Ούτε παρέλαση ο... Χιμένεθ!

Ούτε παρέλαση ο... Χιμένεθ!

Καλό μήνα Τζεσικόπουλα!

Καλώς να μας μπει και πρωτίστως να μας βγει ομήνας! Αχ! Είμαι αναστατωμένη βαθύτατα από χτες το βράδυ. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά από πάνω μου ήρθε ο Mr «Γνώση είναι Δύναμη» και εμένα δεν με ρώτησε κανείς αν τον θέλω πάνω μου ή ...κάτω μου;!Τς...τς...τς...

Μπήκε ο Οκτώβριος Τζεσικόπουλα και είναι ο μήνας που εγώ φοράω μίνι, η διπλανή μπότα, η παραδιπλανή μου γούνα και μη χειρότερα. Έρχεται και η παρέλαση... αυτήν που δεν βλέπω να προλαβαίνει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει μπλέξει εκεί στην ΑΕΚ με τους τρελούς και τους ανίκανους και που την Κυριακή κερδίσει-χάσει στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, σημασία δεν έχει, αφού τα λεφτά του τα έχει εξασφαλισμένα!!! Μια «Petit» Chateau δεν φτάνει για την Ένωση, ή βρίσκουν και δεύτερη ή της αλλάζουν τίτλο σε «Grand»… πολύ grand!

Παρέλαση πάντως θα κάνει σίγουρα ο Τσάκας στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήρθε για να μείνει και ο άτιμος είναι και... γουρλής. Μετά τον Αλ Σαούντ, ήρθε στο καπάκι και η πρόταση από το Άμπου Ντάμπι και δεν ξέρω ποιον να πρωτοδιαλέξω για τον Panathinaikos. Όλους πλην του Ανδρέα, σίγουρα! Ξέρετε γιατί τον Πρίγκιπα τον έχω δει και από «κορνίζα» σκίζει ενώ από Άμπου Ντάμπι πλευρά το μόνο που έχω δει είναι το «Sex & The City» Νο2!Πουφφφ... δύσκολη επιλογή για τον Γιάννη!

Σε αυτό το σημείο, μωρουλίνια μου, πρέπει να σας εκμυστηρευτώ ποιον γνώρισα το πρωί της Παρασκευής. Τον άνθρωπο στην… κυριολεξία της διπλανής πόρτας. Αυτός ο τίτλος έχει φύγει από την Ελένη Μενεγάκη που μεσημεριάζει και αντί για «καφέ» θα σερβίρει «φασόλια μαυρομάτικα». Ο τίτλος ανήκει επισήμως και δια... αλληλογραφίας στον... πρόεδρο!

«Ταχυδρόμος, γράμμα»… άκουσα χτες πουρνό-πουρνό και κατάλαβα ότι θα είχε έρθει σίγουρα ή η ΔΕΗ του Γ.Α.Π ή κάτι διαφημιστικά από Sex Shop. Άνοιξα κι εγώ την πόρτα, με το σορτσάκι και το σουτιέν από τον ύπνο (δεν έβλεπα μπροστά μου) και του είπα «Καλημέρα Πρόεδρε. Τόσο καιρό σε είχα μέσα στα… πόδια μου και δεν μου έλεγες τίποτα»; Ο άνθρωπος έμεινε άφωνος –λογικό γιατί είμαι και εκθαμβωτική- και πλέον έχω μια σοβαρή γνωριμία για να κάθομαι στα VIPS του ΟΑΚΑ, όπως τόσοι άλλοι άμπαλοι!

Κι αυτός ο Ανδρέας… αλήθεια, «νονός» στην κυριολεξία, μην πω «αετός». Αν βάπτισε «ταχυδρόμο» τον Γόντικα φανταστείτε πως φωνάζει όλους τους υπόλοιπους στην ΠΑΕ. «Περιστέρι» τον Μαυροκουκουλάκη σίγουρα, «μπεκάτσα» την Λομβάρδου... και πάει λέγοντας!

Αποθεώνοντας Σαμάνθα Τζόουνς (I have Sex)... με λίγο από άρωμα Άμπου Ντάμπι, το αποψινό βιντεάκι:

ΥΓ1. Το Over-ακι της Τζέσικας στο Άρσεναλ-Ολυμπιακός δεν σας χάλασε;! Ας πρόσεχαν «όσοι» θέλησαν να το παίξουν από 4-6 γκολ και πήγαν στον... κουβά. Όταν λέμε «over», «over» σκέτο... Ακούει, κανείς;!

ΥΓ2. Βλέπω ένα «Χ» στο Καραϊσκάκη και πολύ... κριτική και πολύ μουρμούρα από Δευτέρα!Ωραίααααα...

ΥΓ3. Στο photogallery, όπως και τη βασική φωτό σας συστήνω την Κολομβιανή φίλη μου: Αντζέλικα Καμάτσο ή αλλιώς ότι πιο... γυμνό έχουν δει οπαδικά μάτια, αν θυμάστε!

Αυτάαάά... καλά να περνάτε και να θυμάστε ότι... δεν είμαι κακιά, απλά με σχεδίασαν έτσι!

Φιλούρες τρελέεεςςς,

JESSICA

jessica@onsports.dpg.gr




Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved