Κετσπάγια: «Αν μας κερδίσει η Ελλάδα, χαλάλι της» (videos+photos)

Κετσπάγια: «Αν μας κερδίσει η Ελλάδα, χαλάλι της» (videos+photos)

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επανέλαβε ότι η Εθνική ομάδα της Γεωργίας θα τα δώσει όλα για τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα, το βράδυ της Τρίτης 11/10) και τόνισε πως το κίνητρο δεν είναι τα προσωπικά που μπορεί να έχει ή τα χρήματα, αλλά είναι μόνο η φανέλα της ομάδας.

Το Onsports βρίσκεται ήδη στην Τιφλίδα και θα σας μεταφέρει LIVE τη συνέντευξη Τύπου του Γεωργιανού τεχνικού, η οποία αναμένεται με ενδιαφέρον, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις που έχει κάνει ότι θέλει μόνο τη νίκη.

{coveritlive}25211a2489{/coveritlive}

«Ετοιμαζόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, με τις προπονήσεις να πηγαίνουν πολύ καλά. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία το ότι η Ελλάδα είναι η ομάδα που έχει την ανάγκη των βαθμών. Εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όποιος είναι καλύτερος και όλα τα άλλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Ας γίνει ένα καλό παιχνίδι και αυτό θα φανεί», είπε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν γίνουν αλλαγές: «Δεν θα αλλάξω τίποτα ούτε σε τακτική, ούτε σε πρόσωπα. Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και θα το δείτε στο γήπεδο».

Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε και για την πορεία της Εθνικής ομάδας της χώρας του στα προκριματικά του Euro: «Διαφορετικό όταν παίζεις σαν δεύτερος και διαφορετικά σαν πρώτος. Με την Λετονία κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά δεν κερδίσαμε. Διαφορετικό θα ήταν να είχαμε 15 βαθμούς και διαφορετικά τώρα. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε γκολ και χάσαμε το ματς. Θα μπορούσαμε να είχαμε 15 βαθμούς τώρα. Είναι αλλιώς όταν περιμένεις την ευκαιρία. Όταν δεν είμαστε φαβορί, μας βγαίνει καλύτερα. Όταν είμαστε φαβορί δεν έχουμε την ποιότητα που χρειάζεται».

Όσον αφορά για το μέλλον της Γεωργίας, είπε: «Σημασία έχει το αυριανό παιχνίδι, μετά θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα προκριματικά», ενώ για τις φήμες που τον θέλουν να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια, τόνισε: «Είναι αλήθεια. Το έκανα για να προετοιμάσω την ομάδα για το Euro 2016, στο οποίο θα λάβουν 24 ομάδες και θα έχουμε περισσότερες ελπίδες πρόκρισης».

Ο Κετσπάγια φύλαγε το καλύτερο για το τέλος. Ο Γεωργιανός τεχνικός αναφέρθηκε στο κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα για τη νίκη επί της Ελλάδας: «Κίνητρο είναι να φοράς τη φανέλα της Εθνικής. Θα βγούμε και θα παίξουμε για την Εθνική ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Παίζουμε μόνο για τη φανέλα που φοράμε και για τίποτα άλλο. Δεν έχουμε άλλο κίνητρο, ούτε λεφτά ούτε για τίποτα άλλο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση. Πέρασα ωραία στην Ελλάδα, αλλά πέρασα και άσχημα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Αν μπορεί η Ελλάδα να είναι καλύτερη και κερδίσει, χαλάλι της. Αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη. Θα περίμενα να πέρναγε η Κροατία. Η Ελλάδα έκανε την υπέρβαση. Έχει παίκτες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Εμείς δεν έχουμε παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Ολα θα φανούν στο γήπεδο. Θα τα πούμε εκεί, να είσαστε καλά...»

Το Onsports βρέθηκε στην Τιφλίδα και σας μετέφερε LIVE τη συνέντευξη Τύπου του Γεωργιανού τεχνικού. Θυμηθείτε τα λεγόμενα του Τιμούρ Κετσπάγια, όπως σας τα μετέφερε το Onsports:

{coveritlive}25211a2489{/coveritlive}

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου του Τιμούρ Κετσπάγια:



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved