτερη ευθύνη γιατί είμαι στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας».

Τέλος, έδωσε το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Αυτό που θέλουμε είναι κατ’ αρχάς να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα το Σάββατο (σ.σ. στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) και να μπορέσουμε την Τρίτη να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο».

Αρχικά, το πλάνο της εκδήλωσης ανέφερε πως το «παρών» θα έδιναν οι Μάρκο Πάντελιτς, Γιάννης Φετφατζίδης και Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο έπειτα από αλλαγή της τελευταίας στιγμής, στην θέση του Σέρβου επιθετικού εμφανίστηκε ο Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος αποτελεί εκ των αρχηγών της ομάδας.

Το «παρών» στο κατάστημα του Πειραιά έδωσαν πολλοί νεαροί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι περίμεναν καρτερικά για να πάρουν αυτόγραφα από τους δύο ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων».

Μοντέστο: «Περήφανος που είμαι αρχηγός» (photos+video)



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved