Τους... Μαύρισε! (photos)

Τους... Μαύρισε! (photos)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαυρία (2 γκολ), η Εθνική Ελπίδων πήρε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας του Σαν Μαρίνο με 2-0 στο Περιστέρι, διατηρώντας παράλληλα ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία θα αντιμετωπίσει την Λευκορωσία (11/10) η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO U21, μετά την εύκολη επικράτηση επί του Σαν Μαρίνο με 2-0.

Δύο νίκες και μια ήττα μετράει η Εθνική Ελπίδων στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής και θέλει πάση θυσία τη νίκη με τη Λευκορωσία, για να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα τελικά του EURO.

Οι παίκτες του Γιώργου Γεωργιάδη μετέτρεψαν σε παράσταση για ένα ρόλο το κρίσιμο ματς με το Σαν Μαρίνο και με δύο «καρμπόν» γκολ από τον Μαυρία, (25΄,62΄), ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, πήρε εύκολα τους βαθμούς της νίκης.

Το «γαλανόλευκο» συγκρότημα πήρε από το πρώτο λεπτό τα ηνία του παιχνιδιού και στο 9' μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Μαυρία από τα δεξιά, ο Φορτούνης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο  Μαντζαρόλι απέκρουσε, για να έρθει ο Βέλλιος και να στείλει τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Σαν Μαρίνο, μετατρέποντάς τον σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης μέχρι να πάρει τη «σκυτάλη» ο Μαυρίας.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, από τον οποίο ξεκινούσαν όλες οι προσπάθειες της Εθνικής μας, στο 25΄ δέχτηκε μέσα στην περιοχή την πάσα από τον Φορτούνη, πέρασε τον Μαντζαρόλι και με ωραίο πλασέ από τα αριστερά άνοιξε το σκορ.

Ο Μαυρίας είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως στο σουτ που επιχείρησε στο 35΄, ο Μαντζαρόλι έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ελάχιστες φορές να περάσουν τη μεσαία γραμμή του γηπέδου και στάθηκαν τυχεροί στο 36΄, όταν η κεφαλιά του Καραγκούνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν διέφερε και πολύ από το πρώτο.

Πάλι ο Φορτούνης έβγαλε μόνο του τον Μαυρία μέσα στην περιοχή στο 62΄, με τον νεαρό άσο των «πράσινων» να στέλνει με δυνατό σουτ από τα δεξιά, τη μπάλα στα δίχτυα του Μαντζαρόλι.

Μετά το 2-0, η Εθνική έριξε αισθητά την απόδοσή της, ωστόσο θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα, αν ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση, αλλά και αν δεν ήταν σε καλή ημέρα ο τερματοφύλακας του Σαν Μαρίνο, ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα των σκάουτερς που βρέθηκε στο γήπεδο.

ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου, Απστολόπουλος, Λαγός, Μητρόπουλος, Ποτουρίδης, Γκέντσογλου, Φορτούνης, Καραγκούνης (77΄Τριανταφύλλου), Βέλλιος (58’ Γιάννου), Μαυρίας, Σοϊλέδης (64’ Ανάκογλου)

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Μαντσαρόλι, Μαιάνι, Μουρατσίνι, Κολόνα, Ντέλα Βάλε, Μπρόλι, Γκολινούτσι (65’ Κολομπίνι), Καλτσολάρι (62’ Μπατιστίνι), Στεφανέλι, Γκασπερόνι, Κιαβάτα (85΄Μπενβενούτι)

Θυμηθείτε το pre-game του αγώνα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό:

{coveritlive}9e35d1a315"{/coveritlive}



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved