Φιλικό αποθέωσης στα Ψαχνά!

Φιλικό αποθέωσης στα Ψαχνά!

 Περισσότεροι από 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθεώσαν το “τριφύλλι” στη φιλική του νίκη με 3-1 επί του Ηρακλή στα Ψαχνά της Εύβοιας. Σε μεγάλα “κέφια” ο Κλέιτον (σκόραρε δύο φορές) και ο Κουίνσι. Το Onsports ήταν εκεί...

 

Σε πάρτι μετέτρεψαν το φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο της πόλης της Εύβοιας και αποθέωσαν τους “πράσινους” που έδειξαν να έχουν διατηρήσει την αγωνιστική τους φόρμα και επιβλήθηκαν εύκολα με 3-1 των γηπεδούχων. Αρκετές δοκιμές από τον Φερέιρα στην επανάληψη, που είδε τον Μαυρία και τον Καραγκούνη να είναι επίσης σε καλή κατάσταση πέρα από τους Ζέκα, Κλέιτον, Κουίνσι και Λέτο που έδειξαν να είναι φορμαρισμένοι.

Σαν γιορτή είδαν το ματς παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Ψαχνών που πριν το παιχνίδι τίμησε δια χειρός Κώστα Γκαλούφα (γενικός αρχηγός) τον Γιώργο Καραγκούνη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόφσαιρο, αλλά και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δια χειρός του προέδρου του, Γιώργου Στούπα.

Το “τριφύλλι” εκπροσώπησαν διοικητικά στα Ψαχνά οι Στράτος Σωπήλης και Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ παρόντας ήταν και ο παλαίμαχος άσος της ομάδας Τάκης Λουκανίδης. Επίσης, επίσημοι προσκεκλημένοι του Γιώργου Στούπα ήταν οι Αδαμάντιος και Λεωνίδας Πολέμης που ήρθαν στην πόλη της Εύβοιας και παρακολούθησαν την ομάδα όπως και οι περίπου 2500 οπαδοί της ομάδας που μετέτρεψαν το γήπεδο των Ψαχνών σε... “Λεωφόρο”.

Χωρίς εκπλήξεις ήταν η ενδεκάδα που επέλεξε για τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” καθώς ο Κοτσόλης πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τους Ιωαννίδη, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Σιμάο, Κατσουράνης και Ζέκα ενώ την επιθετική τριπλέτα απάρτιζαν οι Λέτο, Κλέιτον και Κουίνσι.

Απο την πλευρά του ο Αντώνης Πριόνας για τον Ηρακλή Ψαχνών επέλεξε τον Τόλιο κάτω από τα δοκάρια, με τους Παριανό, Μπακομήτρο, Ρεπετσά και Ζουλιώτη από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή κινήθηκαν οι Μάτσος, Μούσα και Τελκίνσκι ενώ στην επιθετική τριάδα αγωνίστηκαν οι Τσιάτσιος, Σέγκος και Πάγκαλος.

Όπως ήταν φυσικό, το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Παναθηναϊκού ειδικά στο πρώτο μέρος. Αν και τα Ψαχνά έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Τελκίνσκι μόλις στο πρώτο λεπτό, οι “πράσινοι” πήραν γρήγορα τα ηνία του αγώνα και χάρη στα “κέφια” του Κλέιτον και του Λέτο, προηγήθηκαν στο 24' με τον Κλέιτον μετά από ωραία σέντρα του Κουίνσι να κάνει πλασέ στην κίνηση και να μην αστοχεί.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε και στο 36' όταν και πάλι από ωραία συνεργασία με τον Ζέκα κατάφερε με κεφαλιά ψαράκι να νικήσει τον Τόλιο και να κάνει το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. Αν και το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί, οι παίκτες του Φερέιρα ακολούθησαν τις συμβουλές του και το αντιμετώπισαν αρκετά σοβαρά με συνέπεια να φτάσει και σε τρίτο γκολ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, σε μια φάση διαρκείας όπου αρχικά ο Λέτο σημάδεψε το δοκάρι του Τόλιου, στη συνέχεια ο Μπουμσόνγκ πλάσαρε πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα και τελικά ο Κουίνσι κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα για το 3-0 του “τριφυλλιού”.

Στην επανάληψη, όπως ήταν φυσικό, ο Φερέιρα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Οι Καντέ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σιμάο, Κοτσόλης, Κουίνσι και Κατσουράνης έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση τους πήραν οι Καπίνο, Βιτόλο, Μαρίνος, Ιωαννιδης, Σαριέγκι, Μαυρίας και Καραγκούνης.

Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να αποδιοργανώνεται κάπως απο τις αλλαγές, ενώ ο Αντώνης Πριόνας απο την πλευρά του έδωσε επίσης χρόνο σε αρκετουυς παίκτες και φρέσκαρε την ομάδα του, που κατάφερε να φτάσει μάλιστα και στο γκολ! Ήταν το 50' του παιχνιδιού, όταν ο Λιόσης μετά από ωραία πάσα του Σέγκου βγήκε απέναντι από τον Καπίνο και του πέρασε την μπάλα πάνω από το κεφάλι για να μειώσει σε 3-1.

Οι “πράσινοι” από αυτό το σημείο και έπειτα πήραν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους Λέτο και Κλέιτον να συνεπικουρούνται πλέον απο τον Μαυρία, και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του νεαρού μέσου στο 73' μετά από ωραία γύρισμα του Βραζιλιάνου.

Με τη λήξη του παιχνιδιού και τη νίκη των “πράσινων” με 3-1, αφού δεν υπήρξαν άλλες φάσεις ως το φινάλε, ακολούθησε αποθέωση για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με αρκετά παιδάκια να μπαίνουν στο γήπεδο και να ζητάνε αυτόγραφα και φανέλες από τους παίκτες του “τριφυλλιού”. Ούτως ή άλλως το παιχνίδι ήταν γιορτή ειδικά για τους γηπεδούχους αλλά και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα φρόντισε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα απο τη χρησιμοποίηση όλων των παικτών που είχε στη διάθεσή του, κάτι που έκανε και ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών για να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του να παίξουν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως το “τριφύλλι”.

 Θυμηθείτε όλα όσα έγιναν στα Ψαχνά πριν και κατά τη διάρκεια του φιλικού του τοπικού Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό

{coveritlive}d151fd1015{/coveritlive}



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved