Παράγοντες για πολλές... i-φαπ!

Παράγοντες για πολλές... i-φαπ!

Τζεσικόπουλα καλησπερούδια!

Μεγάλη απώλεια αυτή του Στιβ Τζόμπς, μεγάλη η προσφορά του σε οτιδήποτε τεχνολογικό «i» υπάρχει στην αγορά αλλά είναι μεγαλύτερη ΜΟΝΟ για τους οικείους του. Η Jes σήμερα θα δανειστεί με... σεβασμό μόνο το «i» (άι)!

Φουριόζα θα μπω αλλά... όταν επιβεβαιώνομαι όμως αγαπουλίνια μου, ΤΡΕ-ΛΑΙ-ΝΟ-ΜΑΙ! Τον Μανόλο Χιμένεθ τον έστειλαν κι εκείνον στον... «Άι» και φυσικά την παρέλαση της 28ης δεν την πρόλαβε και να δείτε πόσοι ακόμη δεν θα την προλάβουν στις Εθνικές κατηγορίες όλων των αθλημάτων φέτος! Ουουουου... σημειώστε το! 

Αλλά δεν θα σταθώ στο συμπαθή προπονητή αλλά στην προεδράρα (;)... που υποσχέθηκε πληρωμές από τα τηλεοπτικά και τις εισπράξεις του ντέρμπι στους ποδοσφαιριστές! Jesus! Ντροπή! Βλέπω την Ένωση να... καταρρέει σαν την Ευγενία Μανωλίδου που είναι και στα αζήτητα. Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν υπάρχει και κανένας Άδωνις να πει στον Αδαμίδη ότι «τα μεταξωτά... στρινγκ, θέλουν και επιδέξιους κώλους»!

«Σφαγή, πιστοί μου ακόλουθοι, «σφαγή» σε όλα τα αθλήματα από τις επιτροπές και τις παραεπιτροπές. Τους έχει πάει «τρεις και μια» σε όλες τις υπηρεσίες. «Κόπηκαν» τα λαδώματα, και «κόπηκαν» (σχεδόν) τα ρουσφετιλίκια και μη φαντάζεστε ότι φέτος ανακάλυψαν μερικοί την Αμερική, απλά φέτος έχουν έρθει και οι Τροϊκανοί...

i-Σιχτίρ στην τελική... μαζεύτηκαν πολλοί ανίκανοι!

Κι όμως υπάρχει αυτό το κομμάτι από τον μοναδικό... τον γίγαντα, τον S.A.G.A.P.O:

ΥΓ1. Προς δίδυμο οπισθόφυλλου αντικειμενικής εφημερίδας:«Κράξατε που κράξατε... επιτηδευμένα! Ας ελπίσουμε να μην είναι... άμπαλες και να το χτυπάνε το τόπι»!

ΥΓ2. Δεν ασχολούμαι σήμερα με Ολυμπιακό... είναι πολύ happy για θέμα! Φτου..Φτου... πρόεδρε!

ΥΓ3. Ποιος τόλμησε να πειράξει τον Αλέξη;!! Όπως έλεγε και ο Χλαπάτσας: «Θα σας δείξω γω, θα δείτε τι θα πάθετε»;

ΥΓ4. Να σας συστήσω πιο κάτω τη φίλη μου, Μπελέν Μότζο! Παίζουμε γκολφ παρέα μόνο που η Μπελέν το κάνει επαγγελματικά και γι' αυτό έγινε η πρώτη Ισπανίδα γκόλφερ που τα... πέταξε για χάρη του περιοδικού Body!

Αυτά αγαπουλίνια μου... παραδέχομαι ήμουν λίγο πιο αυστηρή αλλά πώς να το κάνουμε πρέπει να θυμάστε εσείς ότι δεν είμαι κακιά απλά με σχεδίασαν έτσι!

Φιλιά στα μούτρα!

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr



Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved