Εστογιανόφ κερνάει, Κούτσι πίνει, Πανιώνιος κερδίζει (photos)

Εστογιανόφ κερνάει, Κούτσι πίνει, Πανιώνιος κερδίζει (photos)

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Εστογιανόφ και Κούτσι, ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 της Κέρκυρας στο νησί των «Φαιάκων», για την 4η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη του Πανιωνίου σε ισάριθμες επισκέψεις του στο νησί του Ιονίου (τέσσερις για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο), ενώ η Κέρκυρα έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο παιχνίδι.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς παρέταξε την Κέρκυρα με σχήμα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γκαλίνοβιτς, με τους Βέντσελ, Βενέτη στο κέντρο της άμυνας, τον Σακελλαρίου στα αριστερά και τον Γκουστάβο στα δεξιά.

Την τριάδα της μεσαίας γραμμής συνέθεσαν οι Λόβιν, Οσμάν και Μετίν, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μπάρκογλου, με τον Αγρίτη στα αριστερά και τον Καλαντζή στα δεξιά.

Ίδιο σχήμα, 4-3-3, επέλεξε και ο Τάκης Λεμονής. Ο Ελευθερόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Τσότσαλιτς, Σιόβας αποτέλεσαν τα δύο στόπερ, ο Γιόνσον αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και ο Όμο ως αριστερό.{textlink}

Αμυντικό χαφ ήταν ο Κουμορτζί, με τους Σάμαρη και Μιλοβάνοβιτς πιο μπροστά του. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κούτσι, με τον Εστογιανόφ στα δεξιά και τον Γουνδουλάκη στα αριστερά.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα για τις δύο ομάδες. Η Κέρκυρα προσπάθησε να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της και επέλεξε να επιτίθεται από τη δεξιά πλευρά, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Όμο ως αριστερό μπακ.

Παρόλα αυτά, ο Πανιώνιος κατάφερε να αντεπεξέλθει, με τις βοήθειες και του Γουνδουλάκη και όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο ισορροπούσε το παιχνίδι.

Μάλιστα, από το 15' και μετά οι «κυανέρυθροι» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έγιναν απειλητικοί προς την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων καρποφόρησαν στο 34', όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, άνοιξαν το σκορ. Ο Σάμαρης έβγαλε τετ α τετ τον Εστογιανόφ, αυτός προτίμησε να πασάρει δίπλα του στον Κούτσι, ο οποίος ανενόχλητος και σχεδόν σε κενή εστία, έκανε το 1-0.

Η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο να συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας και μάλιστα να χάνει ακόμη μια ευκαιρία στο 45' με τον Κούτσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος δεν μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να κλειστεί, αλλά να συνεχίσει να κάνει το παιχνίδι του, με στόχο να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ.

Από την άλλη, η Κέρκυρα έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακάτεψε από νωρίς την τράπουλα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διορθώσει την κακή εικόνα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να δίνουν αυτοί το ρυθμό τους, απειλώντας παράλληλα σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Σε μια από αυτές, στο 78', οι «κυανέρυθροι» έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ, «σφραγίζοντας» την επικράτησή τους. Πρωταγωνιστές ήταν και πάλι οι ίδιοι, με το πρώτο γκολ. Ο Εστογιανόφ σέντραρε, ο Κούτσι πήρε την κεφαλιά και ο Πανιώνιος «έγραψε» το 2-0.

Στο 83' η ομάδα της Νέας Σμύρνης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο Εστογιανόφ έβγαλε την τρίτη τελική του πάσα και ο Γουνδουλάκης με πλασέ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, ένα γκολ που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, όπως και ο Εστογιάνοφ κατά τη στιγμή της αλλαγής του.

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα, όπως σας τη μετέφερε LIVE το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved