Την 5η αγωνιστική το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Την 5η αγωνιστική το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Αρκετά νωρίς θα κονταροχτυπηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική της Α1 (12/11), με το ΑΣΕΑΔ να βάζει φωτιά στο ντέρμπι των «αιωνίων»...

Και λόγω της τραγικής καθυστέρησης του ΑΣΕΑΔ που παραμένει χωρίς σύνθεση (πληρώνοντας και την κρατική αδιαφορία) ως προς την έκδοση της απόφασης στην έφεση που έχει ασκήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που της είχε επιβληθεί (κεκλεισμένων των θυρών) για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό, δημιουργείται μέγα θέμα για το αν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα έχουν οι «πράσινοι» τον κόσμο τους στις εξέδρες. Μια έφεση που κατατέθηκε από τον Παναθηναϊκό στις 14 Ιουνίου και που ακόμα δεν έχει κατορθώσει το αρμόδιο όργανο να την εκδικάσει, με αποτέλεσμα να προκαλείται σήμερα μια άνευ προηγουμένου αναστάτωση, που βάζει και τις δύο ομάδες στην... πρίζα, χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Διότι το ΑΣΕΑΔ όφειλε να είχε τακτοποιήσει αυτού του είδους τις εκκρεμότητες πριν από την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης, για όλες τις ομάδες που έχουν τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Κάτι που δεν έκανε...

Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί οριστικά με 13 ομάδες, παρά το αίτημα του Πανελληνίου να μπει στην κληρωτίδα. Πρεμιέρα θα κάνει στις 15-16 Οκτωβρίου με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ, χωρίς κόσμο, τον Άρη και τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, που είναι και αυτός τιμωρημένος με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής: 

Κολοσσός Ρόδου - Πανιώνιος
Παναθηναϊκός - Άρης
Περιστέρι - ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ηλυσιακός - Καβάλα
ΑΓΟΡ - Ίκαρος Καλλιθέας

Για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος πατήστε EΔΩ και ΕΔΩ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της βραδιάς, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ προχώρησαν σε δηλώσεις για τους υψηλούς στόχους του Παναθηναϊκού. Την επιθυμία του για κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ ο Κώστας Σλούκας ευχαρίστησε Άρη και Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Θυμηθείτε τη live κάλυψη της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών...

Στην κληρωτίδα θα μπουν φέτος 13 ομάδες, μετά την αδυναμία του Πανελληνίου να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο σύλλογος των «Ολυμπιονικών» πάντως, προσπαθώντας να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, απέστειλε σήμερα (07/10) στον ΕΣΑΚΕ επιστολή, με την οποία ζητά να πάρει μέρος στη διαδικασία με κλειδάριθμο.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, Παναθηναϊκός, ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός, καθώς και οι ΠΑΟΚ, Άρης, Μαρούσι, Καβάλα, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου, Πανιώνιος, Ίκαρος Καλλιθέας, Ηλυσιακός και οι νεοφώτιστοι ΚΑΟΔ και ΑΓΟΡ.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών και, πέραν του καθορισμού του αγωνιστικού προγράμματος, θα γίνουν και οι βραβεύσεις των πρωταγωνιστών της περσινής περιόδου. Συγκεκριμένα, θα βραβευθούν ο πολυτιμότερος παίκτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη πεντάδα, μαζί με τους Βασίλη Σπανούλη, Μάικ Μπατίστ, Ρόουλ Μάρσαλ και Γιάννη Μπουρούση. Βραβείο θα πάρουν και ο κορυφαίος προπονητής του περσινού πρωταθλήματος, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μαζί με τον καλύτερο νέο παίκτη κάτω των 22 χρόνων, Κώστα Σλούκα.

Μπορείτε να δείτε LIVE τη διαδικασία της κλήρωσης και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αρκετός κόσμος στο Ψυχικό

Αρκετός κόσμος έχει ήδη αρχίσει να μαζεύεται έξω από το Κολλέγιο Αθηνών. Δυνατή μουσική «συντροφεύει» τους παρευρισκομένους, οι οποίοι δεν έχουν μπει ακόμα στην αίθουσα όπου θα λάβει χώρα η κλήρωση, αλλά απολαμβάνουν το ποτό τους στο αίθριο. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρίσκεται ήδη στο Ψυχικό, ενώ συνομιλεί με το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλία Λιανό. Λίγο αργότερα έφθασε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Έχουν ήδη φθάσει και οι Μάνος Παπαδόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης από τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Δημήτρης Παπανικολάου, που πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, o προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης, και ο παίκτης της, Χριστόφορος Στεφανίδης. Στο Κολλέγιο Αθηνών έφθασε από νωρίς και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς του Πανιωνίου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σε «πηγαδάκι» με το Λάζαρο Παπαδόπουλο, τα λένε εδώ και αρκετή ώρα, ενώ στο Ψυχικό έχουν ήδη φθάσει και οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Κώστας Παπανικολάου και αρκετοί ακόμα παίκτες του Ολυμπιακού, μαζί με το Μίλαν Τόμιτς και το Βαγγέλη Αγγέλου, και οι Μάικ Μπατίστ, Άλεξ Μάριτς, Ντέιβιντ Λόγκαν, Ρομέιν Σάτο, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Αλέξης Κυρίτσης και Στίβεν Σμιθ από τον Παναθηναϊκό, που συνομιλούν με το Δημήτρη Ιτούδη.

Εισέρχονται στο θέατρο

Ο κόσμος έχει αρχίσει σιγά σιγά να μπαίνει στο θέατρο, όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1. Σύντομη συνομιλία είχαν οι κουμπάροι, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς. Στην αίθουσα μόλις εισήλθε και ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος, ενώ μαζί μπήκαν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, άπαντες μέλη του ΠΣΑΚ. Τους ακολούθησε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης.

Ξεκίνησαν οι παρουσιάσεις

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης: «Πιστεύω  και παίρνω δύναμη από τη δική σας παρουσία και τη θέληση ότι φέτος, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, θα αναδείξουμε τα θετικά στοιχεία μέσα από τη ελληνική ιδιοσυγκρασία. Οι κινήσεις είναι πλέον και σοβαρές και λογικές και οικονομικά τέτοιες που να αντέχουν οι ομάδες και να μη δημιουργούνται προβλήματα μεσούσης της περιόδου. Μέσα σε αυτή την κατάσταση έκαναν στροφή οι ομάδες για την ανάγκη να καλλιεργήσουν ακαδημίες και να βγουν καινούργιοι παίκτες που τόσο ανάγκη έχει το ελληνικό μπάσκετ. Με δεδομένο ότι είμαστε ο καθρέπτης του ελληνικού μπάσκετ μαζί με την εθνική ομάδα, την οποία αποτελούν παίκτες της Α1, θεωρώ ότι θα έχουμε ανταγωνιστική χρονιά, ένα καλό πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλους καλή υγεία και του χρόνου να είμαστε περήφανοι για το πρωτάθλημα το οποίο διανύουμε".

Ακολούθησαν στιγμές συγκίνησης κατά την παράδοση της τιμητικής πλακέτας στην κόρη του Φαίδωνα Ματθαίου, σε ένδειξη μνήμης και αναγνώρισης της προσφοράς του «πατριάρχη» του ελληνικού μπάσκετ.

Βράβευση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός βραβεύτηκε για την παρουσία του την περσινή σεζόν. «Πρώτα από όλα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον ΕΣΑΚΕ για τη σημερινή εκδήλωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που κάνετε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ακολούθησε η παρουσίαση του Ολυμπιακού, με το γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο να λέει: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμητική αυτή διάκριση. Όπως είπε και ο κ. Σπανούλης, από την ΟΠΑΠ Α.Ε., περνάμε δύσκολες ημέρες. Πιστεύω όμως πως όλοι μας μπορούμε να προσφέρουμε ένα ελκυστικό προϊόν στους φιλάθλους μας, αρκεί να ισχύουν για όλους το ίδιο οι κανόνες του πρωταθλήματος. Σίγουρα, πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Αναρωτιέμαι πώς κύλησε η χρονιά χωρίς ούτε έναν έλεγχο ντόπινγκ κοντρόλ και πώς ξεκινάει το πρωτάθλημα με μείον μία ομάδα».

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων

Πρώτος πήρε το βραβείο του ο Κώστας Σλούκας (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος). «Κατ’ αρχάς, ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Εύχομαι ανάλογες επιτυχίες», ανέφερε. Σειρά πήρε ο Νικ Καλάθης, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Κώστα Παταβούκα ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης της περσινής σεζόν. «Ευχαριστώ για το βραβείο, το οποίο θα ήθελα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Σε αυτούς το οφείλω. Ελπίζω να επαναλάβουμε τις επιτυχίες και τη νέα σεζόν».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε το έπαθλο του καλύτερου αμυντικού από τον Άγγελο Κορωνιό, αλλά δεν έκανε δηλώσεις, αφού έχει να παραλάβει κι άλλα βραβεία στη συνέχεια της εκδήλωσης. Δηλώσεις δεν έκανε και ο Μάικ Μπατίστ, μέλος της κορυφαίας πεντάδας. Στο Κολλέγιο Αθηνών δεν βρέθηκαν ο Ρόουλ Μάρσαλ και ο Γιάννης Μπουρούσης (μέλη της καλύτερης πεντάδας), οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις νέες ομάδες τους. Στη συνέχεια κλήθηκε ο Βασίλης Σπανούλης (μέλος της καλύτερης πεντάδας), ο οποίος πήρε το έπαθλό του από το Νίκο Μπουντούρη. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας. Βέβαια, θα προτιμούσα να είχα ένα συλλογικό τίτλο κι όχι μια ατομική διάκριση. Ελπίζω να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Σίγουρα, διανύουμε δύσκολους καιρούς, ωστόσο τα λεφτά και τα ονόματα δεν κάνουν τις ομάδες, η χημεία των παικτών τις κάνει. Εύχομαι να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα», δήλωσε.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επανήλθε στο πόντιουμ, για να παραλάβει το βραβείο του ως μέλος της καλύτερης πεντάδας. Αυτή τη φορά παρέλαβε το έπαθλο από το Δημήτρη Παπανικολάου. Στη συνέχεια βραβεύθηκε και ως πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος.

«Δεν έχουν σημασία τα ατομικά βραβεία, αλλά το να κερδίζει η ομάδα. Η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο και έχει δώσει πολλές χαρές στον κόσμο μας. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Δεν έχει σημασία ξαναλέω η ατομική, αλλά η ομαδική διάκριση και έτσι και τη νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε και για το καλύτερο», ήταν τα λόγια του γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Κορυφαίος ο Ομπράντοβιτς, τον τίμησε ο Ιτούδης

Το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν 2010-2011 παρέδωσε ο ΕΣΑΚΕ στο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με το Δημήτρη Ιτούδη να βραβεύει τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε όλους τους παίκτες, τα μέλη της διοίκησης και τους συνεργάτες του για την προσπάθειά τους, που κατέβαλλαν σε μια άκρως δύσκολη σεζόν, ώστε ο Παναθηναϊκός να φτάσει στην επίτευξη των δύο κορυφαίων στόχων του. Σε ερώτηση τι θα κρατούσε από την περσινή χρονιά, παραδέχθηκε: «Τα πάντα. Είναι όλα, οι στιγμές που ζήσαμε, η προσπάθεια που κάναμε, οι νίκες, οι συμμετοχή όλων, από την ομάδα μέχρι τον κόσμο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για αυτό το τρόπαιο».

Ο Κολοσσός Ρόδου και ο Ίκαρος Καλλιθέας ήταν οι δύο σύλλογοι, στους οποίους απονεμήθηκε το βραβείο ήθους. Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση, μέσω video wall, των καλύτερων στιγμών του περσινού πρωταθλήματος.

Πέμπτη αγωνιστική ΠΑΟ - Ολυμπιακός

Με κλειδάριθμο συμμετέχουν στη διαδικασία ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, όπως και ο Άρης με τον ΠΑΟΚ. Στην κληρωτίδα υπάρχουν 14 μπαλάκια, το ένα όμως δεν έχει όνομα. Μία από τις ομάδες του νέου πρωταθλήματος της Α1 θα έχει κάθε αγωνιστική ρεπό. Ο Παναθηναϊκός πήρε το νούμερο 2. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι ο Ολυμπιακός να πάρει το νούμερο 9. Το νούμερο 6 πήρε ο ΠΑΟΚ και το 13 ο Άρης.

Την πέμπτη αγωνιστική, λοιπόν, θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. ΠΑΟΚ και Άρης θα αναμετρηθούν τη 10η αγωνιστική.

Με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία, στο video wall έπαιξαν φάσεις από περσινούς αγώνες του Άρη. Έχουν προηγηθεί τα βίντεο των δύο «αιωνίων» και του ΠΑΟΚ. Η διαδικασία συνεχίστηκε μετά το σύντομο διάλειμμα με το Μαρούσι να παίρνει το νούμερο 5, την Καβάλα το 8 και το Περιστέρι το 3. Πριν από κάθε ομάδα παίζει βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους από πέρυσι.

Ο Κολοσσός πήρε το νούμερο 13, το οποίο όμως είχε ήδη δοθεί λόγω κλειδαρίθμου, τράβηξε εκ νέου και έτυχε το 9, που επίσης ήταν «κατειλλημένο», οπότε ο εκπρόσωπός του ξανατράβηξε, για να βγει τελικά το νούμερο 1. Ακολούθησε ο Πανιώνιος, με το μεγαλομέτοχό του, Ηλία Λιανό, να μη δέχεται να τραβήξει νούμερο, δηλώνοντας προληπτικός. Τράβηξε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, το νούμερο 14.

Στον Ίκαρο Καλλιθέας έτυχε το 11 και στον Ηλυσιακό το 7. Ο πρωταθλητής της περσινής Α2, ΚΑΟΔ, που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από δέκα χρόνια, πήρε το νούμερο 12.  Ο έτερος νεοφώτιστος, ΑΓΟΡ, πήρε το 4. «Ξέμεινε» το νούμερο 10.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

1η αγωνιστική 14η

Κολοσσός - Πανιώνιος
Παναθηναϊκός - Άρης
Περιστέρι - ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Ηλυσιακός - Καβάλα
ΑΓΟΡ - Ικαρος

Ρεπό: Μαρούσι

2η αγωνιστική 15η

Αρης - Κολοσσός
ΚΑΟΔ - Παναθηναϊκός
Ικαρος - Περιστέρι
Ολυμπιακός - Μαρούσι
Καβάλα - ΠΑΟΚ
Πανιώνιος - Ηλυσιακός

Ρεπό: ΑΓΟΡ

3η αγωνιστική 16η

Κολοσσός - ΚΑΟΔ
Παναθηναϊκός - Ικαρος
ΑΓΟΡ - Ολυμπιακός
Μαρούσι - Καβάλα
ΠΑΟΚ - Ηλυσιακός
Πανιώνιος - Αρης

Ρεπό: Περιστέρι

4η αγωνιστική 17η

Ικαρος - Κολοσσός
Ολυμπιακός - Περιστέρι
Καβάλα - ΑΓΟΡ
Ηλυσιακός - Μαρούσι
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
ΚΑΟΔ - Αρης

Ρεπό: Παναθηναϊκός

5η αγωνιστική 18η

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Περιστέρι - Καβάλα
ΑΓΟΡ    - Ηλυσιακός
Μαρούσι - ΠΑΟΚ
Πανιώνιος - ΚΑΟΔ
Αρης - Ικαρος Καλλιθέας

Ρεπό: Κολοσσός

6η αγωνιστική 19η

Ολυμπιακός - Κολοσσός
Καβάλα - Παναθηναϊκός
Ηλυσιακός - Περιστέρι
ΠΑΟΚ - ΑΓΟΡ
Μαρούσι - Πανιώνιος
Ικαρος - ΚΑΟΔ

Ρεπό : Άρης

7η αγωνιστική 20ή

Κολοσσός ΒΑΠ – Ε.Κ. Καβάλας
Παναθηναϊκός – Ηλυσιακός
Περιστέρι – ΠΑΟΚ
ΑΓΟΡ AEGEAN – Μαρούσι
Πανιώνιος – Ίκαρος Καλ/θέας
Άρης – Ολυμπιακός

Ρεπό: ΚΑΟΔ

8η αγωνιστική 21η

Ηλυσιακός – Κολοσσός ΒΑΠ
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Μαρούσι – Περιστέρι
ΑΓΟΡ AEGEAN – Πανιώνιος
Ε. Κ. Καβάλας – Άρης
Ολυμπιακός – ΚΑΟΔ

Ρεπό: Ίκαρος

9η αγωνιστική 22η

Κολοσσός ΒΑΠ – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – Μαρούσι
Περιστέρι- ΑΓΟΡ AEGEAN
Άρης – Ηλυσιακός
ΚΑΟΔ Ε.Κ. - Καβάλας
Ίκαρος - Ολυμπιακός

Ρεπό: Πανιώνιος

10η αγωνιστική 23η

Μαρούσι –Κολοσσός ΒΑΠ
ΑΓΟΡ AEGEAN – Παναθηναϊκός
Περιστέρι – Πανιώνιος
ΠΑΟΚ - Άρης
Ηλυσιακός – ΚΑΟΔ
Ε. Κ. Καβάλας – Ίκαρος Καλ/θέας

Ρεπό: Ολυμπιακός

11η αγωνιστική 24η

Κολοσσός - ΑΓΟΡ
Παναθηναϊκός - Περιστέρι
Πανιώνιος - Ολυμπιακός
Αρης - Μαρούσι
ΚΑΟΔ - ΠΑΟΚ
Ικαρος - Ηλυσιακός

Ρεπό: Καβάλα

12η αγωνιστική 25η

Περιστέρι - Κολοσσός
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος
ΑΓΟΡ - Αρης
Μαρούσι - ΚΑΟΔ
ΠΑΟΚ - Ικαρος
Καβάλα - Ολυμπιακός

Ρεπό: Ηλυσιακός

13η αγωνιστική 26η

Κολοσσός - Παναθηναϊκός
Πανιώνιος - Καβάλα
Αρης - Περιστέρι
ΚΑΟΔ - ΑΓΟΡ
Ικαρος - Μαρούσι
Ολυμπιακός - Ηλυσιακός

Ρεπό: ΠΑΟΚ



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved