1ο Ιστορικό ράλι Regularity Παλάδιο

1ο Ιστορικό ράλι Regularity Παλάδιο

Ένα διαφορετικό ράλι Παλάδιο κέρδισαν οι Γιάννης Κατσαούνης – Μαθιός Μανσόλας (Porsche 911). Τους ακολούθησαν οι:  Γιώργος και Τίνα Κίκιζα (Porsche 911 Carrera S) και Απόστολος Παπανίκος – Αριστοτέλης Γεωργίου (Triumph GT6).

Σε μικτές συνθήκες καθώς η πρωινή μπόρα αντικαταστάθηκε μετά το μεσημέρι με ηλιοφάνεια και στεγνές ειδικές διαδρομές, διεξήχθη το 1o Ιστορικό Ράλι Regularity Παλάδιο που διοργάνωσε η Start Line.

Μια Λέσχη που παρά τα πολλά χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίους αγώνες, έκανε ουσιαστικά το πρώτο της βήμα στους αγώνες Regularity. Η προσπάθεια στέφθηκε από επιτυχία δεδομένου πως το 1ο  Ιστορικό Παλάδιο εκτός από ένας καλά σχεδιασμένος αγώνας σε ειδικές στα Μεσόγεια προσέφερε και έντονο ανταγωνισμό με λίγες αλλά  καλές συμμετοχές. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως η τελική διαφορά ανάμεσα στα πρώτα πληρώματα ήταν πολύ μικρή, ενώ στις ειδικές διαδρομές νικητές αναδείχθηκαν έξι διαφορετικά πληρώματα, στοιχείο που έδωσε μια ιδιαίτερη ομορφιά και απόδειξη για αυτό ήταν πως όλοι έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι.

 Ο αγώνας ξεκίνησε από την Κερατέα και κατέληξε στο ίδιο σημείο έπειτα από 12 ειδικές διαδρομές, με την απονομή να γίνεται στο Attart Off Road Park όπου τα πληρώματα φιλοξενήθηκαν ιδανικά. Νικητές του αγώνα σε επίπεδο γενικής και φυσικά επικρατέστεροι στην κατηγορία  «F» ήταν οι Γιάννης Κατσαούνης – Μαθιός Μανσόλας (Porsche 911) με  15.3 βαθμούς ποινής. Πίσω τους και νικητές στην κατηγορία «H» ήταν οι Γιώργος και Τίνα Κίκιζα (Porsche 911 Carrera S) και 15.8 β.π., ενώ το βάθρο της γενικής συμπλήρωσαν παίρνοντας την νίκη στην κατηγορία «G» οι Απόστολος Παπανίκος – Αριστοτέλης Γεωργίου (Triumph GT6) που συγκέντρωσαν 20.5 β.π.

Μια θέση πιο πίσω στη γενική κατάταξη και νικητές στην κατηγορία I ήταν οι Κώστας Μητρόπουλος – Δημήτρης Μπουνάζος με Mini Cooper και 23.1 β.π., τους οποίους ακολούθησαν και στη γενική αλλά και στην κατηγορία οι Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης επίσης με Mini Cooper. Στην Τρίτη θέση της κατηγορίας I βρέθηκαν οι Στάθης Μάγος – Καλλιόπη Δελαγραμάτικα με Fiat X19 και 317.2 β.π..

Στην κατηγορία EF πίσω από τους νικητές του αγώνα ήταν οι Γιώργος και Φωτεινή Βάλληνδα με Mercedes Benz 220 S που ήταν 7οι γενικής με 83.6 β.π. και παράλληλα η συμμετοχή με το πιο παλιό αυτοκίνητο του αγώνα, ενώ το βάθρο της κατηγορίας συμπλήρωσαν οι Ηλίας Παπαδάκης – Μάριος Ηλιού με Porsche 356 και 410.4 β.π..

Στην κατηγορία H πίσω από τον Γιώργο Κίκιζα ήταν οι Γιάννης Καντάς – Βασίλης Δεσποτόπουλος με Porsche 911 Targa και 84.6 β.π. οι οποίοι τους έφεραν στην 8η θέση της γενικής, ενώ την τρίτη θέση πήραν οι Λευτέρης και Λουλούδης Μακρής με Alfa Romeo Veloce που ολοκλήρωσαν στην 15η θέση της γενικής με 790.7 β.π..

Στην κατηγορία G πίσω από τον Απόστολο Παπανίκο ολοκλήρωσαν οι Θεοφάνης και Ελένη Μηλά με Austin Mini Cooper και 55.6 β.π. χάρη στους οποίους ήταν 6οι στη γενική. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Βασίλης Μπογιατζής – Karin De Cocq με Lancia Fulvia kai 232.5 β.π. που τους έφεραν ένατους γενικής.

Φωτογραφίες Αρωνίτης



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved