Γέμισε Ελλάδα το προεδρικό Μέγαρο (photos)

Γέμισε Ελλάδα το προεδρικό Μέγαρο (photos)

Η Εθνική ομάδα Ενόργανης γυμναστικής, η ελληνική ομάδα πόλο Νέων ανδρών και η Εθνικής  τεχνικής κολύμβησης έδωσαν το «παρών» στο προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε σήμερα το πρωί την Εθνική ομάδα Ενόργανης γυμναστικής, την αργυρή Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο Νέων ανδρών, Εθνική Ελλάδας, κολυμβητές αλλά και τη γεμάτη επιτυχίες εθνική τεχνικής κολύμβησης.

Συγκεκριμένα, στο Μέγαρο είχαν καλεσθεί οι:

Οι κολυμβητές Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος, Κρίστιαν Γκολομέεβ που, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων της Λίμα, κατέκτησαν συνολικά 5 μετάλλια (1 Χρυσό, 2 Αργυρά, 2 Χάλκινα) και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων του Βελιγραδίου, κατέκτησαν συνολικά 4 μετάλλια (2 Χρυσά, 1 Αργυρό, 1 Χάλκινο),.

Οι κολυμβητές Αντώνης Τσουρουνάκης, Ηλίας Κρανιάς, Ουίλλιαμ Μπάλντουιν, Ανάργυρος Βασιλόπουλος, Λουκάς Καρετζόπουλος που στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών της τεχνικής κολύμβησης στην Ουγγαρία κατέκτησαν συνολικά 2 μετάλλια (Χάλκινα).

Οι κολυμβητές Κώστας Τζανετάκος, Γιάννης Πιπίνιας, Θωμάς Κόκκινος, Ηλίας Κρανιάς, Θόδωρος Νικολέτος, Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου, Ελένη Τσουγκριάνη, Δήμητρα Φυργαδιώτη, Ελένη Κυριακή, Γιώργος Παπουτσής, Γιώργος Καραχάλιος, Στέλλα Καλογεροπούλου, Δήμητρα Σούλη, Κατερίνα Χρηματοπούλου, Σοφία Ντουρανίδη που, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων της τεχνικής κολύμβησης στο Μίσκολε, κατέκτησαν συνολικά 21 μετάλλια (7 Χρυσά, 10 Αργυρά, 4 Χάλκινα)

Οι αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ευαγγελία Κουτίδη, Ευαγγελία Παπάζογλου που στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης νεανίδων στο Βελιγράδι, κατέκτησε Χάλκινο μετάλλιο (Ντουέτο). Καθώς επίσης και οι προπονητές τους.

Τους συνόδευσε το Προεδρείο της ΚΟΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Δημήτρη Διαθεσόπουλο.  Μαζί του, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ο γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης και ο ταμίας Ηλίας Ξιάρχος.

Στο πρόεδρο και η Ενόργανη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε και τους αθλητές της Ενόργανης γυμναστικής, Βλάση Μάρα, Λευτέρη Κοσμίδη, Βασίλη Τσολακίδη, Βάσω Μιλλούση και Στεφανία Μπισμπίκου, οι οποίοι κατέκτησαν μετάλλια στις πρόσφατες διεθνείς συμμετοχές τους. Τους Έλληνες αθλητές συνόδευσαν  ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Θανάσης Βασιλειάδης, καθώς και οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Γιώργος Αγγέλου, Αλέκος Ιωακειμίδης, Κώστας Σιούτης και Θόδωρος Σταθόπουλος.

Κοσμίδης: «Πραγματικά με συγκίνησε»

Ο πρωταθλητής στην Ενόργανη γυμναστική Λευτέρης Κοσμίδης μίλησε στο Onsports για την παρουσία του στο Προεδρικό Μέγαρο, αναφέροντας:

«Μας είπε πολύ ωραία λόγια, συγκινητικά, δύναμης και πως είμαστε το μέλλον της Ελλάδας» είπε ο Λευτέρης Κοσμίδης.

Και συνέχισε: «Πραγματικά με συγκίνησε. Ήταν  τιμή μου που βρέθηκα εκεί μέσα και σίγουρα μου έδωσε δύναμη για να συνεχίσω αυτό που κάνω…».

Βούρκωσαν τα μάτια του Προέδρου

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας την ώρα που συνομιλούσε με τους αθλητές. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τους αθλητές για τις επιτυχίες του, τους μίλησε με λόγια υπερηφάνειας και βούρκωσε, δείχνοντας τη συγκίνησή του.



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved