Προβληματικός στην άμυνα ο ΠΑΟΚ (photos)

Προβληματικός στην άμυνα ο ΠΑΟΚ (photos)

Ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες στο φιλικό του Σαββάτου (09/10) με την Αναγέννηση Επανομής (2-2), ήταν καλύτερος, αλλά για μία ακόμα φορά είδε την εστία του να παραβιάζεται και, μάλιστα, δύο φορές.

Ο Λάζλο Μπόλονι, βέβαια, που είχε στο πλευρό του τον προπονητή της ομάδας, Νέων, Νίκο Κολομπούρδα, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για την κατάσταση των δύο νεοαποκτηθέντων, Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, όσο και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε. Όσο για την Αναγέννηση Επανομής; Έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και διατηρήθηκε αήττητη για 15ο φιλικό παιχνίδι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε «μουδιασμένος» στο ματς και μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, πίεσε και έχασε ευκαιρίες. Ωστόσο, η άμυνά του εκτέθηκε αρκετές φορές και φάνηκε ότι εκεί πρέπει να ρίξει το βάρος ο Λάζλο Μπόλονι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’. Έπειτα από προσπάθεια του πρώην ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων», Βαγγέλη Γεωργίου και σέντρα, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Γκέσιος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Βιεϊρίνια στο 14’ με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Φιρινίδη, ενώ δύο λεπτά αργότερα την έστειλε στα δίχτυα, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 18’ ο Πορτογάλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 33’ με τον Σταύρο Τσουκαλά. Ο Σπαντάτσιο σέντραρε και ο μέσος του ΠΑΟΚ με κεφαλιά ισοφάρισε.

Η Επανομή πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 38’. Ο Παπαστεργίου σέντραρε από δεξιά και ο Τάσιο με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, με τους γηπεδούχους στο 70’ να φτάνουν κοντά στο 3-1, όμως ο Χαλκιάς έσωσε την εστία του στο τετ α τετ με τον Δανίδη. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 73’. Ο Γεωργιάδης έπειτα από πάσα του Κίτσιου με εκπληκτική προσπάθεια πέρασε τρεις παίκτες και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης (34’ Ταταρίδης), Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Καρλάο, Γκέσιος, Κάτσε, Γεωργίου, Τιάγκο, Τάσιο, Καραμανλής. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καρλάο, Μαυροματίδης, Κουρδάκης, Τιάγκο, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Δεινόπαπας, Ασλανίδης, Πολίτης, Δανίδης, Μπούτρικς, Παπαδόπουλος, Κουλίδης.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς, Σπαντάσιο, Γεωργιάδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Ιντζίδης,  Ίβιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου, Μπολόσης.

Σημειώνεται ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι Ζήσης Βρύζας, Θοδωρής Ζαγοράκης, 



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved