Είναι τρέλα η εξάστερη φανέλα... (videos + photos)

Είναι τρέλα η εξάστερη φανέλα... (videos + photos)

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ η παρουσίαση της νέας, εξάστερης φανέλας, του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με προδιαγραφές ΝΒΑ, καθώς και η παρουσίαση του φετινού ρόστερ του «τριφυλλιού», με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να δίνει το παρών και να εύχεται να προστεθεί του χρόνου σ' αυτήν ένα έβδομο αστέρι.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ανάμεσα σε πυροτεχνήματα και λέιζερ, στην κεντρική σάλα του Ολυμπιακού Σταδίου όπου είχε τοποθετηθεί ένα πράσινο χαλί για την είσοδο των προσκεκλημένων, το βίντεο γουόλ ξεκίνησε να παρουσιάζει μεγάλες στιγμές από την περυσινή πορεία του «τριφυλλιού» και κατέληγε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να σηκώνουν το έκτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Παύλος Γιαννακόπουλος που ευχήθηκε να στεφθεί ο Παναθηναϊκός και πάλι Πρωταθλητής Ευρώπης, ώστε να προσθέσει ένα ακόμα αστέρι στη φανέλα του.

«Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας. Άλλη μια χρονιά ξεκινά για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Εύχομαι και τη νέα σεζόν να είμαστε πάλι πρωταθλητές Ευρώπης ώστε να βάλουμε άλλο ένα μεγάλο αστέρι σ’ αυτή τη φανέλα. Εύχομαι σε όλη την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, καλή υγεία με στόχο την κατάκτηση των τίτλων. Θερμά συγχαρητήρια στην ΑDIDAS για την συμβολή και την υποστήριξή της όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ.

Στη συνέχεια μίλησε ο Rene Bretschneider, Διευθυντής Marketing adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που δήλωσε περήφανος που συνεργάζεται με τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και τόνισε πως η νέα φανέλα που χρησιμοποιούν και οι 30 ομάδες του ΝΒΑ είναι ό,τι πιο πρωτοποριακό τεχνολογικά υπάρχει αυτή τη στιγμή.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης. Μετά από μία σεζόν που έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να κατακτά για άλλη μία φορά την κορυφή της Ευρώπης και να στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδος, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε διπλά χαρούμενοι για την επιτυχημένη συνεργασία μας που μετράει ήδη μία δεκαετία. Ο στόχος μας στην adidas είναι να προσφέρουμε στους αθλητές τον τελειότερο αθλητικό εξοπλισμό και να τους βοηθήσουμε να γίνονται όλο και καλύτεροι αγωνιστικά, είτε παίζουν στους Τελικούς του NBA, είτε σε έναν αγώνα με τους φίλους τους. Σήμερα είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τις νέες εμφανίσεις NBA Revolution 30, οι οποίες ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες αιχμής. Με τη ΝΒΑ Revolution 30, την επίσημη εμφάνιση και των 30 ομάδων του NBA, ο Παναθηναϊκός γίνεται μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες που θα αγωνίζεται με την πιο προηγμένη τεχνολογικά εμφάνιση μπάσκετ. Ο σχεδιασμός έγινε αποκλειστικά για τον Πρωταθλητή Ευρώπης από την adidas International. Εκ μέρους της adidas θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, να έχουν μια αγωνιστική σεζόν, γεμάτη επιτυχίες και τίτλους».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως αν και είναι δύσκολο να επαναλάβει η ομάδα την περυσινή επιτυχία ο ίδιος και οι παίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό.

«Ελπίζουμε για το καλύτερο σε μια χρονιά, στην οποία ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε ότι κάναμε πέρυσι. Έχουμε νέους παίκτες και δουλεύοντας σκληρά, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θα θέλαμε για την Ευρωλίγκα, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια το λόγο πήραν τα νέα αποκτήματα της ομάδας…

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για την ομάδα. Ελπίζουμε να πετύχουμε και να φτάσουμε ψηλά, στις επιτυχίες άλλων χρόνων».

Ντέιβιντ Λόγκαν: «Οι νέες φανέλες είναι οι πιο άνετες που έχουμε φορέσει. Δεν έχω να ανησυχώ μήπως ζεσταθώ ιδιαίτερα ή κάτι ανάλογο φορώντας την. Και ελπίζω οι κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει και να τους αρέσει η νέα μας φανέλα»

Πατ Καλάθης: «Ευχαριστούμε που ήρθατε. Για την ώρα προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Να είμαι στην ομάδα αυτή… Ελπίζω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει εκεί που έφτασε πέρυσι».

Στίβεν Σμιθ: «Ευχαριστούμε που είστε εδώ κι ευχαριστώ προσωπικά για το καλωσόρισμα στην ομάδα. Ελπίζω να καταφέρω να σας κάνω υπερήφανους».

Αλέξης Κυρίτσης: «Σίγουρα θα ξεκινήσει μία χρονιά η οποία έχει πολλές προοπτικές και στόχους για μένα. Εύχομαι να μπορέσω να προσθέσω κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φτάσει σε επιτυχίες του παρελθόντος, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο, στους προέδρους, και στο τεχνικό επιτελείο».

Η νέα φανέλα είχε ανάγλυφο το τριφύλλι στο στήθος και θα διατίθεται σε τρία χρώματα, τα παραδοσιακά πράσινο και άσπρο, ενώ η τρίτη είναι μαύρη με πράσινη ρίγα.

Μετά την παρουσίαση της φανέλας, έγινε η παρουσίαση του νέου ρόστερ του Παναθηναϊκού με τον εκφωνητή να φωνάζει έναν έναν τους παίκτες (απουσίαζε ο Κώστας Τσαρτσαρής, λόγω ίωσης). Οι παίκτες του «τριφυλλιού» φορούσαν τη νέα φανέλα οι μισοί σε πράσινο και οι άλλοι μισοί σε λευκό χρώμα.

Αφού παρουσιάστηκαν οι παίκτες, ο κ. Rene Bretschneider, κάλεσε τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παραλάβουν τις δικές τους φανέλες που είχαν στο πίσω μέρος τα ονόματά τους.

«Εύχομαι να είμαστε  και του χρόνου μαζί», ανέφερε ο κ. Γιαννακόπουλος, ενώ στην ερώτηση για το αν αυτό σημαίνει και την παραμονή της οικογένειας στο «τριφύλλι» απάντησε: «Όχι, δεν εννοούσα αυτό. Είπα ότι εύχομαι να είμαστε υγιείς και να είμαστε εδώ. Δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε χιούμορ κατά την παραλαβή της φανέλας του, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Ελπίζω να μην χρειαστώ να αναγκαστώ και να παίξω μπάσκετ».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες φωτογραφίες, ενώ στην τελευταία, ομαδική φωτογραφήθηκε μαζί με την ομάδα και τις κούπες της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Σχεδιαστική πρωτοτυπία στη νέα εμφάνιση

Τα χρώματα των νέων εμφανίσεων είναι παραδοσιακά το πράσινο με το λευκό για την 1η εμφάνιση, το λευκό με το πράσινο για τη 2η και το μαύρο με πράσινο για την 3η. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε  στις λεπτομέρειες, με το τριφύλλι να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας ενσωματωμένο στην πλέξη της, τις χαρακτηριστικές «τρεις ρίγες» της adidas να διαγράφονται εντονότερες, ενώ το χρυσό σήμα της Euroleague αποτελεί το πιο ξεχωριστό στοιχείο, αποκλειστικά σχεδιασμένο για τον Πρωταθλητή Ευρώπης για τους αγώνες της Euroleague. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν από σήμερα να προμηθευτούν τις ρέπλικες καθώς και τις επίσημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού από τις μπουτίκ της Ομάδας καθώς και τα καταστήματα της adidas.

Καινοτόμες τεχνολογίες adidas στη νέα εμφάνιση

Η adidas σχεδίασε και κατασκεύασε την NBA Revolution 30, την πιο προηγμένη τεχνολογικά εμφάνιση μπάσκετ, με σκοπό να ενισχύσει τις επιδόσεις των παιχτών στο γήπεδο. Οι νέες εμφανίσεις είναι κατασκευασμένες κατά 60% από ανακυκλώσιμα υλικά, απορροφούν την υγρασία σε λιγότερο από 3’’ ως αποτέλεσμα της χρήσης των υφασμάτων ClimaCool, ενώ ενσωματώνουν την τεχνολογία Formotion, που ενισχύει την φυσική κίνηση του αθλητή. Επιπλέον, η adidas μείωσε το βάρος της εμφάνισης χρησιμοποιώντας ελαφρύτερα υλικά, αυξάνοντας έτσι την άνεση που απολαμβάνουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για τη δημιουργία της NBA Revolution 30, η adidas συνεργάστηκε με το NBA για τέσσερα χρόνια. Περισσότεροι από 200 παίκτες του NBA συμμετείχαν στα τεστ, δοκιμάζοντας τις νέες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια προπονήσεων και αγώνων, ενώ ερευνητές μελετούσαν την αποτελεσματικότητα των καινοτομιών και συνέλεγαν τα δεδομένα από τους αθλητές.

* Την ευχή του να προσθέσει ο Παναθηναϊκός και έβδομο αστέρι στη φανέλα του, έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

* Την υπόσχεση ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επαναλάβουν την περυσινή επιτυχία, έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

* Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται συνεχώς, έκανε ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης.

* Την διαβεβαίωση ότι είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της ομάδας του, έδωσε ο Νικ Καλάθης.

* Για σκληρή δουλειά, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συλλέγει τίτλους, μίλησε ο Αλεξ Μάριτς.

* Για την ανάγκη να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός με νίκη στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Μάλαγα, μίλησε ο Ρομέιν Σάτο.

Παρακολουθήστε LIVE όσα συνέβησαν στη διάρκεια της εκδήλωσης και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών...

{coveritlive}1ba2d95809{/coveritlive}

Είναι τρέλα η εξάστερη φανέλα... (videos + photos)



Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved