Στο πλευρό της Εθνικής για πάντα (photos)

Στο πλευρό της Εθνικής για πάντα (photos)

Το μαιευτήριο «Ρέα» τίμησε τις Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο πόλο για την επιτυχία τους στη Σαγκάη με βραβεία αλλά και με συμβόλαια παροχής όλων των υπηρεσιών του νοσοκομείου εφ’ όρου ζωής σε όλες τις αθλήτριες.

Σε μία εκδήλωση γεμάτη… μητρότητα και αγάπη για τον υγρό στίβο, η μαιευτική κλινική «Ρέα» τίμησε τις πολίστριες της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησαν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο πόλο. Το «παρών» στην εκδήλωση εκτός της ελληνικής ομάδας, έδωσαν ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, εκπρόσωποι της ΚΟΕ ενώ καθοδηγητής της συζήτησης ήταν -ο γνωστός για την αγάπη του στο πόλο- δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ακόμα, οι «παλιοί» πολίστες, Γιώργος Μαυρωτάς, Αλεξία Καμμένου, Εύη Μωραϊτίδου, Ευτυχία Καραγιάννη κ.α.

Μορφέσης: «Μεγάλη τιμή για εμάς»

« Είναι μεγάλη χαρά για εμάς και την ομάδα που βρισκόμαστε εδώ. Ευχαριστούμε πολύ την κλινική Ρέα, για αυτό που προσφέρει στις κοπέλες. Θα ήθελα να πω ότι είναι μεγάλη τιμή, ιδιαίτερα για μένα που είμαι  μέλος αυτής της ομάδας πολλά χρόνια και έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές σε πολλές επιτυχίες αυτής της ομάδας. Θα ήθελα να αναφέρω όμως και τα ονόματα όλου του τιμ, αφού δεν είμαι μόνος. Είναι ο βοηθός μου, ο Σάκης Κεχαγιάς, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, η μάνατζερ Βούλα Κοζομπόλη, ο μάνατζερ στατιστικών Γιώργος Χριστοφοράτος, ο μάνατζερ Αντώνης Αρώνης και ο προπονητής, Βαγγέλης Πάτρας. Οπότε όπως καταλαβαίνετε είναι πολλοί αυτοί δουλεύουν για αυτή την ομάδα», είπε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης.

Και συνέχισε: «Πάντα παλεύουμε για το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε και στο μέλλον. Με αυτήν την προσπάθεια αποδείξαμε πως έχουμε αρετές τις οποίες συχνά κρύβουμε. Εμείς αυτές τις αρετές τις βγάλαμε προς τα έξω. Δείξαμε αποφασιστικότητα, ψυχραιμία, μαχητικότητα, επίσης ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Λιόση: «Δείχνει ότι θα μας θυμάται για πάντα»

Η αρχηγός της Εθνικής Κική Λιόση δήλωσε με τη σειρά της: «Από σήμερα το μαιευτήριο Ρέα θα μας παρέχει ιατρική κάλυψη για το υπόλοιπο της ζωής μας. Έχουμε συνηθίσει να μας ξεχνάνε γρήγορα. Το μαιευτήριο Ρέα δείχνει ότι θα μας θυμάται για πάντα. Ευχαριστούμε».

Μουστακαρίας: «Ραγίσαμε με την επιτυχία και θέλαμε να προσφέρουμε»

Ο πρώην πολίστας Θοδωρής Μουστακαρίας και μέλος του δ.σ. της μαιευτικής κλινικής «Ρέα», Θοδωρής Μουστακαρίας είπε: «Όταν παρακολούθησα τις επιτυχίες αυτών των κοριτσιών ράγισα και σκέφτηκα μαζί με τους φίλους τι μπορούσαμε να κάνουμε για να προσφέρουμε. Αυτό λοιπόν είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι ένα ευχαριστώ σε αυτά τα κορίτσια. Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός στηρίζει την κοινωνία μας», είπε ο κ. Μουστακαρίας.

Και θυμήθηκε: «Στο πρώτο μου χειρουργείο είχα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Κυριακού. Όταν μπήκα στο χειρουργείο με ρώτησε τι σχέση έχω με τον πολίστα και του απάντησα πως είμαι ο ίδιος. Μου είπε: «σαν αθλητή σε θυμάμαι και σε καμάρωνα, εύχομαι να κάνω το ίδιο και σαν γιατρός».



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved