«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»

Συγκίνηση κυριάρχησε στο καθιερωμένο μνημόσυνο της «Θύρας 7» που ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Φέτος συμπληρώθηκαν 30 χρόνια  από την ημέρα της τραγωδίας (8/2/1981).


Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έδωσαν βροντερό παρών για ακόμη μία χρονιά φωνάζοντας δυνατά το σύνθημα «Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» θέλοντας έτσι να τιμήσουν τα 21 θύματα που άφησαν την ζωή τους στη κερκίδα της «Θύρας 7».

Το παρών στο μνημόσυνο έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ από το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου, παρευρέθηκαν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους Γλυνιαδάκη, Γκόρντον και Πελεκάνο. Παρόντες επίσης ήταν ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το παρών έδωσε και ο πρώην παίκτης της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Χατζηθεοδώρου.

Η μητέρα ενός θύματος στην ομιλία της έκανε λόγω για σεβασμό της μέρας και του ονόματος του Ολυμπιακού, ενώ ζήτησε από τους νέους και ξένους παίκτες του Ολυμπιακού να μάθουν το μέγεθος της ομάδας στην οποία βρίσκονται και να προσπαθούν πάντα να βρίσκεται ο Ολυμπιακός ψηλά.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, άφησαν ένα στεφάνι στο σημείο του μνημείου ακριβώς έξω από την «Θύρα 7» το οποίο ανέφερε «Θα είστε πάντα στην μνήμη μας», ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, άφησε το δικό του στεφάνι το οποίο ανέφερε «Θα είστε πάντα στην καρδιά και στην μνήμη μας».

Όλοι οι παρόντες κατέθεσαν κατά το τέλος του μνημόσυνου στεφάνια στην μνήμη των νεκρών και αποχώρησαν βουρκωμένοι από το φαληρικό γήπεδο.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό το μνημόσυνο της Θύρας 7

Στις 12:22 έφτασαν στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης οι πολίστες του Ολυμπιακού ενώ μετά από λίγα λεπτά έφτασε και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στις 12:28 έφτασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μαζί με τους μπασκεμπολίστες του Ολυμπιακού, Γλυνιαδάκη, Γκόρντον και Πελεκάνο.

Στις 12:38 έφτασε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού μαζί με τον κ. Μαρινάκη και τους Γκαγκάτση, Κοβάσεβιτς και Κομινάκη.

Στις 12:38 το παρών δίνει και ο Γιώργος Ανατολάκης ενώ στο φαληρικό γήπεδο βρίσκεται και ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στις 12:39 ξεκίνησε το μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7.

«Θα είστε πάντα στην καρδιά και στην μνήμη μας» αναφέρει το στεφάνι που άφησε στο μνημείο της Θύρας 7 ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Θα είστε πάντα στην μνήμη μας» αναφέρει το στεφάνι που άφησαν στο μνημείο της Θύρας 7 οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στις 12:42 ο συγκεντρωμένος κόσμος έξω από το γήπεδο ανέρχεται γύρω στις 5.000.

Θυμίζουμε πως φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια μετά το θλιβερό συμβάν στην κερκίδα της Θύρας 7.

Στις 12:57 ακούστηκε ρυθμικά από τον κόσμο του Ολυμπιακού το σύνθημα «Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε».

Στις 12:59 η μητέρα ενός από τα 21 θύματα μιλά για το συμβάν και για τον Ολυμπιακό αναφέροντας πως όλοι πρέπει να σεβόμαστε και να μην ξεχνάμε την σημερινή ομάδα, ενώ τόνισε στους παίκτες της ομάδας το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Στις 13:05 όλοι παρόντες βρίσκονται μπροστά στο μνημείο έξω από την Θύρα 7

Στις 13:18 παραχώρησε ομιλία ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Στις 13:22 έγινε κατάθεση στεφάνων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στις 13:28 τελείωσε το μνημόσυνο με τον κόσμο σιγά-σιγά να αποχωρεί.



Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αγώνες ρεβάνς στα προημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Μια γιορτή για το περιβάλλον στον Μαραθώνα διοργανώνει η ΜΚΟ WHY NOT
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/04) - Πού θα δείτε Champions League, Περιστέρι και Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved