Νίκησε και έφτιαξε το κέφι της (vd+phs)

Νίκησε και έφτιαξε το κέφι της (vd+phs)

Είναι σαφές ότι το τελευταίο διάστημα δεν είναι το... φεγγάρι της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν να βρουν την ταυτότητά τους μέσα από τα παιχνίδια και η σημερινή (18/09) νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη στο άδειο ΟΑΚΑ ενδεχομένως να τους βοηθήσει να πάρουν τον σωστό δρόμο.

Ο αγώνας με την ομάδα της Κρήτης ήταν ιδιαίτερος για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ήταν ο επόμενος από την ήττα – συντριβή από την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και φυσικά αποτελούσε την πρεμιέρα της «Ένωσης» στη φετινή Super League. Τελικά, ένα γκολ του Γρηγόρη Μάκου στο 31΄ στάθηκε ικανό για να μπουν οι τρεις πρώτοι βαθμοί στον λογαριασμό της ΑΕΚ.

Για να συμβεί, όμως, αυτό έπρεπε να κάνουν ρεσιτάλ αστοχίας οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη στο πρώτο ημίχρονο και να κάνει δυναμική επανεμφάνιση ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ νίκησε μόνος του αρκετές φορές τους φιλοξενούμενους και ουσιαστικά «θωράκισε» το πολύτιμο γκολ του Μάκου.{textlink}

Από την άλλη, ο Μάριο Μπούντιμιρ απέτυχε σε τρία (!) τετ α τετ (15΄, 17΄, 30΄) να σκοράρει, ενώ στο 22΄το ίδιο συνέβη κια με τον Μπέτο που έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ από κοντά. Έτσι, κόντρα στη ροή του αγώνα στο 31΄ο Μάκος δέχτηκε την ασίστ του Μπέλεκ και με έξυπνο πλασέ έκανε το 1-0. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν ακόμα μια φορά, αλλά το σουτ του (αναγεννημένου) Λεονάρντο στο 41΄ βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πίρσον.

Ο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Άντερλεχτ. Ο Ισπανός χρησιμοποίησε ένα πιο ορθολογικό σύστημα, με τον Κάρλος στο δεξί «φτερό», τον Λεονάρντο στο αριστερό, τον Γκούντγιονσεν «δεκάρι» και τον Μπέλεκ φορ. Στην άμυνα, ο Κάλα αντικατέστησε τον τιμωρημένο Δέλλα, ενώ στα χαφ δίπλα στον Γκέντζογλου επανήλθε ο Μάκος.

Και όμως, η ΑΕΚ για ακόμα ένα ματς δεν είχε σχέδιο στο παιχνίδι της, καθόλου φαντασία και αργή ανάπτυξη. Αυτό δεν βελτιώθηκε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο των Βάργκας, Λυμπερόπουλου και Μπερνς. Η «Ένωση» ακόμα «ψάχνεται» και αυτό που ήθελε από το ματς με τον Εργοτέλη το πήρε. Δηλαδή, τη νίκη που μπορεί να της φτιάξει το κέφι ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης και κουραστικής συνέχειας. Εξάλλου, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι την Τετάρτη (21/09) η ΑΕΚ πάει στην Ξάνθη και την ερχόμενη Κυριακή (25/09) στην Τούμπα!

Όσον αφορά τον Εργοτέλη, είναι καλοδουλεμένη ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές. Απλά θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και να έχει περισσότερη τύχη. Αυτή σήμερα ήταν με την ΑΕΚ που μπορεί να... αναπνέει πιο άνετα μετά τη νίκη της.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας την προσφέρει το Onports

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, όπως σας το προσέφερε το Onsports, πατώντας ΕΔΩ

Νίκησε και έφτιαξε το κέφι της (vd+phs)



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved