Πρίγκηψ, σας κατάλαβα απ΄τη φωνή!

Πρίγκηψ, σας κατάλαβα απ΄τη φωνή!

Καλημερούδια πρωϊνοί εραστές του «On»!

«Οδηγώ και πίνω, πίνω κι οδηγώ» λέει το γνωστό χιτ, κι εγώ δεν είχα βάλει σταγόνα στο στόμα μου χτες αλλά ακούγοντας τη φωνή του πρίγκιπα στα ερτζιανά δεν σας κρύβω... άναψα ένα γάρο (από το τσιγάρο) και πήγα να τρακάρω!

Ήμαστε με τα καλά μας Τζεσικόπουλα, πού πήγε κι έδωσε συνέντευξη πρώτα ο Αλ Σαούντ και why... on air; Τσάκα... εξηγήσου! Τραγικό λάθος. Αντί να βγει πρώτα στο Πρωϊνό MOU, το μεσημεριανό MOU (Ελένη) και το βραδινό μου... Δελτίο Τρέμης, αντί να του πάρει συνέντευξη ένας Τσίλι από το Star, ένας Σατσίδης, μια Μενούνος έστω... Τι ξεπεσμός! Jesus! Σου την έβγαλα την κίτρινη Τσάκα και θα πλερώσεις με πετροδόλαρα πολλά. ΤΕΛΟΣ.

Κατά τα άλλα μέχρι να καταλάβω ότι υπάρχει μεταφραστής στην κουβέντα, νόμισα ότι ξέχασα τα αγγλικά μου αλλά τελικά αυτά ήταν αραβικά!Και θυμάστε αγαπουλίνια μου ότι η καλή σας είναι πολυγλωσσική και δυνατό εργαλείο στη με-ταφρά-ση! Τις βασικές λέξεις τις έπιασα Πα-να-τι-νά-ι-κος, φανς, Τσά-κας, σέ-ντρα, γκου-λής και πάνω κάτω μετέφραζα μόνη μου ότι μου κατέβαινε! Μέσα έπεσα...

Πάντως, ο Αλ είναι Παναθηναϊκάρας και... Εθνικάρας! Για την ακρίβεια Καραγκουνάρας πρέπει να είναι καθότι «δείξε μου το φίλο σου να σου πω, ποιος είσαι» λέει μια απαράδεκτη παροιμία μας! Όσο περνάνε οι μέρες, όμως, η αγωνία μου κορυφώνεται! Και άμα πραγματοποιηθεί το deal να δείτε όσοι έφτυναν, που θα γλείφουν τις πατούσες της Αυτού Μεγαλειότητος. Σλουουουρπ!

Και τώρα που είπα deal... σας είπα δεν παλεύεται η ουρά στο βενζινάδικο, δεν παλεύονται οι απεργίες που έχουν προγραμματιστεί, δεν παλεύονται οι καταλήψεις και όπως καταλάβατε ο υπαίτιος έχει όνομα: ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ!Έχω πιάσει... από τις κοτσίδες τον ΠΑΟ πρωινιάτικα και συνεχίζω: Αν υπήρχε RESPECT BUTTON για χάρη του θα το πάταγα συνέχεια γιατί ο άνθρωπος δεν παίζεται! Η Αυτού Μεγάλη Μορφή του μπασκετικού Εξάστερου λέγεται Ομπράντοβιτς! «Θα ήμουν ευτυχής αν μείνουμε τιμωρημένοι  και να παίξουμε με τον Ολυμπιακό χωρίς φιλάθλους» και φυσικά αυτό το είπε για τον ένα «μ@κ@κ@» που εξαιτίας του τιμωρήθηκε η ομάδα του ... άλλο αν γράφτηκε cute από τα ΜΜΕ! Εγώ πάλι είμαι cute αλλά το λέω: Κοίτα τώρα λοιπόν «μ@κ@κ@» τι έκανες!

Και επιτακτικά θα ήθελα σε πολλούς today -που είναι και μεσοβδομάδο- να τους πω:

ΥΓ1. Φυσικά με την πρόταση με τα δολλάρια δεν θα ασχοληθώ στον ΠΑΟ! Εγώ είμαι κατά της πολιτικής Γ.Α.Π που είναι φιλοαμερικανική (ο τόνος πάντα στη λήγουσα ρεμάλια). Αν έρθει πρόταση από Ρωσία... τη συζητάω για την Πανάθα!

ΥΓ2. Αυτός ο Γέστε την έφαγε την τιμωρία του με μόλις 75.000Ευρώ πρόστιμο. Ποταπό νούμερο! Πρόεδρε... μπορώ να τα έχω ΟΛΑ; Σίγουρα δεν είναι η τιμή μου, απλά θέλω να σε διευκολύνω!

ΥΓ3. Νιάου...νιάου... γατάκια, όταν έγραφε η Jes για τον Γκούντγιοσεν, ο Γκούντγιονσεν από μόνος του την αποθέωνε. Άντε να δούμε πότε θα σπάσει το γ...μένο το ρόδι και θα σκοράρει! Κάτι αντίθετο από το σλόγκαν «το βλεπες, το παιζες"!Απαπαππαπαα...

ΥΓ4. Ελλαδάρα... Οοοομαδάρα... Σηκωθείτε από καναπέδες, ντιβάνια... και μείνετε εκεί γιατί λεφτά για Euro-τάξιδο μέχρι τότε (2012) δεν θα υπάρχουν! Δεν μπορεί όμως δε θα ετοιμαστεί κανένα «Πειρατικό-Σηκωσέ το»; Τι προίκα θα παραδώσουμε στη Μέρκελ, αδέρφια;

ΥΓ5. Ο πρίγκιψ σκέφτεται το Ice Hockey κι εγώ του έστειλα τις ταλαντούχες φίλες μου για να τις... τσεκάρει! Απολαύστε τις Chargers!

Αυτάάάά... onsportsoulinia MOU! Do not 4get ότι δεν είμαι κακιά απλά με σχεδίασαν έτσι!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα, και μια ακόμα καλύτερη ΝΥΧΤΑ!

CIAO,

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved