Sym Maxsym400i : Η απόλαυση στο maximum

Sym Maxsym400i : Η απόλαυση στο maximum

Έχοντας να επιδείξει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες στο χώρο των scooters, η SYM έρχεταινα παρουσιάσει τη νέα της πολυτελή πρόταση στα 400 κυβικά: το  Sym Maxsym 400i.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς για ένα scooter που θα μεγιστοποιούσε τα επίπεδα άνεσης και εργονομίας, το νέο scooter της Sym ήρθε για να προσφέρει  maximum οδηγική απόλαυση.

Με επιβλητική σχεδίαση, το Maxsym 400i διαθέτει πολλά στοιχεία που θα τραβήξουν την προσοχή. Το νέο μοντέλο γοητεύει με τη δυναμική του εμφάνιση, τις εντυπωσιακές γραμμές και το αεροδυναμικό του σχήμα.Εμπρός είναι τα «μυώδη» χαρακτηριστικά της ποδιάς σε συνδυασμό με τα διπλά φωτιστικά σώματα από διάφανο κρύσταλλο και τα φώτα θέσεως τεχνολογίας LED, τα οποία  προσδίδουν μία διαφορετική αίσθηση στο σχήμα. Η σχεδίαση του πίσω μέρους εκφράζει την κομψότητα, καταλήγοντας σε δύο καλαίσθητα φανάρια τύπου LED.

Λειτουργικός αλλά και εντυπωσιακός είναι ο πίνακας οργάνων προσφέρει πλήρη ενημέρωση στον αναβάτη, χάρη στο μικτό ψηφιακό / αναλογικό κοντέρ. Ο φωτισμός του πάνελ, οι επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες γύρω από τις αναλογικές ενδείξεις και η στρογγυλή ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων δίνουν μία μοναδική αίσθηση σπορ πολυτέλειας στο scooter.

Η ειδικά σχεδιασμένη σέλα, είναι ντυμένη με ανθεκτικό αντιολισθητικό υλικό υψηλής ποιότητας και διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού και πλάτη συνοδηγού, εξασφαλίζοντας μιας πρώτης τάξεως άνεση. Κάτω από την αναπαυτική σέλα, το άνοιγμα της οποίας γίνεται αυτόματα και με τη βοήθεια ενός διπλού υδραυλικού μηχανισμού, υπάρχει διαθέσιμος μεγάλος αποθηκευτικός χώρος με εσωτερικό φωτισμό, που θα φιλοξενήσει δύο full face κράνη. Επιπλέον τα τέσσερα ντουλαπάκια που βρίσκονται στο εσωτερικό της εμπρόσθιας ποδιάς και ανάμεσα από τα πόδια του οδηγού, παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, με τον έναν από αυτούς να διαθέτει 12V παροχή ρεύματος και θύρα USB για φόρτιση συσκευών.

Ο αεροδυναμικής σχεδίασης ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας δύο θέσεων, παρέχει εκπληκτική προστασία από τον άνεμο ακόμα και στις υψηλές ταχύτητες ταξιδιού.  Ο συνεπιβάτης ταξιδεύει ξεκούραστα και άνετα. Σε αυτό, συμβάλλει σημαντικά η ειδικά σχεδιασμένη πλάτη, οιχειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ, τα οποία ανοίγουν εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το πλαϊνό σταντ με διακόπτη ασφαλείας και το χειρόφρενο, συμβάλλουν στο άμεσο και ασφαλές παρκάρισμα του οχήματος. Επιπλέον, το  Sym Maxsym400i  διαθέτει και διακόπτη κινδύνου (Alarm). Σε περίπτωση όμως που επιλέξετε να το ακινητοποιήσετε για περισσότερη ώρα, μπορείτε να αισθάνεστε πιο ασφαλής, καθώς διαθέτει μαγνητικό διακόπτη ασφαλείας κλειδαριάς και αντικλεπτικό διακόπτη ασφαλείας κάτω από τη σέλα που διακόπτει την παροχή ρεύματος.



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved