Γιαουρτο-MANIA προς πάσα κατεύθυνση!

Γιαουρτο-MANIA προς πάσα κατεύθυνση!

Hello On-hot-sportsoulinia MOU!

Μουντός ο καιρός (λογικό αφού δεν είχε και Superleague το Σ.Κ) και οι βροχές κατασκήνωσαν από πάνω μας, γι’ αυτό πάρτε και μια ομπρέλα όπου κι αν πάτε, μη μου γίνεται μούσκεμα...

Αχ! Τζεσικόπουλα δεν ξέρω αν τα μάθατε αλλά έκλεισε το τζακούζι της Βουλής. Κόπηκε και η γιόγκα και το χαμάμ και τα έβαψαν μαύρα εις διπλούν οι 300. Πάλι καλά οι περισσότεροι είναι άντρες γιατί η αλήθεια είναι ότι το μανικιούρ-πεντικιούρ... κοστίζει τη σήμερον!

Πάλι διάλεξα λάθος event το Π.Σ.Κ, αγαπουλίνια μου, αφού εγώ πήγα θέατρο αλλά τα... γιαούρτια και μερικές ψιλές έπεσαν στον Κύρο Βασσάρα κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου σίγουρα θα τα μάθατε πως σκόραρε το σέξι αγόρι Γιώργος Σαμαράς! Γκρεμίστηκαν κάτι φούρνοι και έγινε πρόωρη Ανάσταση και είμαστε έτοιμοι για EUROOOOO... με όλους τους γραφικούς παρέα, τα... Πειρατικά Νο2 κλπ κλπ κλπ

Σαν να μην έφτανε αυτό το Σάββατο το πρωί πήγα σούπερ μάρκετ και δεν είχε μείνει καμιά Μπεεε... Αγελαδίτσα. Εντάξει, δεν απόρησα τόσο γιατί είναι και ένα famous yogurt αλλά η απορία μου λύθηκε λίγες ώρες αργότερα.Αφού... τα έφαγε μαζεμένα ο Χάρης Καστανίδης, ο οποίος πήγε να κρυφτεί σε σινεμά αλλά τον ξετρύπησαν τα φοιτητόπουλα και τον... δρόσισαν! Κάνει και ένα δερματάκι, Υπουργέ μου, το γιαουρτάκι, άλλο πράγμα! Τα «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» προσπάθησε να παρακολουθήσει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ο Χάρης αλλά έφυγε... μαύρα μεσάνυχτα!

Πάλι καλά που τουλάχιστον επί καθημερινής βάσης διαβάζουμε για... λεφτά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ανοίγει η καρδιά μας που θα έρθει ανάπτυξη στη χώρα (!) γιατί στους λογαριασμούς τραπέζης όση ανάλυση λογαριασμού κι αν κάνουμε, τα ίδια μένουν τα ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ. Δόξα τον Αλλάχ! Με 220.000.000 εκατομμύρια και τον Αζίζ Φαχάντ Αλ Σαούντ θα γίνει της κολάσεως ΟΤΑΝ έρθει μαζί με τον Σουλτάν! Ποιο γήπεδο του Βοτανικού; Παραμάσχαλα θα τους πάρω να πάμε στο Βοτανικό αλλά για να ρίξουμε πέντε ντουζίνες γαρύφαλλα σε όλα τα λαϊκά σχήματα του χειμώνα!

Ξεκινάει καυτή εβδομάδα στα διοικητικά του «τριφυλλιού» και τώρα που είπα καυτή να σας ενημερώσω ότι τα σάντουιτς τα συσκευασμένα να τα προτιμάτε άψητα στο εξής. Δεν ‘πα να έχει χιόνι, δεν ‘πα να βρέχει, εσείς εκεί ΑΨΗΤΟ. Αν δεν έχετε μάθει τα νέα από τον Γιώργο Αυτιά που έχει και ένα τάργκετ γκρουπ... ηλικιακά υψηλό, σας ενημερώνω με το δικό μου τρόπο ότι το ψημένο σάντουιτς είναι σαν τον εραστή: Τον ψήνεις, ανεβαίνει! Δεν τον ψήνεις, κατεβαίνει! Άρα, ψημένο σάντουιτς με ΦΠΑ 23%, άψητο 13%!

Κι επειδή το ίδιο ισχύει και με την μπουγάτσα και έχουν μπερδευτεί οι φίλοι μου οι Θεσσαλλλλονικείς, ας φτιάξουμε ένα σφηνάκι FRANGELICO MILK που θυμίζει και κάτι από φραπεδιά:

-1(μέρος) Frangelico–γάλα-κανέλλα.

-Χτυπήστε τα ατελείωτα όλα μαζί με πάγο.

-Σερβίρετε σε ψήλο ποτήρι του cocktail ή σε σφηνάκια.Γαρνίρετε με ένα μπαστουνάκι κανέλα ή πασπαλίζετε με τριμμένη κανέλα.

Πριν ξεκινήσει η εβδομάδα «Φωτιά» για να ζεσταθούμε, ας ακούσουμε Πυξ Λαξ:

ΥΓ1. Έχω μείνει άφωνη με τις υποκριτικές ικανότητες του Μητσάρα στο Super σποτάκι του εξάστερου για τη νέα φανέλα α λα NBA! Μα... μεγάλο ταλέντο στον τεράάάάστιο ρόλο που του δόθηκε να... κουνήσει το κεφάλι του! RESPECT captain...

ΥΓ2. Το νου σας ρεμάλια, τον Κούγια και τα μάτια σας! Επτάψυχος ο Αλέξης και κάνει και πρεμιέρα ο Λάκης την Τρίτη (11/10)!

ΥΓ3. Το κορμί της φωτό υπάρχει και ανήκει στην φίλη μου την Άσλει Φεράρα από την Οκλαχόμα. Παίζει... μπάλα καλή και όπως κάθε σωστή αθλήτρια που είναι και όμορφη ασχολείται με το μόντελινγκ και όλα τα παρελκόμενα. Απολαύστε την!

Αυτά για σήμερα... πάω να τα πιώ να ξημερωθώ που λέει και το άσμα, γιατί όπως πρέπει να έχετε καταλάβει Ι ΗΑΤΕ MONDAY’S!!!

Καλή μας εβδομάδα... ντυθείται καλά αγαπουλίνια,

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved