Sym ComBiz125

Sym ComBiz125

Έχουμε δει ένα σωρό πατέντες, κομμένα, ραμμένα και  πατενταρισμένα σκούτερ και παπιά με τους αναβάτες τους  να ακροβατούν, κάθε μέρα στις γειτονιές της Αθήνας. Σκοπός τους οι μεταφορές αγαθών και αυτό γιατί πολύ σπάνια οι επαγγελματίες επενδύουν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο για τέτοια χρήση δίτροχο και αυτό είναι λάθος…

Εδώ έρχεται η SYM με το ComBiz125 για να προτείνει ένα όχημα έτοιμο να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα με απόλυτο επαγγελματισμό.Η εξωτερική εμφάνιση του ComBiz125 αποκαλύπτει τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και εργονομίας. Ένα ανθεκτικό και ευέλικτο scooter, με άφθονους χώρους φόρτωσηςκαι χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου.

Η αναδιπλούμενη σέλα συνεπιβάτη έχει διπλή χρήση. Όταν βρίσκεται σε όρθια θέση,προσφέρει επιπλέον χώρο φόρτωσης στο πίσω μέρος του scooter. Το φορτίο μπορείεύκολα να σταθεροποιηθεί και να μεταφερθεί με ασφάλεια, χάρη στους πλαϊνούς καιοπίσθιους γάντζους που βρίσκονται στις χειρολαβές του συνεπιβάτη.
Επίσης το ComBiz125 διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης με επίπεδο πάτωμα μήκους 41 εκατ., κάνοντας τις μεταφορές εύκολη υπόθεση ενώ  χρήσιμος θα φανεί και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα του οδηγού. Επιπλέον, κάτω από το τιμόνι του ComBiz125 υπάρχει ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος για μικροαντικείμενα.

Το ComBiz125, αποδεικνύει ότι ένα επαγγελματικό όχημα μπορεί να είναι και πρακτικό και πολύ άνετο. Η εργονομική του σχεδίαση παρέχει σωστή θέση οδήγησης, κρατώντας τον αναβάτη ξεκούραστο ακόμη και στις πολύωρες μετακινήσεις .

Το ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό σταντ, προσφέρεται για εύκολο στήσιμο του scooter. Η χρησιμότητά του γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτή, όταν υπάρχει μεγάλος όγκος φορτίου στο εμπρός και πίσω τμήμα του οχήματος. Βολικό στην καθημερινή χρήση είναι και το πλαϊνό σταντ που συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό.
Η τάπα του δοχείου καυσίμου είναι τοποθετημένη δίπλα από το διακόπτη, σεθέση που δεν απαιτεί τη μετακίνηση του φορτίου για ανεφοδιασμό του οχήματος. Τοάνοιγμά της ελέγχεται από τον κεντρικό διακόπτη, χωρίς να χρειάζεται να βγει τοκλειδί .

Η διπλή πίσω ανάρτηση σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο, προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη μεταφορά φορτίου μεγάλου βάρους, επιτυγχάνοντας καλύτερο έλεγχο του οχήματος και σταθερότητα στο δρόμο.

Η χρήση ζάντας 10”, με τα ελαστικά διαστάσεων 100/90–10, και η χαμηλή απόσταση σέλας - εδάφους (750mm), διατηρούν χαμηλά το κέντρο βάρους του οχήματος, ενισχύουν την ικανότητα ελιγμών και εξασφαλίζουν ότι τα πόδια του οδηγού φτάνουν εύκολα το έδαφος.Άμεσο και αποτελεσματικό φρενάρισμα επιτυγχάνεται χάρη στο εμπρόσθιο δισκόφρενο διαμέτρου 180mm και το οπίσθιο ισχυρό ταμπούρο 130mm. Δυνατός προβολέας 35W, τοποθετημένος στο τιμόνι, προσφέρει καλύτερη ορατότητα.

Με το ComBiz125 επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, (κατανάλωση 2.15lt/100km), χάρη στο σύγχρονο κινητήρα και τη χρήση καρμπιρατέρ μάρκας KEIHIN. Ο τετράχρονος κινητήρας είναι δυνατός, με απόδοση 10,5 ίππους στις 8.000 σαλ, υπερκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις προδιαγραφές ρύπων Euro 3.



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved