Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός (photos)

Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός (photos)

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα της Φενετμπαχτσέ / Ούλκερ στο πλαίσιο του τουρνουά «Two Nations Cup Basketball 2011» με 88-78 δείχνοντας πως είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση…

Ο Κάιλ Χάινς ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Πειραιά στον επιθετικό τομέα, καθώς ήταν ασταμάτητος κάτω από τα δύο καλάθια. Αυτό που κρατούν όμως οι «ερυθρόλευκοι» είναι η εξαιρετική εμφάνιση ολόκληρης της ομάδας που έδειξε πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Πολύ καλός ήταν και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο ήταν το «Α» και το «Ω» των «ερυθρολεύκων» σε άμυνα και επίθεση…

Το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκίνησε δυνατά από την αρχή του αγώνα και με ηγέτες του Λούκας και Παπαδόπουλο κατάφερε να έχει το προβάδισμα του αγώνα. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 23-15 υπέρ της ομάδας του Πειραιά, ενώ ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, είχε την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Στη συνέχεια ο Κάιλ Χάινς πάτησε παρκέ και αυτό σίγουρα δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες της Φενερμπαχτσέ. Ο Αμερικανός έκανε ότι ήθελε, χωρίς να έχει αντίπαλο κάτω από τα καλάθια με το πρώτο μισό του αγώνα να ολοκληρώνεται με 44-35 υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και δεν έδειξε έλεος. Ο Χάινς έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν και ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αυτοί που έδειξαν πως θέλουν ακόμα χρόνο για να επανέλθουν στο επιθυμητό επίπεδο είναι ο Βασίλης Σπανούλης και οι διεθνείς που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε πάντως με 73-57 υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ η Φενερ δεν μπόρεσε να μπει και πάλι στο παιχνίδι στην τελευταία περίοδο. Το τελικό 88-78 έδωσε την πρώτη νίκη στον Ολυμπιακό στα φιλικά παιχνίδια με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 35-44, 57-73, 78-88.
Φενέρμπαχτσε (Σπάχια): Τζέρελς 10, Ονάν 5, Ερόγλου 2, Βίντμαρ 10, Πεκέρ 2, Γκιστς 10, Σαβάς 4, Μπογκντάνοβιτς 17 (4), Πρέλτζιτς 18 (2).
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 24, Λούκας 15 (1), Άντιτς 5 (1), Σπανούλης 6, Χάουαρντ 2, Κέσελ, Παπαδόπουλος 13, Γκετσεβίτσιους 8 (2), Πρίντεζης 10, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης, Σλούκας 3 (1).

Διαβάστε τι είπαν μετά το φινάλε του αγώνα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς (ΕΔΩ), ο Κάιλ Χάινς (ΕΔΩ), αλλά και ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Νέβεν Σπάχια (ΕΔΩ). Στις κερκίδες του «Αμπντί Ιπεκτσί» βρέθηκε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως σας τη μετέφερε το Onsports

{coveritlive}a7be51d382{/coveritlive}



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved