Επίδειξη δύναμης από Μπαρτσελόνα

Επίδειξη δύναμης από Μπαρτσελόνα

Με έναν πολύ εύκολο τρόπο οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 5-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει χατ-τρικ.

Το κλίμα στο «Καμπ Νου» ήταν γιορτινό για την 54η επέτειο από τα εγκαίνια του γηπέδου και αυτό που περίμεναν οι 98.000 φίλοι της ομάδας, ήταν μία εμφάνιση ανάλογη των προσδοκιών τους απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι «μπλαουγκράνα» αντάμειψαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους φίλους τους, καθώς μετά από μία εκπληκτική εμφάνιση επικράτησαν 5-0 των «ροχιμπλάνκος» και μείωσαν την απόσταση από την κορυφή και την Μπέτις στον έναν βαθμό, ενώ διατήρησαν και το προβάδισμα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, που νωρίτερα της είχε μεταφέρει την πίεση μετά τη νίκη της με 6-2 απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Όλα είχαν κριθεί μόλις στο 26’ όταν και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 και είχε καθαρίσει το… τρίποντο. Βέβαια, όλα θα μπορούσα να είχαν διαφορετική κατάληξη, αν το δυνατό σουτ του Τιάγκο Μέντες δεν είχε καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Βίκτορ Βαλντές.

Από εκεί και πέρα ο Βίγια στο 9’ μετά από εκπληκτική προσωπική προσπάθεια, άδειασε όλους τους αντιπάλους που βρήκε μπροστά του και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα της Καταλονίας.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 16’ οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα με τελικό αποδέκτη τον Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε το πλασέ με τον Κουρτίς να αποκρούει και την μπάλα να χτυπάει στο πόδι του Μιράντα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με την ψυχολογία στα ύψη η Μπαρτσελόνα συνέχισε την πίεση και στο 26’ ο Μέσι με μία εκπληκτική ντρίπλα ξεπέρασε ταυτόχρονα δύο αντιπάλους και με δυνατό πλασέ στην κλειστή γωνία του Βέλγου τερματοφύλακα έκανε το 3-0.

Το σκορ του ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ο Φάμπρεγκας στο 41’ έκανε το σκαφτό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τους πρωταθλητές Ισπανίας να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για την αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ στην Λευκορωσία για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Ωστόσο, ο Λιονέλ Μέσι ήθελε να ξεπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πίνακα των σκόρερ και στο 78’ μετά από μία εκπληκτική επέλαση πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0. Αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Αργεντινό μέσο όμως ο οποίος αποφάσισε ότι θέλει ακόμα ένα γκολ και έτσι δεν δυσκολεύτηκε στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 5-0, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ και φτάνοντας στα οκτώ τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επίδειξη δύναμης από Μπαρτσελόνα



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved