Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 3-1 (Κ20)

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 3-1 (Κ20)

Την πρώτη της νίκη σημείωσε  η ομάδα Κ20 Νέων του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου με 3-1, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε μια πολύ καλή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν τον έλεγχο και τον ρυθμό της αναμέτρησης δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στην πιεστική άμυνα των Αρκάδων, οι οποίοι μόλις έβρισκαν κενούς χώρους έβγαζαν πολύ επικίνδυνες φάσεις για την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου.

Για την ιστορία η αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου της αρκαδικής ομάδας, κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο όταν στο 25’ ο Γεωργακόπουλος με βολέ έστειλε την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων, όπου ο Γκαϊδατζής εκμεταλλεύεται την λανθασμένη έξοδο του Ραχιώτη και σε κενή εστία κάνει το 1-0, με τους Περιστεριώτες να διαμαρτύρονται για τη μη τήρηση του fair play από τους Αρκάδες. Στην φάση τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας, αλλά συνέχισε την αναμέτρηση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η απάντηση της φιλοξενούμενης ομάδας ήρθε εννέα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 34΄όταν ο Δαβίλας εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία του κεντρικού αμυντικού διδύμου της αρκαδικής ομάδας και με μονοκόμματο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ισοφαρίζει σε 1-1 για την ομάδα του Περιστερίου.

Ωστόσο οι Αρκάδες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου όχι μόνο να σκοράρουν αλλά και να αποκτήσουν διαφορά δύο τερμάτων. Πιο συγκεκριμένα στο  42’ ο Ντινιωτάκης με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τα αριστερά, στέλνει την μπάλα στην κλειστή γωνία των φιλοξενούμενων και δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Τρίπολης.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 43’ ο Ελ. Στασινόπουλος ύστερα από κάθετη πάσα, βγαίνει μόνος του σε θέση τετ α τετ με τον Ραχιώτη και αφού τον προσπερνά σε κενή εστία κάνει το 3-1. Το τρίτο γκολ της αρκαδικής ομάδας εξαγρίωσε τους παίκτες του Ατρόμητου, οι οποίοι ζητούσαν φάουλ πριν εξελιχτεί η φάση και στην συνέχεια το γήπεδο μετετράπη σε ρινγκ, αφού μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι πάγκοι των δύο ομάδων με σκοπό να ηρεμήσουν την σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Διαμαντόπουλος αναγκάστηκε να αποβάλλει απευθείας με κόκκινη κάρτα τον Γκαϊδατζή και από την άλλη πλευρά τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Σιμιτσή των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο o προπονητής της αρκαδικής ομάδας παρέταξε την ομάδα του Αστέρα με αμυντικούς προσανατολισμούς έχοντας ως μοναδικό προωθημένο τον Βαλκάνο. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ατρόμητου προσπάθησε κυρίως από στημένες φάσεις να απειλήσει την αρκαδική ομάδα κυρίως από τα άκρα, αναγκάζοντας τον Γεωργακόπουλο σε δύο-τρεις εκπληκτικές αποκρούσεις. Η μία ήταν διπλή στο διάστημα 78'-79' όταν αναγκάστηκε να διώξει την μπάλα με ανάποδο χέρι σε διαδοχικές σέντρες των φιλοξενούμενων από τα άκρα, ενώ στο 83' έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα σε δυνατό μονοκόμματο σουτ του Συμεωνίδη, όντας εκτός μεγάλης περιοχής.

Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 9 παίκτες, με τον Βαλκάνο να δέχεται σωστά δύο κίτρινες κάρτες, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ για να έρθει ασθενοφόρο να παραλάβει τον Ραχιώτη ο οποίος τραυματίστηκε στην φάση του 25’, το οποίο ήρθε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Η διάγνωση δεν ήταν ανησυχητική, καθώς υπέστη θλαστικό τραύμα στα πλευρά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους Δήμο Αναστόπουλο και Τρύφωνα Πετρόπουλο (ΣΔΠ Αρκαδίας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Ποτήρης, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Τσέζαρεκ, Λούβρης (91’ Δ. Στασινόπουλος), Στασινόπουλος Ελ. (53’ Βαλκάνος), Σκόνδρας, Ντινιωτάκης (52’ Σβίγγος), Τογρού, Γκαϊδατζής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ραχιώτης (46’ Μπάρκας), Παπουτσογιαννόπουλος, Συμεωνίδης, Λίμνιος, Δημητρίου, Σιμιτσής, Δαβίλας, Μπεκατώρος (56’ Κουλακάρης), Καιμακαμούδης, Πολυχρόνης, Σέμπρος (46’ Κουτσογιαννόπουλος)

ΤΡΙΠΟΛΗ: Αρης Κολλιντζογιαννάκης



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved