Αμφίβολο το μέλλον του Εθνικού (video)

Αμφίβολο το μέλλον του Εθνικού (video)

Οι άνθρωποι του τμήματος υγρού στίβου του Εθνικού παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, με τον Γιώργο Τσάλτα να δηλώνει την παραίτησή του και να μιλά για τους λόγους που τον οδήγησαν.

Ο τέως Γενικός Γραμματέας του Εθνικού, Γιώργος Τσάλτας, ήταν ο βασικός ομιλητής στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με την παρουσία επιπλέον, του πρώην προέδρου Ανδρέα Γαρύφαλλου και του Μιχάλη Βιτζηλαίου, που είναι υπεύθυνος του Ερασιτέχνη για θέματα ποδοσφαίρου.

Η τελευταία ευκαιρία για τον Εθνικό….

«Ίσως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Εθνικό. Πέρσι το είχα προβλέψει και δυστυχώς για μένα, δικαιώθηκα. Οι συνθήκες αυτήν την στιγμή στον Εθνικό είναι τραγικές, για να λειτουργήσει ο σύλλογος. Η κοροϊδία πάει σύννεφο. Η συμπαράσταση από ανθρώπους του Εθνικού και  μη, δεν υπάρχει. Πέρσι, επειδή υπήρχε χορηγία ήμασταν αρκετά καλά, τα φετινά όμως προβλήματα είναι τεράστια. Είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και κλείσαμε μόνο με 50.000 ευρώ έλλειμμα και πρέπει να μας στήσουν ανδριάντα, αφού δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο για ομάδα πόλο στην Α1», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσάλτας.

Μας χρωστάνε χρήματα…

Ο τέως γενικός γραμματέας μίλησε ακόμα για χρήματα που δεν δόθηκαν, «Πέρσι, είχαμε στο πόλο και στην κολύμβηση διαφημίσεις του ΟΠΑΠ, μία συμφωνία 30.000 που δεν τα πήραμε ποτέ, όπως επίσης άλλα 30.000 ευρώ για τις επιχορηγήσεις που δεν πήραμε. Αν είχαμε αυτά τα χρήματα, τώρα δεν θα ήμασταν εδώ. Τώρα όμως, που μιλάμε δεν υπολογίζουμε πλέον ότι θα τα πάρουμε».

Οι ακαδημίες διέλυσαν μυστηριωδώς…

Ο κ. Τσάλτας αναφέρθηκε και στις Ακαδημίες: «Πριν δύο χρόνια είχαμε δημιουργήσει ακαδημίες, οι οποίες μυστηριωδώς διέλυσαν. Αν εξακολουθούσαν να υπάρχουν, τώρα δεν θα είχαμε πρόβλημα. Θα υπήρχαν 5-6 παιδιά τουλάχιστον που θα μπορούσαν να επανδρώσουν την ομάδα του πόλο για να έχει αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα».

Θα αναλάβει του χρόνου ο κ. Μουστακαρίας

Ο γνωστός μαιευτήρας Θοδωρής Μουστακαρίας έχει δείξει ενδιαφέρον για να αναλάβει τον Εθνικό, απλά τα οικονομικά ανοίγματα στο νοσοκομείο «Ρέα» δεν του επιτρέπουν φέτος την ενασχόλησή του με το πόλο. Κάτι τέτοιο όμως, αναμένεται να γίνει του χρόνου, σύμφωνα με τον κ. Τσάλτα. «Ο κ. Μουστακαρίας έχει υποσχεθεί ότι θα πάρει το τμήμα πόλο με την χορηγία του «Ρέα» αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει φέτος. Θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1 για να την παραδώσουμε στον κ. Μουστακαρία χωρίς προβλήματα».

Έκλεισε ο Ένλο

Χθες (5/10) ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Αμερικανού πολίστα Γκρεγκ Ένλο στον Εθνικό. «Θα πρέπει να βρεθούν άμεσα 1000 ευρώ για να εκδοθεί το δελτίο του. Εάν αυτό δεν γίνει άμεσα, τότε θα αναγκαστώ να τα βάλω από την τσέπη μου, η μεταγραφή όμως δεν πρόκειται να χαλάσει» δήλωσε ο πρώην γενικός γραμματέας του «αυτοκράτορα».

Δεν έχει ανταποκριθεί κανένας…

«Έχουμε πλησιάσει τους φίλους του Εθνικού αλλά κανένας δεν έχει ανταποκριθεί. Εγώ, ως Τσάλτας σταματάω εδώ. Δεν έχω άλλες αντοχές, δεν αντέχω άλλο την πλήρη αδιαφορία όσων δηλώνουν «Εθνικάρες». Είμαι Εθνικός, τον αγαπάω αλλά δεν μπορώ άλλο. Μακάρι να βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν και εμείς θα είμαστε εκεί χωρίς να μας το ζητήσουν. Αν δεν βρεθούν, θα υπάρξουν δύο λύσεις, η πρώτη να λειτουργήσουν τα τμήματα αυτόνομα και δεύτερη να παραδώσουμε τα κλειδιά στην Κυβέρνηση και να πάρει αυτή την ευθύνη διάλυσης ενός από τα ιστορικότερα σωματεία στον υγρό στίβο», συνέχισε ο κ. Τσάλτας.

Μέχρι την 3η αγωνιστική...

Ο κ. Τσάλτας έκανε έκκληση στους φίλους της ομάδας να συνδράμουν οικονομικά και τόνισε ότι «... η ομάδα μέχρι και την 3η αγωνιστική θα παίξει. Μετά δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν δεν βρεθεί λύση μετά τις εκλογές, ή θα κρατήσουμε τα τμήματα που συντηρούνται και τα βγάζουν πέρα ή θα παραδώσουμε τα κλειδιά».

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί…

Αμφίβολο το μέλλον του Εθνικού (video)



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved