Τα είχε όλα, εκτός από νικητή (video+photos)

Τα είχε όλα, εκτός από νικητή (video+photos)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Αγρίνιο, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Το ματς τα είχε σχεδόν όλα. Είχε τέσσερα γκολ, πολλές φάσεις, δοκάρι, αποβολή, πέναλτι, ακυρωθέν γκολ, ένταση και νεύρα. Και λέμε ότι τα είχε σχεδόν όλα, καθώς το μόνο που έλειψε ήταν ο νικητής.

O Μπάμπης Τεννές παρέταξε τον Παναιτωλικό με σχήμα 4-3-3 και τον Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια, τους Αναστασιάδη, Κούσα στο κέντρο της άμυνας, με τον Άντι στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Κουτρομάνο στο δεξί.

Την τριάδα στο χώρο του κέντρου αποτέλεσαν οι Μουμίν και Σιόντης, ως αμυντικά χαφ και τον Ρότσα σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Χαριστέας, με τον Θεοδωρίδη στα δεξιά και τον Καμαρά στα αριστερά.

Ίδιο σύστημα επέλεξε για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Στέφαν Ντεμόλ. Τερματοφύλακας ήταν ο Κηπουρός, οι Μπουζίντ και Κώτσιος αγωνίστηκαν ως στόπερ, με τον Πάντο στα δεξιά και τον Βάντερσον στα αριστερά.{textlink}

Ο Τζημόπουλος ήταν το «καθαρό» αμυντικό χαφ, έχοντας πιο μπροστά του τους Πατσατζόγλου και Λίλα. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μπακαγιόκο, ενώ ο Γεωργίου ήταν στα δεξιά και ο Ντε Βινσέντι στα αριστερά.

Εντυπωσιακό ήταν στο Αγρίνιο το πρώτο ημίχρονο, καθώς τα είχε σχεδόν όλα. Τέσσερα γκολ, μια αποβολή, αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ενώ δεν έλειψαν τα νεύρα και η ένταση.

Μετά από ένα... άνοστο πρώτο 10λεπτο, στο 13' άναψαν τα αίματα, καθώς ο Παναιτωλικός δεν τήρησε το fair play με τον Καμαρά. Στο γήπεδο ξύπνησαν μνήμες από την περσινή περίοδο, όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε σκοράρει με τον Φουρτάδο, σε μια φάση που επίσης δεν είχε τηρηθεί το fair play. Στον αγωνιστικό χώρο απειλήθηκε σύρραξη, ωστόσο τα πνεύματα σύντομα ηρέμησαν.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα, πίεζε για το γκολ και οι προσπάθειές του καρποφόρησαν, έστω κι από την άσπρη βούλα. Στο 24' ο Θεοδωρίδης έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα (;) του Κώτσιου, ο οποίος δεν τον ακούμπησε καθόλου, όπως φάνηκε από το replay, με τον διαιτητή να μην δίνει, ως όφειλε, κίτρινη στον αμυντικό του ΠΑΣ, που θα ήταν η δεύτερη. Ο Θεοδωρίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 25' και οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ.

Η αντίδραση του ΠΑΣ ήταν άμεση και μάλιστα ήρθε εις διπλούν. Στο 31' ο Μπακαγιόκο βγήκε τετ α τετ και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 34' ο Ντε Βινσέντι με ωραία και έξυπνη κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 36' ο Καμαρά με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Ωστόσο, στο 40' ήρθε για τους γηπεδούχους η αποβολή του Ρότσα, με δεύτερη κίτρινη, που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο γήπεδο με στόχο να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε έναντι του αντιπάλου του. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν να πιέσουν την εστία του Τσενάμο.

Οι προθέσεις τους φάνηκαν από πολύ νωρίς, καθώς στο 49' ο Μπακαγιόκο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά αστόχησε σε κενή εστία και από πλάγια θέση. Ο ΠΑΣ άγγιξε το γκολ και στο 56', αλλά η προβολή που έκανε ο Γεωργίου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τσενάμο.

Μετά το δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΣ, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, προσπάθησε να διεκδικήσει και αυτός ένα γκολ, ενώ περιόρισε τους κινδύνους προς την εστία του. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο 80' με κεφαλιά του Μπεσέρα, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων για να φτάσουν σε ένα τρίτο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη, αυτό δεν ήρθε με Παναιτωλικό και ΠΑΣ να μοιράζονται τους βαθμούς και να συνεχίζουν την αξιοπρόσεκτη πορεία τους.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης, όπως σας τη μετέφερε το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.

Θυμηθείτε το pregame του αγώνα, όπως σας το μετέφερε το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.

Τα είχε όλα, εκτός από νικητή (video+photos)



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved